Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 19 юли 2014 г.

ОТЧЕ НАШ – ЦЕЛЕБНИ ВИБРАЦИИ





“ Нека всички чувстващи същества да достигнат щастие и това, което поражда щастие.



Нека всички чувстващи същества да се освободят от страдание и това , което поражда страдание.



Нека всички чувстващи същества да не бъдат отделени от блаженството, в което няма тъга.



Нека всички чувстващи същества да пребивават в душевен покой, освободен от пристрастия, вкопчване и гняв “

Молитвата помага на чакрите / жлезите / да поемат Светлината, тя молитвата е вид медитация. Висшият разум не приема думите ни дословно, а чрез вибрациите на гласа. Колкото е по чист, толкова чистота ще получим. С кристалните си вибрации насочени към определено наше духовно искане, ние получаваме онзи Божествен дар така необходим за жизненият ни предстой на земята. Питам се , колко ли християни знаят молитвата “Отче наш…..”? Въпросната молитва е за хармонизация на еднокридната система.
Предоставям ви молитвата :

Отче наш, Който си на небесата! Да се свети Твоето име, да дойде Твоето Царство, да бъде Твоята воля, както на небето, тъй и на земята; насъщния ни хляб дай ни днес, и прости нам дълговете ни, както и ние прощаваме на длъжниците си; и не ни въвеждай в изкушение, ала избави ни от лукавия; защото Твое е царството, и силата, и славата вовеки.  Амин!” 
/ Удебелените думи влияят за правилното протичане на енергията и отговарят на всяка една чакра. /
Имайте предвид думите на Петър Дънов, “ Една молитва, изречена наполовина , със съмнение и без вяра стига само до тавана на стаята ни, молитвата изречена с цялото ни сърце отива горе в небето при Бог.”

Светената вода е целебна, но знаете ли, от какво се приготвя и как, кой псалм се  чете? Едва ли, защото и самите наши пастири не са се постарали да я приготовляват според писанието.

За приготвянето на светена вода :
Да се приготви кандилто в денят и часът на Меркурий с ароматзирани подправки. След това в месингов съд да се напълни с чиста изворна вода трябва да има и сол, и сребро. След това солта се хвърля във водата и се изричат следните  псалми 102,53,5,66. Докато се разбърква водата се чете или пее псалм 142. После се прави китка от: върбинка, копър, лаванула, градински чай, валериан, джоджен, градински босилек, розмарин и исоп, след което напръскват миряните или мястото за освещаване.

Светото миро е тайнство и е описано Като съставки в Изход 30 : 23 – 24: «вземи си най-добри благовонни вещества: самоток смирна - петстотин сикли, благовонна канела, колко половината от това, сиреч, двеста и петдесет, благовонна тръстика - двеста и петдесет, касия - петстотин сикли, според свещената сикла, и един хин маслинен елей; «

Мироваренето и мироосвещението е чинодействие, което се извършва рядко - веднъж на 5-10 години. Подготовката към мироваренето започва още от Неделя Кръстопоклонна на св. Четиридесетница.

След св. Литургия предстоятелят на Църквата извършва малък водосвет. Подир това се поръсват със св. вода материалите и съдовете, смолите - счукани на прах или ситно раздробени - се заливат с част от елея, колкото е необходимо за тяхното разтваряне, а тревите и корените се нарязват на ситно и се накисват в част от бялото гроздово вино, подсилено с чист винен спирт. Материалите се оставят да киснат така до Цветница, когато следобед тревите се изцеждат от виното и всичко се приготвя в пълна изправност за мироваренето на следващия ден. Самото мироварене започва от Велики понеделник.

Цялата тази информация я приготвих за вас читатели, за да не тънете в тъмнина и невежество. Не е важно, каква религия изповядваш, а каква е вярата в нас. Нима човек се ражда знаейки и най вече избирайки своята религия?! Не, ние се раждаме и родителите ни определят религията. На по късен етап, всеки сам търси и би следвало да открие потребната му религия. Но пак повтарям, Вярата е необходима, религиите са измислени от хората .

Относно множеството икони, кръстчета и други комерсиални сувенири е казано : “  казвайки, че не са богове тия, които са от човешка ръка направени. «  Деяния 19 : 26 . За нас е необходимо да имаме позитивно мислене и енергия в себе си.

Ще ви дам съвет, не се подавайте на свободна мисловна еквилибристика. Наличието на огромно количество позитивна енергия е най висшата степен в духовен аспект. Милиони хора се стремят да достигнат това ниво за отдаване на позитивната енергия. За да има такава, даденият субект първо трябва да генерира позитивност за СЕБЕ СИ. Когато стигне това ниво той пристъпва към ОТДАВАНЕТО  на СВЕТЛИНАТА.

Балансирайки Ян и Ин , човешкото същество живее във вечен мир със себе си. Колкото повече отдаваш, толкова повече получаваш и НИКОЙ не може ДА ОТНЕМЕ тази позитивна енергия! Най често срещаният  проблем е бил, че сте били или сте  с ниска енергетика на второ, четвърто и шесто нива, тоест НЕ СТЕ ИЗЛЪЧВАЛИ ПОЗИТИВНОСТ, а обратното.

Изисквайте от свещениците повече информация и тълкование, не бъдете слепи и не се ограничавайте със словата, защото такъв е адета / обичаят /. Не правете курбан , защото даден човек е пострадал на определена дата, правете курбан в името на Висшият разум и го раздавайте на не имащите и нуждаещите се.

Не изхвърляйте храната! Напътствайте децата си към духовното за да ги съхраните от злобата, завистта . Не е важно , какво ще кажат хората, те винаги ще ви завиждат. Разговаряйте по често с цветята, камъните и животните, дайте им любов, за да не загине вашата любов.
Молете се, ако сте мюсюлмани използвайте сура Фатиха, ако сте будисти тибетската молитва, ако сте християни Отче наш…

От книгата „Защо не ни върви“ – Красимир Куртев

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи