Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 20 април 2014 г.

ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАХ В ОЧИТЕ-ЧАСТ 7 velikden7
„Червеното яйце символизира кръвта на Христос“?!
Да оставим настрани жалостта на това твърдение и да приемем за миг, че е вярно. Защо според вас това трябва да е „ок“ и защо това е нещо хубаво? Дори да приемем, че сте в началните нива на духовното си развитие (което е повече от очевидно) и смятате Исус е спасител – какво хубаво виждате в ритуала да боядисате яйцето в „кръвта на христос“ и още повече – да си мажете тялото под формата на кръст с това яйце, както правят невежите с първото боядисано яйце към внучетата ?

 Вижте и открийте разликите между двете кули

Първо, кръстът е символ на робството, да не говорим, че самата му неправилна форма, чисто енергийно създава огромни пробиви в полето на човек (за разлика от индианския кръст с равни страни, който усилва полето). Червеното от своя страна символизира физическия свят и ниските човешки страсти. Нека помислим какво послание изпраща червен християнски кръст. Закотвяне в грубите физически планове и робство. И това на едно дете.  Това е ритуал за белязване от нисшия астрал.

Жертвоприношението на анге
Защо винаги се коли и яде агне на великден? Защо „светлата“ християнска религия продължава да подкрепя тези древни езически жертвоприношения?
Агнето е друг символ на великден в Централна и Източна Европа. То представя Исус и се свързва с неговата смърт, тъй като е принесено в жертва в деня на възкресението. Християнската традиция представя спасителя си като „божи агнец“. В много домове традицията повелява да се яде агнешко на първия ден след 40-дневния пост (в чест на Тамуз). Какво символизира всичко това? Ритуално поглъщане на плътта на Исус. „Аз самият не виждам никаква логика в това и никаква светлина. Вие виждате ли я?“ (б.а.)
 Това е глупост подобна на евхаристията и е чист орионски ритуал нямащ нищо общо с проповядваното в новия завет. Знам че това е една от инфилтрациите в новия завет и ви предупреждавам за нея (на тези, на които им пука за новия завет).
И като казах пости... По време на постите вие трябва да се откажете от нещо, което обичате за 40 дни. „4“ е закотвяне във физическата реалност. Какъв е символизма? Закотвяте във физическата реалност мисловният модел, че се отказвате от нещо, което обичате. Imprint-ове има във всякакви подобни символи и ритуали. Гледайте зад тях и разчепквайте значенията на реалността.
„Христос воскресе!“ ?!?
Каква е цялата тази измислица с тази мантра, която всички повтарят? Защо е този дразнещ анахронизъм, каква е целта му изобщо, не разбирам? Нужно ли е всичко това?! Ако ще говорите глупости, поне ги говорете на разбираем език... Да не говорим за отговора „воистина воскресе“, при което получавам световъртеж и пред-родилни контракции! На „умните“, които обичат да повтарят , че Христос бил възкръснал, можете да зададете следния въпрос-гатанка. Ако Исус е умрял в петък през нощта и е възкръснал след 3 дни, тогава защо възкресението е празнувано в неделя, само 2 дни по-късно? Въпрос за 1 милион евро, на който църквата няма отговор .
Следва…
Източник : Окултните корени на великден
------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне