Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 24 юни 2014 г.

КЛЮЧ КЪМ СЪСТРАДАНИЕТО-kliuch-kym-systradanieto




Първи многоизмерен ключ към състраданието

Формулата на състраданието, която ще споменаваме по-долу само като Формулата, се използва за да ви придвижи от ниво Едно до ниво Девет в хода на процеса по Разкодирането, Повторното свързване и Активирането на вашето ДНК (ще го споменаваме и съкратено като "РПА-процес"). Използва се също така и за да поддържате своята многоизмерност, след като вече сте я постигнали.

Формулата ви дава възможност да се придвижвате през достатъчно уроци от вашия житейски план, с цел да постигнете честотата, която е необходима за пълно осъзнаване. С други думи, Формулата повишава честотата на тялото ви всеки път, когато я използвате, за да се справите с някакъв конфликт и да интегрирате страха, съдържащ се в урока зад съответния конфликт.

Уроците идват при вас опаковани като конфликти. Открих, че не мога да завърша РПА-процеса без тази формула, защото тя ми даваше възможност да отстраня негативните емоции от конфликтите от моите психични/емоционални тела чрез преместването им през моето сърце към по-висшето ми сърце, преобразувайки ги в състрадание.

Друга полза от Формулата, е активирането на бездействащите психични жлези. Всеки пък, когато използвате формулата, упражнявате тези бездействащи жлези. Докато завършите активирането на своето ДНК, те вече ще са в непрекъсната употреба.

НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ПОМНИТЕ, КОГАТО ИЗПОЛЗВАТЕ ФОРМУЛАТА НА СЪСТРАДАНИЕТО

СЪСТРАДАНИЕТО, от гледна точка на 5-то измерение: дълбоко осъзнаване на страданието на друг без да изпитваш нужда да облекчиш това страдание; да чувстваш напълно стойността на страданието; състояние на не-осъждане.

Да не осъждаш, означава да погледнеш на уроците и нещата в живота ни от тази перспектива. Да разбереш, че всичко, което ни се случва е по наш собствен избор. Поемаме отговорност за всяко добро и болезнено събитие в живота си. Така не се чувстваме безпомощни и жертви. Сдобиваме се със сила и можем да създаваме своята реалност по свой избор.

Изпитайте чувствата на съответната ситуация, изразете ги първо вербално и физически, а СЛЕД това започнете работа с формулата. Когато ги изпитвате и изразявате физически, това издига емоциите през сърдечната чакра в чакрата на висшето сърце, където те ще бъдат преобразувани и освободени. Тези плътни емоции с по-ниска честота са горивото, което - след като е превърнато в състрадание с висока честота през висшето сърце /действа като пещ за горене/ - протича през тялото ви като оргазмено освобождаване и в същото време променя вашето ДНК.

Ще продължите този цикъл по пречистването на старите си емоционални рани, докато се справяте и с текущите уроци чрез Формулата на състраданието - докато изчистите достатъчно, за да можете да активирате отново дванадесетте спирали на своето ДНК. След това ще продължите да се изчиствате емоционално, за да приключите със своя възход, но вече ще притежавате подкрепата на новите нервни пътища и свързаните с тях здравословни поведенчески шаблони. Възходът /Духовното извисяване/, е предвиден да приключи около 2012 година.


Автор: Емилия Манолова


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне