Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

четвъртък, 4 септември 2014 г.

РАКЪТ Е ЛЕЧИМ ЧРЕЗ ФИНИТЕ ТЕЛА





Photo: Holly Broomhall-“We need nature as nature needs us”

Какво представлява човешкото тяло, една физическа обвивка или?

Физиците от дълго време твърдят, че всичко, включително и телата ни, са на  най-основно ниво чиста енергия, т.е. "нищо" в осезаеми условия. Друг физик, Барбара Бренън, действително доказано съществуването на поле, мулти-ниво на човешката енергия, известно  като аура. Изследванията  в продължение на много години ясно показват, че използването на това поле за лечение както на физически, така  и емоционални проблеми, е официален предвестник на появата на Енергийна медицина.  

Съществуват ли енергии?

Китайците и други култури са вярвали в продължение на хилядолетия в съществуването на жизнена енергия наричана с различни имена като Ци, Ки,  Прана и др.).  Скептиците твърдят, че съществуването на тази енергия не е доказано, въпреки, че е в много болници в Китай са извършени изключителни лечебни процедури лекувайки хиляди хора с помощта на това   на "нищо" - енергията на живота (Ци). Нещо повече тези  техники и убеждения са достигнали феноменални успехи в различни тежки заболявания, включително и включително спонтанното изчезване на рак, отчитат наблюденията  чрез ултразвук !

 Фактът, че някои от тях са в състояние да стопят тумори в секундата, предполага, че чрез излъчване на енергия към пациента, сочи как заболелите рак наистина са причинени от липса или неизправност в енергията на пациента и неговия енергиен поток.  Лотар Хирнайзе, виден алтернативен и конвенционален изследовател  в лечението на рака поддържа древната теза, че болестта е запушване на енергията. Вибрационни и енергични лечебни модалности, акупресура, светлина, звук и цвят  имат важна роля в бъдещето на лечебните изкуства.


Барбара Бренън пише: "Съществуването на по-голям" орган " в телата ни е енергийното поле или аурата на човек, което е средство, чрез което ние създаваме нашия опит от реалността, включително и нашето здраве и болест. Именно чрез това енергийно поле, ние имаме силата да се лекуваме. Тази енергия на тялото - едва наскоро потвърдена от учените, макар и отдавна доказана от лечители и мистици - е отправна точка за всички болести. Нашите най-мощни и дълбоки човешки взаимодействия се осъществяват, именно с тези предшественици са лечител на всички физиологични и емоционални разстройства. "

Енергийното поле или аурата на човека се състоят от различни енергийни слоеве, включително от седемте основни чакри. Смущения, дисбаланси, блокажи във всяка част или слой на аурата- "утайката" във физическото тяло, което води до емоционално или физическо разстройство. Барбара Бренън придава значителна допълнителна информация относно тези процеси, включително много цветни илюстрации и рисунки, както и по-задълбочени техники за коригиране на енергийните проблеми.


Човешкото зрение долавя тази част на електромагнитния спектър, който се намира между дължините на вълните от около 400 нм и 800 нм (във въздух) е видима за човешкото око. Светлината може да се характеризира с честота. Различните дължини на вълните се тълкуват от човешкия мозък, като цветове, вариращи от червено в най-дългите дължини на вълната (ниските честоти) до виолетов в най-късите дължини на вълната (високите честоти). В изминалите честоти се възприемат като оранжево, жълто, зелено, синьо, и, условно, индиго.

Приемно предавателни рецептори

Човешката енергетика  винаги получава енергия от Вселената. Тази енергия поддържа цялото съществуване: тяло, ум и емоции.  Кожата е приемник на вибрациите от аурата. Нашите енергийни чакри са като порите на кожата, регулират потока на универсалната енергия отвътре и извън физическото тяло.

Нашето енергийно поле е инструментът отчитащ източника на болестта. Барбара Бренан пише: "Това е от съществено значение, че ние се занимаваме с по-дълбок смисъл от нашите заболявания. Трябва да попитам, какво означава това заболяване за мен?  Какво мога да науча от това заболяване? Болестта може да се разглежда като просто съобщение. Чрез биополето получаваме сигнал към тялото: "Чакай малко,нещо не е наред.“  
Връщането към здравето изисква повече лична работа и промяна, отколкото просто прием на хапчета, предписани от лекар. Без лична промяна, вие в крайна сметка ще създаде друг проблем, за да ви отведе обратно към източника, който причинява болестта на първо място. "

Ние сме вибрационна енергия, същество което се състои от светлинна и звукова енергия - Ци.
Аурата обкръжава вашата външна физическото тяло във всички посоки, тя се простира както вътрешно, така и външно,тя взаимодейства с всичко около нас. Тя реагира на всяка наша мисъл, дума, чувство, избор и действие незабавно. Аурата  е електромагнитна и прониква във физическото тяло чрез енергия. Нашата аура е холографска, енергийната матрица за нашето физическо (материално) тялото.

Следва чрез публикацията - Природата на "Живата енергия"


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи