Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 3 юни 2014 г.

УВРЕДЕНА ЕПИФИЗА – АТЕРОСКЛЕРОЗА – uvredena-epifiza-ateroskleroza




Предоставям ви с удоволствие една публикация от Румен Сотиров, уверявам ви ще предизвика интерес:

Прочетох статия за Атеросклерозата и останах възмутен за кой ли път. В началото тя не беше на фокус, а после премина в статия изсмукана от пръстите. Сега ще ви кажа истината не само за Атеросклерозата, но и за Инфаркта и Инсулта, защото причината и за 3-те заболявания е една и съща и това е Епифизата. Увредена Епифиза, това значи по-малко произведен Мелатонин, а той е коминочистача за Артерии и Вени.

Когато е на ниво, не се отлагат мазнотии по тях. Когато концентрацията на Мелатонин падне в кръвта, а това е вследствие на увредена Епифиза, той вече не може пълноценно да си изпълнява функциите и започва отлагане на мазнотиите и образуване на плаки. Сега ще ви кажа нещо, което няма да го прочетете никъде.
Самото увреждане на Епифизата, става по два начина, Единият е по Кармичен път и се предава по наследство така както се предават и другите 3 Кармични заболявания: Диабет, Шизофрения и Рак. 

Уврежда се Астралното тяло и към Епифизата на Етерното тяло се подава по-малко Прана. От по-малко Прана се произвежда по- малко Мелатонин.
Или с две думи, за да ме разберат всички: в Епифизата влиза по-малко кръв и от там следва по-малко производство на Мелатонин. Това увреждане на Епифизата може да се излекува, като се премахне причината, т.е.като се излекува хипо-функцията на втора Астрална чакра.


Или с две думи като се изчисти Кармата на човека. Това може да се получи, но лично аз заплатих прекалено скъпо когато си свалих Кармата и излекувах Диабета си. При другото увреждане на Епифизата, Астралното тяло не се уврежда, а само Етерното. Просто има хора предразположени към такова увреждане.


Възможно е роля да играят храненето и емоциите на човека, но за мен основната причина това е липса на заземяване, което пречи за правилната циркулация на Праната по Етерните и Астрални канали. Не случайно Ванга препоръчва ходене бос сутрин рано по росна люцерна. Лекуването на второто заболяване на Епифизата е най-големият кошмар от цялото човешко тяло. За да се излекува, първо трябва да се изчистят всички плаки по кръвоносната с-ма и последна минава Епифизата.

„Причината за увреждането на артериите и коронарните съдове е неправилното дишане. След 1950 г въглеродния двуокис постепенно се увеличава и нивата му са над 50 % над нормата, 
( о,02 -0,03), а в градовете над 100 - 200 %... Това води до "аварийно" дишане, което става инстинктивно и поради това, че средата си остава агресивна се запазва във времето.
Това обаче води до интензивно износване на съдовете в близост до белите дробове, понеже много малко алвеоли и еритроцити участват в газообмена, последните напускат белите дробове прекалено заредени и малко след това стават презаредени и "бомбардират" с електрони стените на съдовете в близо до белите дробове ( артерии, коронарни съдове, мозък,) 

"Медицина на третото хилядолетие"  - Владимир Фролов

Източник Facebook - Rumen Sotirov

 
------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне