Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 22 април 2014 г.

ТЕОРИЯ НА ПРОГРАМИРАНЕТО - КОД „СТРЕС“ teoria-na-programiraneto-kod-stres



Наблюденията показват, че всички електромагнитни излъчвания имат прикрепена допълнителна честота, която носи определени мисъл-форми, служещи за програмиране на подсъзнателно ниво .  Една от тях е свързана с програмирането на вътрешния ни часовник, като например двойните числа: 11 11, 99 99, 66 66.

Ето как започва шаблонирането за програмиране на масата наречена общество, в САЩ например телефон за спешни случаи е 911, в България е 112, полиция е 166. Тоест сигнал за тревога.  Подсъзнанието ни веднага реагира на тези числови комбинации и при всяка поява на въпросните цифри мозъчните клетки реагират тревожно. Разбира се всичко това не се случва случайно точно сега, в тези времена, защото специално „11:11“ всъщност е предварително закодиран в клетъчната памет активиращ спусък. Той е заложен с останалите ДНК-команди от генетичните учени в началото на земната „игра“.

Чести са случаите, когато човешкият индивид  интуитивно започва да търси въпросните числови комбинации. Например суеверието за „целуващите се стрелки“ – 12:12 ( телефон 112) , веднага реагираме – това е щастие, така тръгват потоци от самовнушение. Честото виждане на повтарящи се комбинации, които представляват други пред-закодирани вериги са нещо като активация в правилния момент. Това е причината поради която почти всички хора ги виждат, дори такива, които нямат никаква представа от каквото и да е езотерика. Самият факт, че тази комбинация от числа са постоянно промотирани от ню ейдж кръговете, трябва да ви говори достатъчно за естеството на нещата.

Помислете само за миг. Например – „Тази година е 11.11.11. Миналата беше 10.10.10, а по-миналата 09.09.09. и т.н... Все ритуални дни събиращи всякакъв тип енергии чрез пропаганда. Предстои 12.12.12, както и 21.12.12 – без никакво съмнение, настъпва краят на света“. Това специално се подготвя от години.

„С годините опитните купувачи и търговци на всичко, като се започне от обувки и се стигне до луксозни стоки, установяват, че за да потръгне една залежала стока, е достатъчно или да намалят цената й, в нашия случай, с 1 ст., или да я повишат малко, например с 99 ст., например тя да струва 7,99, 21,99 или 149,99 лева. Всички в търговския занаят този безспорен факт, но никой не е в състояние да го обясни. (Цени от рода на 12,96 или 12,94 нямат никакъв ефект.)

Колкото и да се да проучва психологията на потребителя, няма причина той да е по-склонен да купи стоката, стига тя да е с цена, завършваща на 0,99, дори тази цена да е по-висока. Разбира се, ще чуете глуповати left-brain маркетингови обяснения от рода на това, че се създава психологическа представа у купувача, че той ще получи ресто, което го предразполага архетипно да купи стоката, както и че дава по-малко от 13 лв., плащайки 12,99. Това разбира се са жалостивите опити на една „наука“ да оправдае безсмислието на своето съществуване, защото ако плати 12,96 (примерно), купувача отново получава ресто (и то 4, а не 1 ст.) и отново плаща по-малко, но принципа просто не работи с друго освен с 9.“

Окултният принцип на който гореизложения модел функционира е, че 9 е цифрата на Марс – действието. Тъй като цифрите влияят пряко на подсъзнанието, щом купувачът види 9, особено ако то е повторено два или три пъти, в колективната телепатична мозъчна мрежа моментално проблясва сигналът за действие, който гласи: „Купувай, не се бави, действай незабавно!“, а съзнанието е склонно да се подчини на тази върховна команда или програма и потребителят импулсивно прави покупката (е, не винаги разбира се, но в повечето случаи, както личи и от счетоводните книги в магазините).

Това до голяма степен се обяснява с начина, по който въздейства номерологията – чрез честотата на трептене при непрекъснатото повтаряне на някое число, при което вибрацията се imprint-ва отново и отново в ефира (и в подсъзнанието). С други думи, колкото по-често изпращате вибрацията на някое едноцифрово или двуцифрено число, било като го изричате, пишете или печатате, толкова по-мощно е въздействието му. Това всъщност представлява програмирането.  И не всеки оцелява след него…

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне