Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 5 август 2014 г.

РАК – ЗОДИАКАЛНИ КАМЪНИ





Рак 21 юни до 22 Юли
Карнеол
Кехлибар
Изумруд
Огнен Ахат
Хризолит
Рубин
Розов Турмалин
Лунен камък
Родонит

Вашият зодиакален знак е Рак? Тогава най-подходящ за вас е Карнеол. В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Рак.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Рак камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за раците камъни в съдбовен и кармичен план.

Карнеолът има дълга история, съвсем естествено с него са свързани много легенди. Някога са смятали, че носенето на Карнеол носи много късмет. Една поговорка гласи, че „Човек, който носи Карнеол, никога няма да попадне в срутена къща или под рухнала стена.” Карнеола е бил талисман за късмет още по времето на древните вавилонци и гърци.

Много мюсюлмани вярват, че носенето на Карнеол дава покой и щастие на своя притежател. Това поверие е свързано с факта, че Мохамед е носел пръстен с печат от Карнеол. Император Наполеон ревниво пазел един печат от Карнеол, който намерил по време на поход до Египет и често го носел като защитен талисман.




В таблицата  са посочени  кристалите за астрологическия знак на Рак.  В колона трета ще откриете мистичните за зодия Рак камъни, за защита при евентуални  недоброжелатели. В колона две са поставени вашите камъни за лични взаимоотношения, а колона едно са важните за раците камъни в съдбовен и кармичен план.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи