Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 24 октомври 2014 г.

АНГЕЛИТ – АНГЕЛСКИЯТ КАМЪК


Ангелит е духовен гид в астралното пътуване

Ангелитът може да се използва за облекчаване на болката 


Ангелитът е почни нов скъпоценен камък. Открит е в Перу през 1987г. По време на хармоничното преобразуване цветовете му може да варират от бяло и сиво до синьо или виолетово. Най-често срещания цвят от който са създадени повечето камъни за бижута е синьо-сивия.

Синьото е цветът на епохата на Водолея. Той се приема като убежище за истината и затова който го носи ще върви напред в интерес на истината в противен случай на преден план излиза страхът.

Ангелитът се бори с този страх. Ще ви помогне да отключите тайната на словото, давайки глас на собствената ви истина. Психологически ангелитът противодейства на грубостта и ще ви помогне да станете по-състрадателни. Той също така ще ви научи как да премахнете това, което не може да бъде променено.

Анхидрита е сравнително често срещан седиментен минерал, който образува огромни скални слоеве. Той не се образува директно, а в резултат на обезводняването на скалите формиращи минералния гипс. Тази загуба на вода предизвиква намаляване на обема на скалния слой и води до образуването на пещери.

Добрите екземпляри на минерала са изключително редки. Такива са намирани в Мексико и Перу, те са със хубав син цвят. Понякога обаче се появяват и лилаво-сини анхидрити, точно те се наричат ангелит заради ангелския си цвят.

Анхидрита се среща в Мексико, Перу, Германия и американския щат Ню Мексико, но по-късно е получил своето наименование Ангелит. Това е станало по време на Хармоничната Конвергенция през 1987г. в Перу. Използва се за съзнателна връзка с Ангелските светове, посредством вибрацията на този страхотен лилаво-син камък.

Ангелитът е отличен балансьор и привежда в съответствие физическото тяло с етеричната мрежа. Свикнали сте да търсите ангели, когато имате нужда от подкрепа и за засилване на психическата връзка с единството на вселената и ангелското царство.

Ангелитът се използва, за да ви помогне в това астрално пътуване и да повиши сетивното ви съзнание.

Всеки от сините и синьо-зелените камъни е свързан с определена форма на комуникация. Тюркоазения цвят помага на човек за постигане на целите и мечтите.

Синьо-зеления цвят помага да изразим нашите най-дълбоки духовни истини.

Ангелитът се смята за много полезен за постигането на телепатична комуникация. Ако двама души желаят да бъдат свързани по този начин, докато са разделени физически те могат да носят по едно парче ангелит.

Тази връзка ще бъде засилена още повече, ако камъните са предварително програмирани за тази цел.

Ангелит носи вътрешен мир, спокойствие и фокусира най-високите сфери на небесната светлина. Това е един великолепен камък, който притежава енергия и сила наричана Каруна. Тя въплъщава състрадание, милост и нежност.

Ангелитът подравнява физическите и етерните полета за изцеление както на вас самите, така и на другите. Той ще обнови и подмлади нещата от битието, които не ни носят щастие. Освен това осигурява защитно поле около района където е поставен.

Ангелитът е камък свързан и с лекуването на гняв.Гневът ни кара да се само изолираме, този камък ще ви помогне да подобрите комуникацията с хората и със самия себе си. Това е особено вярно през тези дни, когато всичко се обърка.

Някои хора обвиняват другите, някои обвиняват себе си. И в двата случая ангелит помага да си върнем вътрешната и външната хармония, обединявайки ни с чувство на Единството на всичко живо.

Ангелитът може да се използва за облекчаване на болка, както физическа, така и психологическа и се бори с жестокостта и бруталността. Той също е бил използван за облекчаване на болката от язви на стомаха и слънчево изгаряне.

Той също е бил използван при възпаление на гърлото и проблеми с щитовидната жлеза. Лечебните му вибрации също са свързани с горната част на белите дробове. Ангелитът балансира течностите на организма ще освободи излишната телесна течност. Използва се и за пречистване на аурата и активиране на ангелското съзвучие.

Подбрано от интернет.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи