Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 6 юни 2014 г.

Какво си е прибрал Бог - kakvo-si-e-pribral-bog



През всичките тези 17 години, до като сглобявах пъзела на Енергийната Медицина, в мен стоеше открит въпроса, защо нищо не е останало от нея до наши дни. Сега вече имам не един, а два отговора. Първият го дава Джуал Кхул/ духовен водач /,който казва: по добре незнание, отколкото прекомерно знание, защото вий земляните не сте духовно извисени и ако ви се спусне нещо свише, вий няма да го използвате по предназначение, а да се избиете по между си.

Вторият отговор го намерих в една от Кабалата и той гласи следното: Бог спусна Кабалата на евреите, после по-голямата част той си я прибра, останалото свършиха пожарите, наводненията и злите духове. Една малка част от истината бе скрита от добрите духове и зазидана в един дувар. Днес, единственото останало разяснение за Кабала е " Големият ключ на Соломон". От всичките символи, нито един не работи, а навремето са работели и с тях се е лекувало.

Ето какво си е прибрал Бог / Цялата Енергийна Медицина /. Но в самия край на книгата е поместено писмото на цар Соломон до сина му Ровоам, отнасящо се до Шем ха - Мефораш. Това е един анатомичен атлас на етерно и астрално ниво, който трябва само да се попълни и се получава една перфектна диагностика на енергийно ниво за човешкото тяло. След като това се направи, се разбира каква трябва да бъде Панацеята - на какво трябва да отговаря.

Накрая няколко думи и от мен:
Недостатъка на моя метод е, че не може да се направлява, а лечението започва от най-близкият здравословен проблем и върви нагоре. За да стигна до тестиса, минаха 2 години. С този метод се лекува цялото тяло и не ставам за никакво съревнование, пък и нямам намерение да лекувам. Който иска, ще стискам палци за него, дано да се осъществят амбициите му. Моите се свеждат да излекувам себе си, за други не стават.

Днес срещнах нещо, което ми хареса: умният се лекувал сам, глупавият с лекарства, а заблудения, ходи при хирург. Колкото до пълният успех, който ми пожелавате, работя по въпроса.

Из записките на Румен Сотиров

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне