Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 6 юни 2014 г.

РАК-КОВАРНАТА БОЛЕСТ Е ПРЕОДОЛИМА-rak-kovarnata-bolest-e-preodolima



„Да се пребори Рака първо трябва да се затворят пробойните за да се спре притока на храна и след това да се изхвърлят мъртвите клетки извън тялото.“ – Румен Сотиров

Това което е направила совата, онколозите няма да го направят, за това го направих аз. Въоръжен с два линеала, две махала, 18 годишен опит и с голяма доза дързост и упоритост, стигнах до истината за Рака, такава каквато е. Причината за появата на Рака води началото си от втора астрална чакра на Астралното тяло.

Получава се хипер функция на същата и към Етерното тяло започва да се подава Прана, с по-високо налягане от нормалното. На това аз викам първа пробойна в потъващия кораб. В следствие на това завишено налягане се разкъсва втора чакра, но вече на етерното тяло и се получава изтичане на Прана от тялото, това е втората пробойна, което води до издуване на артериите в съответния орган и пръскане на клетките не издържащи на това налягане. 

Получават се множество кръвоизливи, примесени с изтекло клетъчно съдържание.
Дължината на вълната на тялото пада на 7.95 м., като всеки месец намалява с по половин сантиметър. Пада и Имунната система. На сцената вече излиза гъба Кандида, но причината не е отслабената Имунна система както твърди д-р Симончини / гъба Кандида никога не се е намирала под контрол на Имунната система, защото тя самата е към тази с-ма с нейните 8.00 м. дължина на вълната и за това Радиестезичните замервания не я ловят/.

След като не е вредна, тя е полезна защото се бори с появили се възпаления по жлези, органи и системи. Бори се като изяжда възпалението, за това расте, размножава се и трови организма с токсините си. Колкото и усърдно да работи, мисията й е обречена на провал, защото няма кой да й запуши двете пробойни и с това да й помогне в борбата с възпалението. Защо искате да убиете този неразбран приятел господа хипократовци, нали след това възпалението ще довърши всички останали живи клетки в заболелия орган и от него ще остане само името му, без да може да функционира.


Кому е нужен генерал без армия. Покажете, че разстоянието между двете ви уши, не е празно. Защото има и друг начин да се пребори Рака, като се лиши от храна, но за да стане това: първо трябва да се затворят пробойните за да се спре притока на храна и след това да се изхвърлят мъртвите клетки извън тялото. И като няма с какво да се храни, този непризнат приятел ще се стопи с чувство за изпълнен дълг. На самото лечение няма да се спирам, за да не объркам евентуални мои последователи, само ще им заостря вниманието да внимават къде стъпват, защото дързостта се заплаща скъпо.
Автор: Румен Сотиров

С Румен Сотиров може да се свържете ТУК   

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне