Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 28 април 2012 г.

МОЯТ ДОМ… МОЯТА БОЛЕСТ


Предполагам, че на мнозина от вас се е случило следното: Прибирайки се у дома с весело настроение изведнъж да ви заболи глава по време на хранене, гледайки телевизор, четейки книга или просто сте поседнали и си почивате. Това ви изненадва, странно нямате заболяване пък…

Звънят ми по телефона хора, които питат – “Да не би да имам направена магия?"


Не, тук е момента да отбележа, че съществуват неща, които ние не виждаме, но те по една или друга причина ни влияят. Като енергията например, тя е в нас, около нас и е в постоянно движение . В космичен план е подредена по следният начин: небе – човек – земя – човек – небе и така един кръговрат. Потоците на Ян и Ин протичат с еднаква скорост, но ако капацитета на единият от тях е по голям и ли по малък настъпва катаклизъм, който започва да руши състоянието на човека. Прекъсва се така нареченото заземяване.


Това явление в повечето случаи се проявява при хора живущи на по високите етажи. Колкото повече сме отдалечени от земята, толкова повече енергията стремноглаво се увеличава или намаля.


И в двата случая имаме крайност, тоест липса на баланс.

Фънг Шуй е начин на изследване и корекции в енергиите. Като международен експерт ще ви дам няколко примера за така наречената Ци (ки) енергия.

Отрицателната енергия се движи светкавично в прави линии. Загнездва се там, където Ин и Ян не са в хармония именно в този момент равновесието се разпада и започва разрушителен цикъл.


Тази отрицателна Ци /енергия/ се нарича Ша или Ша Ци.  Всъщност това е едната от двете крайности. По същият начин Ян ци енергията се превръща в Ша, ако е многократно увеличена.

Ша енергията “полепва” по ъгли и остри предмети в нашият дом. Застоявайки се тя вече е лишена от виталността на живота и става опасна за живущите. Какво всъщност представлява Ша енергията заседнала в  къщата ни, едно ядро закрепено здраво, което се разлага и отправя лъчи наречени “черните стрели”.

По принцип енергията се влияе от , цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко що е осезателно. Например отвореният капак на тоалетната само за по – малко от 3 часа превръща Ци енергията в коварната Ша енергия. Прекалено огромните прозорци също са предпоставка за наличието на черните стрели, да навлиза светлина, но тя е прекалено много и поглъща баланса.

Неправилната посока при спане също води до критични моменти, осветителните тела, които спускат светлините си лъчи от горе на долу , когато са повече превръщат Ци в Ша енергия.

Оставянето на не доизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите – от добра към опасна за вас. Тоест домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви.

Всяка една Ша енергия може да бъде овладяна по много начини, един от тях е чрез минерали и клистали, последните преобразуват Ша енергията обратно в така необходимата за нас Ци енергия.

Общо 17 камъка са преобразователи, от тях може да се използват от три до девет по схема. Те се подреждат по определен начин в даден дом или офис.

Ето защо винаги пиша и казвам, че НЯМА един камък , който да е амулет. Това е вид шарлатанщина и ако се подведете не се учудвайте после, защо не ви върви!!!

Входните врати на вашият офис или дом също са от значение за абсурбацията на  енергиите. Но и за това има матрица за блокиране на Ша енергията чрез минерали и кристали. Кристалните решетки на камъните поглъщат и деактевират въпросната Ша енергия.

Полезната, активната енергия се движи плавно по линията на “златното сечение“. Тя трябва да се обтича по контурите на всеки един предмет, мебел и други в домът и офиса. За това е необходимо, ако имате симптоми като, главоболие, болки в областта на гръбнака, неприятни усещания по крайниците да се консултирате с експерт по Фънг Шуй.

Обадете ми се да ви изготвя схема и изчисля, какви са за вашите, дом или офис,  необходимите посоки, разположения и минерали, и кристали – 0897339585 и 0887392139

Автор: Красимир Куртев