Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 20 април 2014 г.

ВЕЛИК ДЕН-Не си ти , когато си НЕВЕЖ velikdenska-zabluda



По-дълбок езотеричен поглед над случващото се:
Всеки един изкуствено създаден празник е възможност вашето програмиране да бъде подхранено, разширено и по-дълбоко imprint-нато.
Неслучайно написах първо статията за imprint-а и след това започнах тази. Както вече съм казвал и преди, всички тези празници са магически ритуали с произход много по-древен, отколкото можем да си представим. Наглед безобидните нещица и традиции, които си спретваме доброволно всяка година значат нещо, иначе НЯМАШЕ ДА ГИ ПРАВИТЕ. Информирайте се и разберете какво наистина значи всичко това!

В ежедневието си и с течение на годините, човек спира да обръща внимание на нещата. Обичам да казвам, че хората са превърнали живота си в рутина, без да разбират как това ги унищожава и вътрешно и външно. Докато циклите в своя всекидневен режим, остава ли ви време да изследвате по-дълбоко вътрешния ви и външен свят? Разбирате ли изкуствеността на всичко, което виждате и правите? Разбирате ли шарадата, която се разиграва пред вас? Способни ли сте да уловите постановките, които се imprint-ват във вашето подсъзнание?
На първо място (по темата), трябва да разберете, че организираната религия е с паранормален корен. Само, че те не обичат да я наричат така. 

Вместо това чувате за „чудеса“, които някой друг може да прави, но не и вие. „Паранормално“ означава просто „отвъд нормалното“. Освен факта, че „паранормалното“ си е напълно нормално. Уловката е, че вие смятате паранормалното за специално. Не е. То е естествено. Християнството дори стига дотам в жалостта и страха си да не изпусне нещата извън контрол, че обявява всичко извън своята собствена рамка за идващо от дявола. А то е част от вас и е фрактал от естествената ви същност.

Imprint-ващо послание: Стой далеч от нормалното и своето естествено състояние!

 Ако демонстрирате паранормални способности, то тогава вие сте обладани от зли сили. Или имате психическо разстройство. Ако чувате гласове, виждате светлини и цветове, безплътни същности или имате други паранормални преживявания, то тогава вие имате нужда от медикаментозна програма, която да затъпи епифизата ви и да ви затвори към другите реалности и измерения. Ако това се провали – ще ви хоспитализират. Ще бъде викнат екзорсист. В някои случаи дори ще бъдете отлъчен от обществото.
 
Източник : Окултните корени на великден

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне