Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 28 ноември 2016 г.

Ars Magna, или Висшата Магия





По какво можем да познаем, че срещу дома, семейството или бизнеса ни е извършено сугестивно въздействие, магия?

Тук навлизаме в много дълбоки води. Ars Magna или Висшата Магия, е най-древната от всички науки на Земята. Това е универсалното знание за произхода на Бог, за създаването на Вселената, за сътворяването на Земята, за стихиите и произхода на Човека. Векове наред Великите Посветени са сеели зрънце по зрънце това познание сред хората, за да се осъзнае Човекът като триединно разумно същество. Знанието е сила. Това са знаели всички магове, адепти, знахари и лечители, които помагали на хората да оцелеят в трудната битка със суровата природа и стихиите. Но това знаели и всички онези, които се стремели да властват над народите по света чрез сила и ненавист. Алчността, властолюбието и бездушието постепенно превърнали много човеци в слуги на Повелителите на мрака – Сатана, Велзевул, Луцифер…

Така съблазнените от силите на грубия материален свят магове се превърнали в черни магьосници, вещери. Те използвали силата на магическите ритуали за власт, подчинение и лични облаги. Алчността, възгордяването и стремежът да притежаваш колкото се може повече земни блага превърнали много люде в заклинатели, магьосници и гадатели, които срещу щедро възнаграждение, са готови да ви свалят и звезди от небето. Нищо, че Небесният свод, както и вашата душа, могат да бъдат погълнати от непрогледния мрак…

Да, много често цената за главоломен материален успех, шеметна кариера, богатство и охолен живот, постигнати чрез магии, е ни повече, ни по-малко от вашата душа! Жалката истина е обаче, че за своя успех и благополучие вие сте заплатили възможно най-високата цена. Един от окултните закони гласи – Искаш ли да придобиеш нещо, трябва да платиш нещо. Искаш ли да притежаваш всичко, трябва да си готов да платиш с всичко!

Какви са все пак признаците, когато срещу вас е извършено някакво магическо, сугестивно действие? В зависимост от целта на извършеното въздействие пораженията могат да засегнат вашите чувства и емоции, вашите взаимоотношения с най-близките хора, вашето благополучие и кариера и не на последно място вашето здраве. Силата на магическите кодировки също е различна. Някои от тях могат да ви нанесат удар еднократно, други преследват няколко поколения в един род до цялостното му затриване, трети ще ви поболеят и мъчат години наред. Има и толкова мощни ритуали, които неизменно целят физическото унищожение на избрания обект. Спомнете си за съдбата на мъжете от клана Кенеди в САЩ.

Като цяло, човек, на който му е направена магия, започва да става неадекватен и разсеян. Постепенно се влошава физическото му здраве. Често става раздразнителен, мнителен и прекалено раним и чувствителен. Едни от характерните белези са блуждаещият бездушен поглед, резките промени в теглото, изсушената и оредяла коса. Неблагополучията и несгодите се събират като буреносен облак над главата на поразения. Отношенията с най-близките хора се усложняват наглед безпричинно до краен предел. Връхлитат ви всевъзможни болести и болежки, които не се влияят от познатите методи на лечение. В кариерата и бизнеса настъпват неочаквани сривове и объркване. Ако въздействието е насочено срещу дома, там нещата наистина стават тягостни.

Отношенията в семейството осезаемо се влошават. Сякаш теглени от някакви невидими сили хората буквално залепват за възможно най-лошото място в дома. В по-тежките случаи човек изпада в маниакални депресии и страхови неврози, защото насън и наяве го преследват всевъзможни чудовища и демони, пратени му чрез магически ритуал. Така човек може да стигне до пълно психическо изтощаване и до тотална изолация от околния свят. В най-драстичните случаи животът на жертвата приключва трагично по нелеп и необясним начин.

Има и още много невидими признаци, които могат да бъдат доловени от опитен радиестезист, от адепт или маг на Висшата Магия, от вещ ясновидец или биоцелител. Да, мнозина са тези, които могат да доловят и почувстват наличието на отрицателно сугестивно въздействие върху човека. Най-често самите пострадали интуитивно долавят, че нещо не е наред и тръгват да търсят необходимата помощ.

Голяма част от нашите съмнения обаче  се оказват напразни. Много повече са случаите на автосугестия или самовнушение, че някой ти е направил магия. От десет души, които предполагат, че са жертва на сугестивно въздействие, обикновено при един или двама съмненията се потвърждават. При останалите най-често става дума за натрапен отвън страх или за самовнушение. Някои хора толкова убедено вярват, че са жертва на зли магьосници, че обикалят всички възможни развалячи на магии, докато намерят кой да ги “изчисти”. Обикновено изчистени откъм финансово съдържание се оказват и техните джобове.

Често при мен идват хора, на които е внушено, че имат по пет, седем дори и по десет магии. Обзети от паника и страх те са се изолирали от живота и са се затворили в себе си. Имат съмнения и към най-близките си, загубили са вяра във всеки и всичко.  В такива случаи питам тези хора наистина ли се мислят за толкова важни и значими, че някой да седне само с тях да се занимава години наред. Пък и какви са тези калпави магьосници, които не могат да си свършат работата от веднъж, та трябва да повтарят своите заклинания и действия толкова много пъти. Подобни внушения са наистина капан за наивници и то най-вече за платежоспособните сред тях. Наблюдава се интересната закономерност, че колкото по-дебел е портфейлът ти, толкова по-голям е интересът на магьосниците към теб…


------------------------------- © 2016, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved! споделяне в социални мрежи