Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 21 април 2014 г.

ЗАЩО БЛОНДИНКИТЕ СТАВАТ ГЛУПАВИ - Вибрация-натрупване-контрол



При програмирането (зомбиране) се осъществява подсъзнателен контрол над личността.  Института в Нешвил е направил експерименти със жени, които доброволно си боядисват косите с цвят жълт (изкуствени блондинки). 
Само за месеци тяхното поведение започва да се изменя драстично изразено в забравяне, неориентираност, преминават към действия в които те самите нямат обяснение и т.н. Понякога главоболие, безсъзнателна сексуална активност, смесване на знания с нелепи мисли, суеверия и други.

Нека си обясним,  как влияе този цвят- Жълт. Ако видите ярко жълто в 6-тата чакра на някого, това означава или ELF-влияние или лекарства. (Всички лекарства повлияват епифизната жлеза (физическата основа на 6-та чакра), което изменя нейната енергетиката  и я прави ярко жълта. Това ви превръща в нещо като сигнална факла за електромагнитни излъчвания от всякакъв тип – вие ставате приемател. Отварят ви към контрол. Това е възможно благодарение на това, че лекарствата се облъчват фабрично с радионика като в тях се импрегнира тази енергетика. При поемане – вие я попивате, интегрирате и излъчвате.)

Как можете да направите разлика между двете?        
Обикновено ако енергията е набита в клетъчната структура на епифизата – става дума за фармацевтика. Ако виждате енергията около епифизата – става дума за електромагнитно облъчване от външен източник.

Също така – това може да бъде улика за тези, които изследват ДНК-то и генетичната си пред-програмирана памет по енергиен път. Ако нещо е поставено изкуствено в ДНК-то ви, то ще свети в ярко/мръсно жълто (обикновено прилича на жълта точка). Може да е нещо, което е вкарано в генетиката ви непряко – програма предадена от генетичната ви линия, която трябва да бъде задействана точно сега.

И сега да разгледаме една невинна реклама, на „Активия“ например. Виждаме подобна формула.  Жълта стрелка (външен, изкуствен източник от електромагнитен тип), сочеща надолу, към половата чакра на жената. Послание – сексуална активация от външен източник. Също така – преместване на съзнанието от горните центрове към долните, отклоняване на силата и наливането й в секса (естествения цвят на 3-та чакра е бледо-жълт; 3-та чакра е мястото на енергийния ви ресурс, респективно – повечето външни енергийни атаки минават през 3-та чакра).

Естествено – Бритни Спиърс (сексуален роб на илюминати по линия на проект Монарх) рекламно лице на този вид мляко. Съберете 2 и 2 и се замислете дали „Данон“ с ягода е вашия избор.



Тъй като съвременната Системата е конструирана по начин, който всячески се опитва да превърне живота от разнообразно човешко преживяване, в рутина (както е на извънземните светове), нещата, които преминават пред очите ви ще ви правят все по-малко впечатление. Това не означава обаче, че нямат влияние над вас и не ги регистрирате подсъзнателно.
Много често хората не осъзнават, че не контролират собствения си живот.
Това е като трупането на тегло. 

Натрупвате грамове след грамове без да се усетите, защото малкото се контролира по-трудно и не е лесно забележимо и осезаемо. Някои го забелязват и си казват, че ще го наваксат в обратна посока утре. Някой ден обаче се събуждате и по стечение на натрупването сте 10 килограма отгоре и си задавате въпроса: „Как изобщо се стигна дотук?“ Дори не са разбрали, че сте тежки. Ако обаче някой ви даде да мъкнете 10 килограмов товар наведнъж и ви каже: „Ходи с това на гърба цял ден“ ще го усетите и не само това – ще ви е неудобно, защото ще ограничава вашата собствена пълноценна подвижност.

На същия принцип е случването и в обществото и това е един от основните методи на Тъмния елит да контролира масите. Те ви контролират „грам по грам“ – малко оттук, малко оттам и в един момент осъзнавате, че носите 10 килограма mind control със себе си (метафорично казано). Тези малки неща са примерите като снакс, Данон и хиляди други, които знаейки принципа, ще започнете да откривате сами.

В публикацията са използвани източници от  http://www.parallelreality-bg.com


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне