Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 8 октомври 2012 г.

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ - ЯСНОТА ИЛИ?


Ако вие живеете в някаква само заблуда по даден въпрос, бъдете сигурни, че никой камък не ще успее да ви помогне, докато не постигнете яснота на съзнанието по въпроса.

Докато вие самите не изясните собственото си отношение към въпроса, никой не може да ви помогне. Искате например здраве, но вие сте свързани с болестта си, обичате я, тя ви прави компания. Тя е източник на енергия за вас, колкото и странно да ви звучи, защото се оплаквате постоянно и черпите тази енергия от съчувстващите ви околни или се само съжалявате и по този начин изчерпвате собствените си сили до краен предел.

Може например да искате пари, но вие се страхувате от енергията на парите или я презирате, защото презирате съзнателно или не хората, които имат пари, а вие считате, че не сте с нищо по-лоши от тях, което впрочем е самата истина. Но с нищо не сте и подобри. Уверяваме ви! Вие просто сте по-различни в момента. Никога няма да имате пари, докато не обикнете с цялата си същност енергията на парите, като едно от проявленията на всемирната енергия във вашето измерение. Не ви подтикваме към алчност, а към любов към всеки аспект на проявлението.


Ако обичате парите, те ще идват и ще си отиват от вас в количества, достатъчни, за да водите щастлив, но разумен живот. Когато, обаче парите се превръщат в самоцел, както впрочем и всяко друго нещо, то тази енергия започва да вреди. Всяко прекаляване с материята води до тумори. По-точно всеки прекален ламтеж към физически притежания води до тази болест. Този ламтеж не е задължително да бъде физически реализиран. Достатъчно е да злоупотребите с него ментално. Затова и бедни, и богати боледуват от тези болести.

Човекът е роден, е създаден, да бъде едно напълно задоволено физически, изпълнено с енергия, щастливо емоционално, развито ментално, осъзнато будхиално, одухотворено същество. Такова, което осъзнато да приема и уважава връзката си с целия заобикалящ го свят. А то я е загубило или по-точно забравило. Камъните са тези, които могат да му я припомнят, защото техният достъп до всемирния информационен източник е по-лесен и бърз - мигновен.


Ще попитате несъмнено, защо мигновено не настъпват промените, които желаем. Защото трябва да ги пожелаем с всяка своя клетка, с всяка своя частица. Трябва да настроим така съзнанието си, че то да настрои тялото ни и въобще телата с по-ниска честото от будхиалното към съответните вибрации, които да помогнат за справяне с проблема. Това зависи от енергийната ни чистота и от това колко силна е връзката ни между телата, от които е изградена нашата същност.


А те са седем - дух - душа - будхиално тяло - ментално тяло - емоционално тяло -енергийно тяло или аура - физическо тяло. Когато от будхиалното тяло надолу връзката не е чиста и има някакви смущения в енергообмена, нещата се случват трудно, бавно или въобще не се случват. Връзката между дух -душа - будхиално тяло обикновено при човека е доста чиста и рядко има хора със сериозни заболявания в тези тела. Това са големите злодеи обикновено.

Кристалите могат да помогнат за изчистването на тази връзка и е добре да ги помолите първо за това и след това за всяко друго свое желание. Така и желанията ще станат по-лесно осъществими.

"Магията на камъните"


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!