Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 6 август 2014 г.

ВОДОЛЕЙ – ЗОДИАКАЛНИ КАМЪНИ




20 Януари до 18 Февруари

Авантюрин
Аметист
Ангелит
Кехлибар
Атакамит
Обсидиан
Аквамарин
Целестит
Криолит
Лилав флуорит
Хризопраз
Йолит
Лабрадорит
Лимонов кварц
Магнетит
Ахат
Петерсит
Лунен камък
Яспис
Гранат
Сугилит

В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Водолей.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Водолей камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за водолеите камъни в съдбовен и кармичен план.
Водолеите във всичко, което правят, влагат частица от неповторимата си оригиналност. Техният основен камък е Авантюрин.

Авантюринът е талисман за запазване на радостното настроение. Той помага за бодрост на духа и яснота на ума, повишава оптимизма и увереността. Понякога, този, радващ очите, скъпоценен камък го наричат "камък на любовта" – смята се, че помага за появата на взаимно привличане, изостря чувствата и емоциите.
Не се препоръчва авантюрина да се носи непрекъснато, а само по време на една лунна фаза, което се свързва с промяна в енергията на самия камък.

Авантюринът стимулира творческото развитие на личността, вдъхновява писатели, художници и музиканти. Той може да бъде чудесен помощник в сърдечните дела.
Като амулет, авантюринът предпазва от урочасване.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи