Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

четвъртък, 4 септември 2014 г.

ЕНЕРГИЙНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРИРОДАТА НА "ЖИВАТА ЕНЕРГИЯ"


Ракът е лечим чрез феноменалните свойства на камъните




Photo:Tischler Zotan


Потока на Вселената е от енергия, за да има значение: енергийните потоци от вашия
Изцеление на енергийното поле на човекът. Вашето енергийно поле е инструментът и източника на болестта.

Как  Енергийното лечение  може да помогне?

Всичко във Вселената е енергия. Вие сте енергийно същество, състояща се от шест вътрешни енергийни тела, които се проявяват като един външен тялото материя (появява като такава се дължи на начина, по който нашите сетива са "построени"). Всички ваши физически, умствени и емоционални проблеми всъщност са съхранени като модели във вашето енергийно поле (аура).

Моделите на аурата могат да дойдат от този живот, или могат да бъдат пренесени от предварителното й съществуване. Запазените модели се състоят от обезсърчаващи  форми, травми, стрес, вярвания и т.н. Тези модели може да предизвикат  физическо, умствено, емоционално и духовно разединяване. Лечението на  тези енергийни модели своевременно може да попречи на тези вътрешни модели, които се проявяват като външни заболявания.


Затова Енергийното лечение  може да помогне с голямото  разнообразие на физически, умствени и емоционални заболявания, защото тя работи с природен капацитет на организма за самолечение. Той работи особено добре в преодоляването на зависимости, болка, тревожност и фобии.


Силата на Лечебната енергия идва от ранното идентифициране на смущения и нарушения на нивото на енергия, преди да може да се прояви при заболявания и нарушения на нивото на материята. Това ви дава предварително известие за проблеми и ценно време, за да се лекува дадено заболяване , преди да се създадат предпоставки за много по сериозно заболяване.

Енергийното лечение  помага чрез увеличаване на вашето енергийно поле със сила живот, която  присъства в Универсална енергия. Обикновено Енергийното лечение  се извършва от специалист чрез насочване на потока от Универсалната енергия в областите на другите такива. Това е енергията, която носи нежен баланс в тялото, ума и емоциите. Това не е енергия на практикуващия-тя е Универсална енергия по време на работа. Това е вашето желание да  се получава и да се интегрира  Универсална енергия, която създава самото изцеление.

Как действа Енергийното лечение?

Енергийното лечение  работи само до степен, която отчита, че сте наистина отворени и готови да получавате  Универсалната  енергия, да я използвате, за да се излекуват  вашите физически, умствени или емоционални проблеми. Клетъчната  интелигентност на тялото ви ще използва енергията за да се излекува физическите проблеми. Подхранването на хипофизата  ще позволи на Универсалната енергия, да лекува психични проблеми. Мъдростта на емоциите си, ще позволи на енергия, да се лекуват  емоционални проблеми.

Вие ще се излекувате като „прегърнете“  Универсалната  лечебна енергия. В същото време не бихте могли да се излекувате, когато се съпротивлявате или ви съветват чрез вредни химически вещества да поставите бариери на Универсалната енергия в тялото си. Ето, тук именно съвременната медицина волно или не волно допуска фатални грешки при лечението.

Всъщност вашето Висше „Аз“ насочва Универсалната енергията към мястото, където е необходимо и може да бъде приета във всеки един момент. Енергийното лечение  е много чувствително към това, което искате, това, което наистина желаете, така както съобщават вашите последователни действия, мисли и  емоции.  В случай, че не вярвате или мислите ви блокират същността ви, тогава идва ред да се обърнете за по здравословен начин към традиционна медицина, която в крайна сметка лекува едно, а разболява три да речем.  

Какви са лечебна енергия модалности?

Енергийното лечение  като начин и форма може справедливо да бъде определено като тези, които работят директно с природен интелект на човешкото енергийно поле, за да се осъществи изцеление и да се създаде необходимото здравословно състояние на организмът.  В тези условия включват, но не се ограничават до: Геометрична енергийна намеса – разполагане на Херкимер кристали, Дистанционна-слушане на музика и говор, или долавяне на природни вибрации,  рейки , шиацу (акупресура), акупунктура, рефлексология,  ароматерапия, билки , цветя -  есенции, хомеопатия ,  Хипнотерапия и други алтернативни методи.

Ефектът от Енергийното лечение  при всеки индивид ще бъде различен. Така че най-добре е да изследва различни начини, за да намерите този, който работи най-добре за вас.

Какво можете да направите, за да подпомогнете процеса на Енергийното лечение?

Най-доброто нещо, което можете да направите, за да подпомогне процеса на Енергийното лечение  е да има изгарящо желание да бъдете излекувани.  Да, психическата нагласа е много трудна при днешните условия, когато ви се постави стресираща диагноза. Тогава настъпва хаос, тревожните ви мисли дават команда – „ти наистина си болен“ и мозъка разпраща чрез кръвта (душата на човека) „заповеди“ за подчинение на всеки един орган, и по слабите органи изпълняват волята – „болен си!“

За съжаление, много болести идват като отговор на многократните молитви на хората да оставят живота, който е станал непоносим за тях. Ако не искате да бъдат излекувани, тогава не губете време и пари на Енергийното лечение  , защото вашето тяло, ум и емоции ще отхвърлят лечебната енергия.

Може би повечето от вас, четейки тази статия ще се усмихнат, че пиша нелепи неща за чудеса. И все пак се замислете, животните живеещи извън градските условия, не се обръщат към лекар, те търсят необходимата тревичка, която ще спре болката. Това според вас чудо ли е или Природата на „Живата енергия“?


Когато искате да бъдете излекувани, когато сте отворени към лечебната енергия, и когато сте готови да се изправи пред проблемите си, само тогава ще ви бъде излекувани. Енергийното лечение  работи най-добре, когато сте активен партньор в процеса на оздравяване.

Партньорството означава да се работи с практикуващия да лекува проблемите си. Това означава критично оценяване на това, което те съветва Универсалното - Бог, не само следвайки сляпо препоръките на този или онзи. Това е тялото ви, ума ви, емоциите ви  - да се грижите подобаващо за тях!

Как работи Енергийното лечение  с естествения поток на Вселената?

Естествения поток на Вселената е от енергия, това е от голямо значение.  Енергийното лечение  работи с потока на Вселената да се лекува енергията на първо място.  Идващите от вън  енергийни каскади и полезните му ефекти  действат чрез вътрешните си енергийни органи за създаване на здраве във външната част на тялото -  материя. Ето защо Енергийното лечение  има невероятен опит с пациенти като нежен процес в сравнение с инвазивни процедури като хирургията.

Буквално хирургията  "разкъсва" областта на енергетиката и извършва на промяна в противоречие с естествения поток. Лъчистата  енергия трябва да се реформира бавно и мъчително през всички вътрешни органи, които да отговарят на реформираната въпросна външната повърхност на „каросерията“ . Това е защо отнема толкова дълго време, даден орган да се възстанови след  операция, която за съжаление е била извършена по „необходимост“.  В резултат на което заобикалящата ни енергия е вече развалина поради обезвреждане на нормалния, естествен начин на живот.

Тук е мястото да поставя един безценен съвет от Румен Сотиров:


„Кандида я има във всеки човек и започва да расте едва тогава, когато в организма се появят мъртви клетки в следствие на клетъчно преяждане. Учените виждат ДНК на клетката, но не могат да видят, че гъбата се храни с умрели клетки и по този начин спасява организма като го почиства от умрелите клетки, така както сомчето почиства аквариума.

Точно в това се състои мисията й, за това и Бог и е отредил да бъде част от Имунната с-ма на тялото и също както чревните бактерии да е с дължина на вълната от 8.00 м. сиреч полезна за организма. Лимфната с-ма спомага за изхвърлянето само на умрелите клетки в резултат на клетъчното гладуване, но е безсилна пред умрелите от клетъчно преяждане, за това тази роля е поверена на Кандида.

Ето защо гъбата не трябва да се закача, а лечението на Рака трябва да бъде насочено към изхвърляне на мъртвите клетки. И когато това стане, гъбата ще остане без храна и ще се свие от глад. Вкисляването на организма не идва от неправилно хранене, а от умрелите клетки с които Кандида се бори.

Вкарването на кислород в организма само ще влоши работата на гъбата защото ще промени средата на гъбата от анаеробна към аеробна и може да спре да се храни, което не е желателно. Когато една работа се върши от двама човека, тя се свършва по-бързо от колкото ако се върши от сам човек.

Оставете Кандида да си изпълнява задълженията и недей те да й пречите. Все пак Лимфната с-ма може да се излъже и да започне да помага за изкарването на мъртвите клетки извън тялото. Това може да стане след предварителна обработка на мъртвите клетки. И когато те бъдат изхвърлени не само, че гъбата ще се свие, но и ще се оправи вкисления организъм. Проста работа за умни хора.“


Как работи Енергийното лечение  с  традиционните медицински лечения?

Енергийното лечение  винаги трябва да се извършва в партньорство с традиционните медицински лечения.  Лечението трябва да бъде цялостен процес и трябва да се използват всички налични древни и съвременни инструменти. Енергийното лечение  улеснява, но това не трябва да се използва на мястото на традиционните медицински лечения /терапия/, особено в случай на заболяване.

Енергийното лечение  трябва да работи в партньорство с традиционна медицина, за да се улеснят  и допълват  тези лечения / терапии/.  Дали обаче ортодоксалната медицина е готова за едно такова жизнено важно партньорство все още този въпрос остава висящ в пространството, въпреки високият процент на заболяване в световен мащаб.

Подбрал и подготвил за вас doctor honoris causa – Красимир Куртев

Следва…


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи