Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 23 август 2014 г.

ОСНОВНИТЕ КРИСТАЛИ ЗА ВСЯКА ЖЕНА





Минерали и кристали  могат да бъдат използвани изключително ефективно за подпомагане на жената  от всички възрасти и във всички етапи на лечение. Събуждането - духовното пътуване, не е лесна задача. Това изисква много време и търпение, за да се постигне самостоятелно развитие и растеж.  

"Разбулената Изида" е термин, който се отнася до египетската богиня, чието лице и форма е покрито с червен плат, символ на невежеството и емоционалността, която стои завинаги между човека и Истината. За мъдрите, Изида повдига булото си, разсейвайки  и разкривайки  тайните на Вселената.

Кристалите помагат да задържат  вътрешните процеси на "Разбулената Изида", и помогат  да се подготви откриването на женското съзнание чрез хармония е всички фини нива.  Минерали и кристали осигуряват защита и дават убежище за дълбоко изцеление на жената за разкриване на вътрешното Аз.  

Имам специална селекция от няколко  кристала и скъпоценни камъни от група от четиридесет и четири, които са полезни за лечение на жените и техните проблеми.  В по следващите статии ще публикувам за мъжете, също така и използването  на кристали от децата.

КЕХЛИБАР

Кехлибар е  много успокояващ  за нервата женска система , насърчава лоялността  в отношенията. Кехлибар направлява емоциите, дава  по-ясна умствена перспектива за поемането на  по-голяма отговорност за избор в живота.














Образуване на кръг от кристали, уверявам Ви това е нещо невероятно не само като чувство, а и като зареждане. Нещо повече има и тайни, които ще научите след като имате Вашият съдбовен и целебен енергиен кръг от камъни.

Минерали и кристали  имат способността да концентрират, съхраняват, предават, преобразуват, задържат и да канализират енергия. Кристалите и минералите са живи същества и във всеки от тях има съхранена информация. На земята те са проводници на божествената космична енергия (Ци, Чи) насочвана към земята. Те имат свойството да уравновесяват енергийните полета, където и да се намират и където и да бъдат поставени.

Поради тези си свойства минералите и кристалите са широко използвани както за лечение на различни заболявания, така и като катализатори и усилватели в процеса на трансформиране на човешкото съзнание в най-широк аспект.

Тъй-като всеки кристал притежава специфична енергия – вибрация, лечението с минерали и кристали е вид енергийно лечение, което влияе не само на физическите симптоми, а на целия организъм като цяло, като ускорява и улеснява процеса на възстановяване и оздравяване. То включва работата върху енергийното поле – аурата на човека и позволява изцеление на всички нива – физическо, емоционално и психическо.

Вие можете да  заявите вашите съдбовни минерали и кристали, скъпоценни и полу скъпоценни камъни за баланс, хармонизация и синхронизиране. Минералите и кристалите ще бъдат кодирани единствено за вас по строго индивидуална схема.                                                                                            

Красимир Куртев - Doctor honoris causa, сътрудник- изследовател в научно направление: „Мултимедиаторна сакрална хармонизация, езотерична кристалография и минералология."
За контакт: 0897 339585 и 0887 392139

















АМЕТИСТ




Аметист пречиства и преобразува негативността. Аметист осигурява защита и баланс по време на преходните периоди. Той  намалява усещането за чувството на жертва. С цвят на лавандула розовия цвят на аметист се  отнася до сърдечната чакра, лекува чувството за загуба на човешки живот и невинност. Синьо-червен цвят аметист насърчава към дълбока духовна връзка между жената  и предизвикателствата на живота, в подкрепа на едно предизвикателство , като търпение и спокойствие, въпреки наличието на противоречия. Аметист (с ивици от  бяло и лилаво) помага да се заличат старите кармични модели и за насърчаване на любовта към себе си и способността да се разбираме с другите, особено със семейни членове.





СЪЛЗИТЕ НА АПАЧИТЕ

Този камък е отличен за трансформиране на собствената негативност при стресови ситуации. Сълзите на апачите  е тъмно черен камък  -  обсидиан и когато се вдигне към светлината става прозрачен, в случай на добра  енергия от страна на притежателката.  










ЧЕРВЕН КОРАЛ



Успокоява емоциите и разсейва чувството на отчаяние и ревност. Коралът  насърчава страстната  енергия и стимулира  укрепването на  женските репродуктивни органи чрез тъканната  регенерация. Този камък се отнася и до меридиана на далака, пречистване на бъбреците и пикочния мехур. Червеният корал  се счита за "Кръвта на майката земя" от американските индианци и се счита за безценно средство от тибетските жени при менструационния период  и плодородие.






ГРАНАТ



Укрепва жизнената сила и предвижда спонтанно либидото, когато е необходимо. Този скъпоценен камък е особено добър за възстановяването от наранявания жени, станали жертви на малтретиране, като им помага да възстановят изгубената енергия. Гранат насърчава регенерацията на емоционалната енергия и сексуалните емоции.









ЖАДЕИТ



Успокоява емоциите и помага за поддържане на прекрасни  за отношения между партньорите. Жадеит  осигурява чувство за собствена стойност, само достатъчност и способност за справяне с всяка ситуация. Насърчава хармонията, баланса и спокойствието  чрез емоционално откъсване сивото ежедневие. Жадеит  е отличен помощник за възстановяване след неприятно преживяване (малка операция, развод, погребения, загуба на работа).





ЯСПИС



Успокоява агресивната енергия, и улеснява безопасност и защита по време на периоди на възстановяване (например, от стрес, операции, както и други житейски травми). Червения яспис осигурява свежа енергия и намалява усещането за липса на любим партньор. Жълтия яспис балансира хормоните и предпазва по време на пътуване. Зеленият  яспис  възстановява  енергията по време на възстановяване от прегаряне.







РОЗОВ КВАРЦ



Магистър лечител, преобразува емоционалния негативизъм на всички нива. Той подобрява вътрешния мир  чрез хармонизиране и балансиране на енергийни флуктоации на източника. Розовия кварц олицетворява израза -"Любовта побеждава всичко". Розовият кварц  позволява да любовта  почука на вратата на сърцето и, които имат проблеми с намирането на любовта, този нежен кристал определено ще помогне. 







ОПУШЕН КВАРЦ



Емоционалният балансьор -  изчиства и преобразува отрицателните емоции. Този кристал е отличен стабилизатор за промени в настроението и в основата на всички видове отрицателна енергия.  Отличен кристал да го използвате по време на стрес, и да се възстановите  емоционално. Опушен кварц  намалява страха от провал, отпушва самостоятелно ограничения, и ви позволява да опитате някои нови преживявания.








СОДАЛИТ




"Камък на мира". Содалит  облекчава  безсънието, причинено от свръх активно излишно бърборене от страна на обкръжението ви. .Той помага да се разсеят неуместните  мисли, осигурява умствено фокусиране, и поддържа логическите  разсъждения при емоционални разстройства. Насърчава въпросите на доверието.  Той е отличен за заети жени, които не намират време за  душевен мир и покой, които се нуждаят от внимание.

Как да използват дамите своите камъни?


Чрез носенето на кристали през целия ден в продължение на 21 дни, за предпочитане да бъде като колие, висулка, или в малка торбичка в близост до сърдечната чакра. Вибрациите  на кристалите ще продължи да оказва влияние върху областите на дисбаланс, възстановяване положително състояние, когато е настъпило дисбаланс. Ефектите от минерали и кристали на емоционално и психологически нива са едва доловими, но често се забелязват повече от останалите, от колкото от вас самите.


Най-добре е да не носят повече от два кристала по всяко едно време . Продължителността на времето, за да се получат желаните ефекти ще зависят от качеството на кристала (размер, цвят, енергията на зареждане), местоположението на износване, продължителност, както и целесъобразността на самият камък.. Някои кристали са по-подходящи за цялостно- основния проблем, отколкото да се лекува само повърхностни симптоми.


Свържете се с мен, ако смятате, че бихте могли да се възползвате от консултации за личнети ви минерали и кристали, както и бижута. 


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи