Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 20 април 2014 г.

ВЕЛИКДЕН-ГРЕХОВНИ СТРАСТИ velikden-grehovni-strasti


Imprint-ващо послание: Стой далеч от нормалното и своето естествено състояние!
Организираната религия и общество не ви позволяват да имате паранормални способности и преживявания. Християнството твърди, че дева Мария, Исус, светците, пророците и дори папата могат да имат паранормални преживявания и сили. Но не и вие. Защо?
Когато вашето внимание е насочено навън, към другите, то тогава вие нямате време за вътрепребиваване. Когато някой ви каже, че паранормалните способности не са нормални и са „дело на дявола“ повечето от вас със сигурност няма да искат такива преживявания. Вие дори няма да искате другите да знаят, че имате интереси в тази посока. По тази причина вие автоматично се само-потискате и само-наблюдавате. И въпреки това паранормалното съществува. По линията на макрокосмоса в микрокосмоса – то е вече в самите вас и вие не можете да избягате от него. Тези, които ни контролират знаят, че това, което е потискано, евентуално ще бъде манифестирано. Потисканата вибрация изригва с агресия и е неконтролируема.

Контрольорите ви знаят, че трябва да има предпазна клапа, за да поддържат потиснатото в баланс с непотиснатото. В този ред на мисли, на вас ви се предлагат религиозни икони. Дева мария, исус, светците, пророците, папата. Религиозните икони играят ролята на предпазната клапа. Те имат паранормални способности. Те осигуряват нужното количество паранормални преживявания на масите, на които се слага етикета „чудеса“. Това отвлича вниманието ви от самия вас. Вие не искате тези преживявания, защото:

• те могат да идват от дявола
• могат да доведат до физически недъг
• може да бъдете обявен за психично болен, да бъдете омедикаментозен или хоспитализиран
• можете да си помислите, че сте духовно нечист или обладан
• не можете да намерите правдив източник на информация

 Можете да започнете да се колебаете дали преживявания ви са истински или са просто сън, защото те попадат в рамка много извън формално начертаната.
Когато намерите някого, на когото можете да имате доверие, то тогава вие започвате да се учите от този човек. Той става ваш учител. Колкото повече задълбочавате своето разбиране за нещата, толкова повече може да почувствате, че сте равен със своя учител. Много скоро, вие започвате да разпознавате моделите и виждате, че вашия учител е просто човек със своите собствени негативни придатки наред с позитивните, от които до скоро сте се учили. Започвате да чувствате превъзходство.

Губите респект към учителя си; може би отивате толкова далеч, че започвате да го мислите за нищо и го клеветите навсякъде където отидете. Защото програмирането ви набира сила. И по-специално програмирането в стил „разпъване на кръст“. Това програмиране е систематично imprint-вано не само над християните, но и над всички, без значение дали са наясно с конвенционалната библейска история за исус. Основната линия е, че исус е дошъл да спаси хората. Същите хора, които той дошъл да спаси, го разпнали на кръст.

Imprint-ващо послание: Разпвайте тези, които идват да ви помагат.

 И вие го правите. Вие разпвате своите лидери. Вие разпвате всеки, който се опитва да излезе от коловоза. Всеки един, който се ориентира по-добре от самия вас. Вие тероризирате, бутате, ръчкате и тормозите този човек докато не падне в калта. Не до вас, не зад вас, вие го стъпквате и минавате върху него. Защо са ви лидери, философи, мечтатели – всеки, който би ви отвел от статуквото.

Това е групово съзнание активирано в пълна сила. Ето защо хората често реагират различно когато са в групи и когато са сами. Това са слаби хора, без какъвто и да е живец, които натрупват някакво фантомно усещане за сила, само когато са със стадото.
Говоря за всичко това, защото дори не подозирате доколко историята с исус е imprint-ната във вашето съзнание, без да е нужно дори да вярвате в каквото и да е.
Кръстът е символ на робството. Всеки път когато се прекръствате вие imprint-вате вашия мисловен модел с „роб“.
Всеки път като видите кръст, вие самите сте imprint-нати на подсъзнателно ниво със символа на робството и това може да бъде видяно във вашата аура.
Imprint-ващо послание: Ти си роб.

 Да направим още една стъпка напред. Исус често е изобразяван прикован на кръста с приковани в подножието крака и разперени ръце отстрани ръце, заковани за дървената рамка. Неговото тяло прилича на „Y“. Тази форма е символ на „избор“.


Imprint-ващо послание: Твоите избори са обречени да те правят роб. Разпвай този, който се опитва да ти помогне. Винаги разпвай твоя спасител. Ти си роб на този мисловен модел.

Това е символична история, която е влязла в колективно подсъзнание и се проектира в живота на хората постоянно и постоянно, без те самите да си дават сметка за това.

Според религията, ако се държите послушно, „някой ден“ ще бъде възнаградени. Но не сега, когато се нуждаете от това. „Никога няма да имате това което искате в тази реалност.“ Вместо това вие трябва да чакате и чакате докато не умрете. Чак тогава може би ще получите своята награда. Това е мисловен модел на жертва. „Аз не заслужавам това, което искам тук и сега.“

Как образа на Исус и неговото предполагаемо житие се imprint-ва в съзнанието на много хора? В много люде (особено ако играят ролята на Светла полярност) можете да откриете т.нар. „исусов комплекс“ или „синдрома/програмирането на спасителя“. Хора, които са с добро сърце, щедри и любящи са особено предразположени към това програмиране. Те дават и дават на другите, докато не остане нищо за даване.
Те ще рухнат на земята и ще умрат, докато тези, които доскоро са взимали просто ще минат отстрани сякаш нищо не се е случило и ще потърсят следващия от който могат да изсмучат жизнена сила. Някои мъже с този комплекс дори реално могат да си пуснат дълга коса и брада, за да подражават на образа поддържан за исус. Тези хора също така могат да бъдат агресивни и с чувство за превъзходство, тъй като се възприемат за спасители на другите. Виждал съм няколко такива, които се опитват да приличат на Дънов и да го имитират. Хора с такъв тип програмиране трябва да си спомнят, че е нужно да възвърнат собствената си сила, за да живеят собствения си живот, прекратявайки опитите да бъдат наставници на другите.

Те не могат да дават още и още, докато не остане нищо за тях. Това е лишено от какъвто и да е Баланс. Те трябва да помислят добре какво дават и на кого го дават. От основно значение е тези хора да се научат да установяват граници в живота си. Да различават тези, които имат нужда от ръка, за да бъдат издърпани нагоре, от тези, които грабват ръката ви за да ви дръпнат надолу.

 Ще кажа нещо, което съм казвал много пъти, но този път просто няма как да пропусна.
Да приемем, че мита за исус е истина и той наистина е съществувал и наистина е умрял за нас, колкото и абсурдно да звучи това. Да приемем и постановката на Светлите, че има карма и исус е изкупил планетарната такава. Дори всичко това да е било така – къде виждате духовната зрялост в една подобна постъпка? Къде остава урока за всички хора в случая? Смятате ли, че ще еволюирате като духовно същество, ако татко винаги идва и ви спасява от лошите момченца, които искат да ви вземат количката? Откъде накъде някой ще идва да изкупва моите грехове (за миг допускаме вероятността че има „грях“)? Та аз трябва да ги изкупя сам! Иначе никога няма да израстна!

Подобна постановка изпълнена с жал може да бъде само Светла... Виждате ли, това е проблема ми с полярностите. Те винаги искат да ви вкарат в група... „Вие сте виновни за това и поради тази причина сега ще страдате“ и тем подобен bullshit, от който получавам колики. Никой не може да ви спаси и да изкупи каквото и да е вместо вас. Няма и нищо за изкупване. Тук сте да преживеете пълния спектър на нещата. Цялата пропаганда на религиите се опитва да стесни спектъра на вашите преживявания. Тук сте да изпитате както най-голямата жалост и падение, така и просветлението. Да чакате второто пришествие означава да спрете вашето собствено развитие и да чакате нещо да ви спаси за пореден път. Тези ще бъдат първите покосени от вълната и съм сигурен в това.------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне