Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 26 юли 2015 г.

ОБЕЦИ, ПРЪСТЕНИ, ГРИВНИ, КОЛИЕТА - ПРОДАЖБА



МАСИВЕН ПРЪСТЕН САПФИР-МЪЖКИ
състояние НОВО. Сребро проба 925.
Сапфирът ще ви помогнат да постигнете материалните си мечти и желания. Камъкът ще ви помогне да поддържате балансирана перспектива, което ви позволява по-добре да организирате вашите мисловни процеси, което гарантира траен успех и развитие на материалното положение.








МЪЖКА ГРИВНА  CZ ДИАМАНТИ И САПФИРИ – МАСИВНА
състояние НОВО. Сребро проба 925.
Изпращане чрез Еконт за сметка та купувача. Цената не подлежи на предоговаряне. Пожелавам Здраве, Щастие и Късмет на притежателят!







ОБЕЦИ  - НОЩЕН САПФИР
 НОВО. Сребро проба 925.
Гърците асоциират сапфира с божеството Аполон. Камъкът се е носил от известните оракули Делфи, за да им дава сили и мъдрост. Ако се занимавате с психична работа, сапфира ще ви помогне по-лесно да разбирате съобщенията и информацията, които получавате от духовните сфери.
Изпращане чрез Еконт за сметка та купувача. Цената не подлежи на предоговаряне. Пожелавам Здраве, Щастие и Късмет на притежателят!  ЗАЯВЕНИ






НЕЖЕН ПРЪСТЕН  С  ИОЛИТ
НОВО. Сребро проба 925.
Иолитът е скъпоценен камък, познат на широката публика по-отскоро, което обаче не му пречи в  последните десетилетия да намери подобаващо място сред своите събратя. Името иолит е комбинация от гръцките думи за теменужка и камък и съответно може да бъде разтълкувано като "камък с цвят на теменужка". Името му идва от гръцката дума „ion”, която означава виолетов. Когато е срязан правилно, взимайки предвид силния плеохризъм, иолита има склонност към лилаво-синьо. Това го прави доста привлекателен и много приблизителен до сапфира. Неговото друго име е „воден сапфир”.
Иолита е лесно достъпен и не толкова скъп. Колкото по-дълбоки и пропити цветове има, толкова цената му се покачва.










ГРИВНА ОТ ПЕРЛИ
НОВО.
Перлите са символ на чистота, невинност и вяра. Те засилват почтенността и допринасят за изясняването на ума и усвояването на мъдрост и духовни напътствия. Някои смятат, че това са сълзите на боговете.

Изпращане чрез Еконт за сметка та купувача. Цената не подлежи на предоговаряне. Пожелавам Здраве, Щастие и Късмет на притежателят! ЗАЯВЕНА








КОЛИЕ ОТ ПЕРЛИ
НОВО.
Перлена огърлица се е носила още преди 4000 години от Перийската кралица Achemenid. Перлените бижута на Савската царица са станали легендарни. Има записи, че клеопатра е сервирала вино с перли в него за по-важните си гости. В библията се казва, че цената на мъдростта е по-скъпа от перлите, а на Луцифер са му избити зъбите, заради жаждата му за перли.






ПЕРЛА  С ИЗУМРУДИ-ПРЪСТЕН
НОВО. Сребро проба 925.
Перлите засилват честността и лоялността. Те носят успокоение на ползвателя си и го настройват за приливите и отливите в живота. Те носят чистота и насърчават вярата, любовта и почтенноста. Заради асоциациите си с водата и луната, перлите балансират емоциите.
Изпращане чрез Еконт за сметка та купувача. Цената не подлежи на предоговаряне. Пожелавам Здраве, Щастие и Късмет на притежателят!







НЕВЕРОЯТЕН ПРЪСТЕН С АМЕТИСТ
НОВО. Сребро проба 925.
Аметиста повишава активността на дясното полукълбо на мозъка и спомага развитието на психическите способности. Той укрепва и развива интуицията, вдъхновението и стремежите за достигане на по-високо духовно ниво.








ОБЕЦИ ОТ ЛАБРАДОРИТ
НОВО.
Лабрадорита бързо ще ви освободи от тревожност, депресия и безнадежност и ще ги замени с ентусиазъм, самочувствие и вдъхновение. Той разсейва негативността и подобрява яснотата на мисълта. Подобрява и способността да си сътрудничите с другите в хармония. Лабрадорит дава постоянство, сила и интуиция в моменти на конфликти  и промени.Полезен е при лечение очите, мозъка и регулира метаболизма и процеса на храносмилане.










Пръстен с розов Турмалин – много нежен
 състояние НОВО. Сребро проба 925.
Розов турмалин този камък привлича любовта и приятелството и се носи за насърчаване на съчувствие към другите.  Подобрява разбирателството, увеличава самочувствието и психичната енергия. Турмалинът неутрализира негативната енергия и разсейва страха и мъката и помага да се концентрираме по време на комуникация. Използва се за отпускане на тялото и ума и за подпомагане лечението на инфекциозни заболявания, тревожност, отравяне на кръвта, артрит и сърдечно-съдови заболявания.







ЕЛЕГАНТЕН ПРЪСТЕН С ЦИРКОНИЙ
състояние НОВО.
Цирконият  е бил единадесетият камък в библията (апокалипсис от св.Йоан (откр.21:20)).
Може да си повреди цвета от лошо време или огън. Носели са го като защитно средство от зли духове и против меланхолия. В древна Индия са го използвали като вълшебно средство против забременяване, а в древността  чрез магически ритуали са предизвиквали в човека свръх естествени сили и ясновидство. Той е талисман за  хора занимаващи се с бизнес и криминологията, защото спомага да се сключват договори и разобличава лъжата и измамата. Смята се още, че помага при проблеми на сърцето, щитовидната жлеза и черен дроб.






------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved! споделяне в социални мрежи