Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 21 май 2014 г.

С КАКВО СА НИ ДАРИЛИ ЗВЕЗДИТЕ – ЛЮБОПИТЕН ХОРОСКОП zvezden-dar-liubopiten-horoskop




Овен
Овните са талантливи за бързо реагиране в момента. Отлично прекарват там, където трябва да се вземат решения веднага, и където се изисква находчивост, така и импровизация. Когато е спорт, на    Овен му допадат почти всички спортове. Големи и идейни инициатори на всичко, но обикновено нямат търпение да завършат проекта до край, така че с удоволствие го оставят на някой друг, докато те са вече в някаква нова идея, която трябва да оживеят.


 Телец
 Телецът винаги мисли как повече да има и да го запази. Техният дар е, че чудесно се справят с недвижимите имоти, знаят да печелят пари, а като художници са конкретни. Специален талант на този знак са вокалните способности. Рядко между тях могат да се намерят изключителни изпълнители. Това е така, защото Телец управлява шията и гърлото. Когато към това се добави и управляващата Венера, ето ви глас за запомняне.


Близнаци
На Близнаците им е дадена възможност за разпространение на информация и свързване на хората.    Всичко това е заради Меркурий, който управлява този знак. Нерядко от техните комуникационни таланти, развиват такава способност на изразяване да напишат цяла книга, сценарий или да се превърнат в блестящи лектори. Надарени и за работа с ръцете. Търсят дневни неща, които бързо преминават, така че са добри и в модата.


Рак
Емоцията е таланта им. Каквото и да правят, те успяват да внесат емоции и с тях печелят околните. Много са меки но не са без амбиции. Техният талант често се проявява чрез различни изкуства, а особено са добри като художници. Знаят прекрасно да подреждат интериора, защото любовта към дома ги вдъхновява.
Понякога се насочват към патриотизъм, така стават народни политици. Тук показват чувствата си към родината, за която искрено се борят.


Лъв
Талантът на Лъва се състои в това да изгрее като Слънцето, което му е владетел. Следователно са отлични в презентации пред публика. Тяхната уникалност излъчва, а често и драматизира, така че много се развиват и в добри актьори. Лесно им е да привлекат вниманието на другите, така че при някои това се проявява чрез убедителност в ситуации, когато трябва да спечелят личности или средства за проекта. Добри са и като организатори и мениджъри. Лъвовете също чудесно се справят и с деца.


Дева
Девите показват изключителни таланти.Трудно е да се изброят, но са тип, който е най-големият перфекционист и който внимава за всеки детайл. Те винаги ще отидат до край, когато нещо ще трябва да усъвършенстват, но затова понякога ще загубят от поглед цялото. Това е знак за истински, малки, специфични таланти така че тук можем да намерим и онези, рядко виждани, уникални в света. Талантливи и за всякакви забавления, където трябва да се покаже услужливост. Готови са да се учат цял живот.


Везни
Ако трябва да се успокоят две враждуващи страни, извикайте Везните да го направят. Те винаги ще намерят компромис.Техният талант е в това, че по фин начин знаят да се свържат и балансират хората. Това е така, защото Венера и естеството на 7-мия дом, който винаги гледа от гледната точка и на другия. Така че Везните са надарени за дипломация, преговори, споразумения, но и изкуство. Тяхното творчество е свързано с невидимото, така че нерядко са изключителни музиканти, които дълбоко чувстват всяка нота. Понякога и отлични философи, които знаят да обясняват нещата.


Скорпион
Всички области, в които се изисква провокация или борба, можете да видите Скорпионите да покажат своите таланти. Страхотни са като стратези, добри и като сексолози. Нерядко тук могат да се намерят и отлични хирурзи, които са достатъчно хладнокръвни и призвани за сложни операции. Тъй като това е знак на 8-ми дом, има и банкери, които отлично знаят да управляват чужди пари. Имат шесто чувство, което някои насочват в детективски способности. Понякога се обръщат към духовното, така проучват душата като психолози.
    

Стрелец
Блестящи като философи, Добри са в идеите и управлението на идеи, които ще повлияят върху другите. Понякога се впускат в духовен разговор, който при някои е искрена нужда. Поради естеството на 9-ти дом, който преминава всички граници, могат да развият усет за свързване на различни народи и култури, разпространяват идеята за мир. Добри са като фотографи, кореспонденти или изследователи.
    

Козирог
Козирогът е надарен за сложен състав и конструкция. Така че таланта си може да развият чрез управление, където във всеки един момент трябва да се знае какво да се прави, както и какво да се прави, когато нещо се прецака и винаги имат резервен план. Блестящи са като директори, архитекти, инженери. Поради голямата отговорност, която може да носи този знак, талантливи са и за области, където трябва да се гарантира сигурност, така че се намират в неща, когато трябва някой да спасят или да защитават.


Водолей
Като знак, който винаги е изпреварвал времето си, талантът си Водолеят нерядко може да разпознае по-късно. Той е този, който отваря на човечеството нови пътища, стремейки се към височината, за която много дори не предполагат, че съществува. Всичко, което е ново и все още неизвестно е от областта на Водолея. Днес това е информатиката или изкуството, създадени с помощта на новите технологии. Страхотни са и като изследователи, учени, но и хуманисти. Много истински ще се посветят на другите, помагат в хуманитарни акции.

    
Риби
Рибите са талантливи в повечето изкуства. При тях това е само по себе си, защото животът се състои от нежни и красиви неща. Чувствителността, която притежават е чудесна основа за художествени професии, а естеството на 12-ти дом ги прави много чувствителни. Блестящи са като танцьори, защото Рибите управляват краката. Имат способността да заплитат нещата, но и да ги разплитат, така също и развиват усет за четене между редовете.

 По материали на www.zajenata.bg

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне