Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 28 юни 2014 г.

КАК ДА ПРИВЛИЧЕМ ПАРИТЕ



ЕНЕРГИЯ НА ПАРИТЕ


Можем ли да привлечем пари - Опитайте, защо не? Благодаря ви предварително, че харесахте този мой блог!

Често оставяме дребни монети в буркан или друг съд, захвърляме също и дребни банкноти мислейки си, че те са нищо в сравнение с едрите копюри. Всъщност обаче парите не търпят  застой, те са вид енергия, която трябва да е в постоянно движение.
Когато парите са в застой излизаме извън вибрацията на вселенският закон – Законът за привличане.



Вземете ,каквито монети имате от вашият дом или офис – съберете ги. Почистете и след което започнете едно съвсем елементарно упражнение – изсипвайте монетите от едната в другата длан, така около 3 до 5 минути ежедневно. Разбира се, това ще ви се стори глупаво или немислимо , но повярвайте ми – необходимо е.  Ще ви сведа и аргументи, примерно, вие спрете да се движите, оставате се в къщи и това ще доведе до редица проблеми, или пък захвърляте вашият велосипед някъде в мазето, ще започне да скърца или друг технически проблем. Същото е и с парите, без движение, те намаляват своята енергия от там вие започвате да не печелите или пък губите.

Парите са като Елементал, много мощен, много важен Елементал (Елементал (elemental) е митологично същество, появило се за първи път във философско-алхичните трудове на Paracelsus. Основната идея на елементалите е, че те трябва да представляват живото в нежив предмет. Те са душата му и негов пазител.

Най-важното, което трябва да разберете за парите е, че те са енергия, те са живи.



Мислете за тях като за Елементал, много мощен, много важен Елементал.
Бих могла даже да кажа, че това е може би най-важният Елементал в живота ви днес. Това се дължи на спецификата на света, в който живеем. Особено ако живеете в страна, където просто трябва да имате пари, за да оцелеете.

Парите ви позволяват да правите най-основни неща като например да пиете прясна вода, да има къде да живеете, да имате дрехи на гърба си, да изразите твореца в себе си, да се храните всеки ден. Най-основните неща в живота ви идват срещу пари и затова те са изключително важни.

Другото, което искам да разберете за парите е, че те не са зло. Някои хора ги използват по негативен начин, но самите пари като цяло нямат нищо негативно в тях. Това и сами ще го разберете след като се свържете с енергията им. Няма нищо отрицателно в парите.  Те съдържат всичко, те са творчество, те са прехрана, те са топли, те са прекрасни. И искам вие да си разрешите да преживеете това.



Поставете банкнотата между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискайте). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно.

Следващото е да почувстваме банкнотата. Просто я почувствайте. Чувствайте я между дланите си. Позволете й да бъде там.


Ще усетите затопляне. Една чудесна топлина, идваща от парите. Това е първия характерен признак, който ще започнете да разпознавате у парите - това е топлината. Искам да им кажете „здравей” и да им кажете, че им разрешавате да се разкрият пред
Вижте дали някакви картини или мисли ви се явяват и им позволете да се явят.

Другото, което искам да разберете за парите е, че те не са зло. Някои хора ги използват по негативен начин, но самите пари като цяло нямат нищо негативно в тях. Това и сами ще го разберете след като се свържете с енергията им. Няма нищо отрицателно в парите.  Те съдържат всичко, те са творчество, те са прехрана, те са топли, те са прекрасни. И искам вие да си разрешите да преживеете това.

След различни упражнения  ще им „разрешите“ да навлязат във вашето енергийно поле. Вашето енергийно поле е вашият живот, това сте вие, това е вашето тяло, това са вашите мисли, вашите емоции, вашата реалност. Ето още едно упражнение:

Ето и самото упражнение на практика:

Поставяте банкнота между дланите си, спокойно да си почива между тях (не я стискате). Нека изглежда все едно се молите, но ръцете ви просто да си почиват пред вас и да се чувствате комфортно. Позволявате на банкнотата да се затопли, нека дори да стане гореща. И разрешавате на тази топлина да расте, да ви обкръжи, да навлезе в живота ви, любовта й да ви обгърне. Ще откриете, че специфичната характеристика на парите, която усещате, е изключително подобна на характеристиката на Майката Земя, защото те са едно и също.


Знаете ли за това проучване което твърди, че около 95-97% от парите на Земята са притежание само на около 1-2% от населението й?

А наблюдавате ли как много хора се превиват и изгърбват от работа, но въпреки това едва изкарват пари да преживяват? Може би в това число влизат някои от най-близките ви хора или самите вие?

Някога замисляли ли сте се каква е великата тайна за привличане на пари? Защо при едни хора парите са в изобилие, и защо при други хора те са в недостиг завинаги?


 Във видеото отдолу ще намерите отговорите на някои от тези въпроси както и едно прекрасно упражнение за това как да се свържем отново с духа на парите. Видеото е на Английски, но под него ще намерите цялото упражнение с всичките му стъпки описани на Български.





Парите са само едно от нещата които съществуват в нашата вселена. Но те, както и всяко друго нещо имат своя собствена енергийна вибрация. Наречете го ако желаете техен собствен енергиен подпис или излъчване. Бихте могли да си ги представите дори и като отделен обект или дух – въпрос на разбиране и въображение.

Вие можете да се свързвате с парите. Можете да общувате с тях. Има доста упражнения описани от най-различни автори, но в основата си всички те целят именно изграждането на една комуникация, на един по-дълбок допир с парите.

Основната причина хората да нямат изобилие от пари в живота си, е че те не могат да общуват с тях. Казано по друг начин, между тях и парите има блокаж или множество блокажи. Когато някой от нас се научи на постоянство и съумее да премахне тези пречки, тогава и нещата се променят.

Ето едно от тези упражнения, което практикува и на което учи Инелия Бенц




    Стъпки на Упражнението:

    Това, което ще направим, е първо да се опознаем с енергията на парите.
    После ще благодарим на образа, на чувствата, на блокажите, и ще ги освободим.
    След това ще позволим на парите да изразят себе си пред нас, в нашето енергийно поле.
    На края, ще помолим парите да дойдат в изобилие в живота ни.



    Подготовка за Упражнението:

За това упражнение ще ни е необходимо да имаме банкнота. По-добре е да е по-едра банкнота.

Наистина е важно докато правим това упражнение да не искаме нищо. Има тенденция при някои хора, когато са в непосредствен контакт с парите или когато почувстват, че започват да се свързват с парите, да започват да искат различни неща. Например: “Искам нова кола, искам нова работа, искам пари за това и онова, искам каквото и да е”.

… сещате се за какво говоря. Не правете това. Мислете за парите, като че ли отивате да се срещнете и да се запознаете с нов приятел. А когато се запознаваме с нов приятел, не започваме веднага да му искаме разни неща.

1.) Първа Стъпка – “Запознанството”

Това, което ще направим, е първо да се опознаем с енергията на парите.
Поставете банкнотата между дланите си и ги сложете внимателно пред себе си.
Като че ли се молите, но ръцете ви са положени напред, така че да се чувстват добре и удобно.

И така, дръжте парите между дланите си и изчистете ума си.
След това почувствайте банкнотата. Само я почувствайте.
Почувствайте я между дланите си. Позволете й да бъде там.

Скоро ще започнете да я усещате топла. От нея ще започне да идва една приятна топлина.
Това е първият знак, че започвате да идентифицирате парите. Те са топли.
Или преведено на практическо ниво, позволете на банкнотата в ръцете ви да се затопли.

Позволете й да стане топла, дори гореща.
Позволете на топлината да расте и да ви обхваща.
Да дойде в живота ви, в потока и в любовта.

Подписът, който ще откриете е извънредно подобен на този на Майката Земя, защото те са едно и също. Приветствайте го, прегърнете го.

Сега нека ги поздравим със “Здравейте”. Кажете на парите, че им позволявате да изразят себе си пред вас. Че могат да ви се разкрият.
След това само слушаме. Успокояваме ума си и слушаме.
Наблюдавайте дали някакви образи, някакви мисли, минават през ума ви и позволете това да се случва. Бъдете отпуснати и спокойни на физическо ниво но будни и съзерцаващи отвътре!


2.) Втора Стъпка – “Освобождаване на Блокажите”



Ако докато правите това получите каквато и да е отрицателна обратна връзка от това упражнение, всичко, което трябва да направите е:
Благодарете на образа, на чувствата, на блокажите ако има такива, и ги освободете.
Те идват сега така, че да можете да ги освободите.


3.) Трета Стъпка – “Позволението”



Позволяваме на парите да изразят себе си пред нас, в нашето енергийно поле.
Вашето енергийно поле е вашият живот, това сте вие.
То е вашето тяло, вашите мисли, вашите чувства, вашата реалност.


4.) Четвърта Стъпка – “Едно Цяло”



След като веднъж имате добра, положителна обратна връзка от парите, и им позволите да ви се изявят напълно и изцяло:
Помолете парите да дойдат в живота ви. Да дойдат във вашето енергийно поле.

И мога да ви кажа, че ще бъдете изключително щастливи да направите това, защото на парите не им харесва нищо повече от това да бъдат в изобилие в живота ви. Това е единственият начин, по който те могат да изразят себе си – да бъдат в изобилие, да бъдат във всяка част от живота ви.

След като приключите, благодарете на енергията на парите за това, че ви се е изявила изцяло. Отворете очи, ако са били затворени и оставете парите си.

    Запомнете, че  е желателно да правите това упражнение поне веднъж дневно!




От Опита на Инелия Бенц



    Първият път, когато аз направих това, действително имах образ, че майка ми издърпва банкнотата от мен, от устата ми, натика ме в банята и изми устата ми, обяснявайки колко мръсни са парите, и че никога не трябва да ги слагам в устата си, както и че трябва да си измия ръцете след като съм пипала пари.

    Очевидно е, че това ме шокира и предизвика огромен блокаж, поради който не можех да си позволя пари в живота си, не можех да позволя на парите да ме докосват. Защо? Защото те бяха “мръсни”.

    Бях действително доста изненадата, когато видях този образ, тъй като бях напълно забравила за него. Благодарих му и го освободих.

    И ако вие също получите каквато и да е отрицателна обратна връзка от това упражнение, това е всичко, което трябва да направите – просто благодарете на образа, на чувствата, на блокажите, и ги освободете. Те идват сега така, че да можете да ги освободите.

Отне ми няколко седмици за да отработя няколко блокажа и евентуално да мога да седна там и да позволя на парите да ми се изявят.

    Инелия Бенц



Коя е Инелия Бенц можете да видите ТУК




Колко Време ще е Необходимо Докато Успея да Призова Изобилие на Пари в Живота Ми?





Няма точен отговор на този въпрос. При всеки човек ще бъде различно. Колкото по млад е даден човек, толкова по-големи са шансовете му за по-бърз резултат. Причината за това е, че при по-възрастните хора съзнанието и подсъзнанието са пълни с лъжи. Повече години житейски опит – повече лъжи и заблуди

Разбира се това не е общо правило. Хората, които мислят самостоятелно и които не са като “препълнени чаши”, дори и на преклонна възраст ще успеят да осъществят това общуване бързо.

Колкото повече блокажи и лъжливи вярвания имате, толкова повече време и усърдие ще са ви необходими за крайния резултат. При някои хора допира ще дойде след само няколко седмици. На други ще са им необходими месеци, дори години.



    Ето Няколко Въпроса Които Могат Да Ви Дадат Правилната Насока:

    Правя ли всеки ден това упражнение – постоянствам ли?
    Фокусирам ли се или си мисля за странични неща докато го правя – разсейвам ли се?
    Изпитвам ли някакви чувства и какви са те?
    Успявам ли да благодаря за обратната връзка от сърце, дори и тя да е лошо чувство?
    Успявам ли да почувствам парите като част от мене. Ние едно цяло ли сме?


5.) Пета Съпка – “Кураж във Физическия Свят – Действайте!”



След като успеете да се свържете с енергията на парите ви остава само една последна стъпа. И тя е: Когато във вашия външен/физически свят се получи синхроничност, използвайте я на мига.

Проявете Кураж и Сграбчете Възможността СЕГА!

Вие ще сте привлекли нещата (в случая парите) в живота си, но ако не проявите куража да действате …


Използван източник ТУК  


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи