Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 25 март 2012 г.

ЯСНОВИДСТВОТО - ДАР ИЛИ КЛОПКА?!


Много са предпоставките определен индивид да потърси помощ от езотерик или окултист. Повечето от вас , драги читатели са ползвали услугите на по горе споменатите. Мнозина от вас са „опарени” от нашата гилдия. За това реших да хвърля светлина върху темата за така нареченото – ясновидство.  

Да поставим определенията:
ЯСНОВИДЕЦ – Човек с дарбата да контактува с бъдещето и да насочва потребителят, при кого да отиде, къде да открие изгубена вещ, да охарактезира дадена ситуация. Всеки има само една дарба и ако не я развива по Вселенските закони тази дарба постепенно се изгубва.
ФЕНОМЕН - Човек с паранормални способности, който получава информация на база Каузалното си тяло. Феноменът може да получава всякакъв знак от информационният поток, но само и единствено , когато му бъде разрешено, тоест да бъде допуснат до тайните определени от Висшият разум.

ГАДАТЕЛ – Човек, който гадае, търси и налучква отговор на даден въпрос. Тук се изисква много подадена информация от потребителя, дати, имена, снимки и др. В тази група спадат , гледане на Таро, кафе, боб и други предмети и пособия.

МЕДИУМ – Човек , който има дарбата да контактува с астралните близнаци на покойниците и от там да черпи информация необходима за потребителят.

ЕЗОТЕРИК – Човек , който наблюдава и изследва така наречените мистики произхождащи от дадени събития. Помага чрез древни методики и Кабалата, която няма нищо общо с нумерологията.

ПАРАПСИХОЛОГ – Човек, който изучава проявленията на някои необичайни психически способности на хора и животни и причините за тях, като: придобиване и получаване на информация извън петте основни сетива (ясновидство), телекинеза, психокинеза, лечение чрез биологична енергия, задгробен живот и др. като се използва научен метод. Към феномените, предмет на парапсихологията, се причисляват и контактите с приказни същества: силфи, ундини, духове, тролове, феи, полтъргайсти, както и с предполагаеми извънземни. В повечето средства за масова информация терминът парапсихология се използва за всички видове необяснени явления и феномени.

АСТРОЛОГ – Човек , който чрез сбор от суеверия и навици, поддържащи неподкрепено с факти схващане, че положенията на небесните тела (най-вече планетите от Слънчевата система) дават информация за човешката индвидуалност, дела и други земни въпроси. Отклоненията от познаваемостта идват от подадени не точни данни.

Научните изследвания показват, че успеваемостта на астрологичните методи да познават бъдещи събития е не по-добра от тази при безразборно налучкване. Психолозите обясняват, че хората лесно могат да бъдат подведени от неясния език, с който си служат астролозите, както например е установил Бертрам Форер в известен експеримент

Противоречията с научния метод, манипулативният език и липсата на практически доказателства за правилността на астрологичните методи дават основания астрологията да се счита за лъженаука в научните среди, а в съвременното общество − за „социален наркотик“ и „утеха за невежите“.

МАГЬОСНИК – Човек, който е възприел, обикновено по родствена линия способността да извършва така наречените магии. Към тях спадат ,шамани и чародеи.
Описах ви макар и на кратко някои наименования и техните характеристики за да не се объркате, когато търсите дадена услуга.

И така, в сайтовете за безплатни или платени реклами се поставя умишлено „ЯСНОВИДСТВО” целта е да се привличат повече потребители, вие се подвеждате и с тежка въздишка питате по мобилният – „ Ще ми гледате ли по телефона?” . Първа грешка, която може да ви натовари сметката. Разберете, хора, че по мобилният ще получите или измама, или едва 2 % верен отговор.

Телефоните са за контакти, а не за извършване на окултни услуги. Естествено има и мобилни с допълнителни импулси и това е клопка от страна на дадени мастодоми , който продава такива карти. Изисква от окултиста да задържа клиента максимум дълго.

Една от най - големите грешки е задаването на следният въпрос : „ Имам ли магия?” Втора грешка – попадате сами в капан, естествено , че отговорът ще е ДА…Аз имам много такива случаи и когато отговоря – „Не, нямате магия!”, яростен тон отсреща ми заявява, че не съм никакъв ясновидец и , че има на лице магия…

Да, поясня. Аз не съм ясновидец, моите предсказания се базират на много изчисления. Бих желал да отворя една скоба. Не може един ясновидец да ви отвори аурата на даде минерал или кристал. Но , какво е правила феноменалната баба Вангя, Бог да я помилва, искала е да преспи дадено лице върху бучки захар. След като вече е преспал ,човека отива при нея , а тя докато дава отговори държи и търка захарта , знаете, че захарта е …кристал.

Работя от 17 години вече с минерали и кристали, освен като литотерапевт и като езотерик с минерали и кристали, за това поставих иновацията – ЕЗОМИНЕРАЛИ. Знам всеки един минерал , как да го активирам за определени цели угодни за потребителят.

Бих желал да добавя и още нещо съществено , когато се извършва така наречената  „бяла” магия за любов, ние , окултистите навлизаме в противовес с космичните закони на Висшият Аз! Едното лице знае, ала другото не и насилствено посягаме към онова лице, което може и да не е съгласно.

Ето , защо аз работя по тибетската методика, да увелича харизмата на искащият от мен да се събере с любимото си същество. Той или тя трябва да е в хармония, да излъчва любов и да привлича със сърцето си , респективно аурата си. Това е и същината на петият елемент – Етер, което означава ЛЮБОВ.

Всичко с което работя е дар от природата, тоест аз не използвам пластмаса, тенекийки и други фалшификати. Както четем от светите писания – Туй , което е от човешка ръка сторено, не е от Бога дадено.

В заключение, трябва да премахнем търговското в нас – меркантилното, да се обърнем към духовното в нас.

П.П. Както има лекари, свещеници, които не си вършат работата , същото е и при нас окултистите. Така че, не ни винете всички, нека да отсеете житото от плявата, защото е казано:

”Но Господ каза на Самуила: Не гледай на лицето му, нито на високия му ръст, понеже съм го отхвърлил; защото не е както гледа човек, понеже човек гледа на лице, а Господ гледа на сърце.” 1 Царе 16:7.

-----------------------------------------------------------
Сopyright Красимир Куртев - Алеф