Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

неделя, 3 август 2014 г.

КРИСТАЛИ ЗА КОВАРНАТА БОЛЕСТ – РАК





Коварната болест - Рак има много и различни форми. Това, което съм забелязал е, че ракът задържа нашата енергия, нашата творческа сила, "истинската" ни. Онколозите са на мнение, че единствено химиотерапията е истинската панацея. Дали в действителност е така, аз не споря. Природата ни е предоставила всичко за да се лекуваме, странно защо вечно търсим химията… Ние държим на обратното,  за толкова дълго време ние затваряме нашата светлина етерните канали, бавно с течение на времето онкоболните стават все повече. За това направих замервания и открих необходимите целебни кристали за бичът наречен рак.

Ракът  силно задържа енергията в организма или  я блокира. Тя (енергията) често се проявява в черни тоналности , където трябва да има светлина или цвят. Поставянето на „светлина“ -  отварянето портите на етерните канали, води до отваряне на потока в засегнатата зона. Румен Сотиров много семпло и точно обяснява, че цветовете във вид на дрехи и облекло влияят осезателно  и дават предпоставки  за туморни образования (вижте статията „Цветовете на бельотоводят до тумор“).


Именно и за това ще коментираме по нататък за минерали и кристали и техните излъчващи цветови гами. Преди това нека посоча нещо елементарно на пръв поглед , но от изключително важно значение, което Румен споделя,че  отнемането на  храната към гъбата Кандида ще предизвика нейното  свиване, „защото умира нещо което не се храни“.  От това простичко правило се ръководи всичко.


Лечебните  камъни, които замерих и препоръчвам са тези, които увеличават потока на енергията, които позволяват повече светлина да премине към патогенните зони – засегнатите органи и тъкани от рак. Камъни, които регенерират клетките, пречистват ума / тялото, чрез преструктуриране ДНК  за  да се създаде баланс и стабилност чрез заземяване на лечебната енергия и аурата на човека.


Лечението с минерали и  кристали, до голяма степен се основава на вашето намерение - да се съсредоточавате  върху резултата, който желаете и след това да се отворят необходимите канали, които позволяват  на енергията да циркулира перманентно – небе – земя –небе – земя чрез самите вас. 


Моля ви, не се сърдете за оскъдната информация , но рецептите всъщност са моите тайни. Не веднъж медици и лечители за се преписвали какви ли не разкрития на база мои лечебни публикации и на по късен етап ги трансформират като неверни или пък изопачени. Не ми се споменава и за доста солидните суми, които искат от отчаяни болни и близките им. Всъщност, здраве с пари не се купува!


Имената на камъните ще ги поставя на общоприетия английски език, така по лесно ще ги откриете в Google. Другата причина е, че повечето камъни са малко известни и това може да ви затрудни при търсене из интернет сайтовете. Може да попитате защо, например Kunzite – на едно място го изписват Кунцит, на друго Кунзит. Това е и причината да ги поставя с английските им наименования.


Моят първи избор за лечение на рака са:  Selenite, Petalite, Malachite, Fluorite, Smoky Quartz(Опушен кварц), Chalcopyrite and Sugilite.  Бих желал да уточня, да правите разлика между чист кварц и Планински кристал, Розов кристал, Рутилов и прочие.


По горе описаните  кристали са лесно достъпни (повечето хора имат най-малко по един от тях вече), те работят на всички четири нива на човешките енергийни тела: Духовно, умствено, емоционално и физическо, за да възстанови баланса в рамките на енергичната област (Аура). Разбира се рецептите не са една или две, в зависимост от състоянието и замерването на човекът.

Преди да си закупите камъните, изискайте сертификат за не наличие на радиация или използвайте Дозиметър за радиация(гайгеров брояч)!!!





Selenite е идеалният кристал за привеждане в пречиствателната бялата светлина в тялото и лечебни аура. Селенитът  притежава естествената способност е да се очисти / пречисти и да се създаде поток, който работи точно през цялата енергийна система, чак в самото ДНК, което позволява то да се преструктурира - регенерира клетките  по този начин се стига намаляване на тумора – стопиране на метастазите. 

Petalite  работи директно върху на туморните образувания, абсолютна клетъчна регенерация. Той е защитен камък, който може да успокои и изглади на аурата, което позволява на енергията спокойно да преминава през фините канали.  Този камък  инициира движението  на Кундалини енергията, създаване на енергиен вихър, когато кристалът е поставен, където е необходимо, което дава възможност на потоците от енергия непрекъснато да се вливат в засегнатите райони, така че ребалансира и стабилизира енергията на телата  изчиствайки кръвната шлака.

Malachite е регенеративен камък, който работи върху блокираната  енергия (тумори), неутрализира физическата болка и доставя възможност на нужния поток да се движи през тялото отново.

Fluorite внася ред и баланс чрез премахване на разрушителни, хаотични и неорганизирани растежи. Флуорит подхранва физическото тяло, пречиства, прочиства, извършва преструктуриране на туморните клетки в ДНК. Този феноменален камък  предпазва и лекува от коварната болест. Трябва да се направи щателна селекция, защото Флуорит има богата гама от цветови излъчвания.

Smoky Quartz разтваря негативните емоционални блокажи,позволява на  положителни енергии да навлязат, подравнява физическите меридиани и етерни канали.  И забележете свива гъбата Кандида, лишава притока на храна към нея.

Sugilite  е страхотен пулсатор. Балансира ум,тяло и дух чрез отваряне на чакрите и отдаване под „наем“ на кундалини енергията възход през чакрите, почиства, освежава и привлича лечебна енергия в тялото. Сугилит  работи директно върху хипофизата  (където всичките видения са създадени в рамките на нашата реалност), облекчава стреса. Внимание! подпомага ако в Сугилит  има наличие на черен манган  ще привлече болката на туморът.

Chalcopyrite  е друга физическа лечител, който работи, за да регенерира туморните клетки и води до правилното преструктуриране на ДНК.
Тези са основните камъни, които могат да помогнат в борбата с ракът. Добавя се и още една група * от:
Annabergite,  Azeztulite,  Cobaltite,  Covellite,  Fluorapatite,  Gold,  Melanite,  Petalite. Редувайки ги: Pumpyphelite with Dickite,  Selenite,  Ullmanite,  Wad,  Xenotine.

Сами се убеждавате, че има и необичайни камъни (като наименования), но се оказва, че тези, които не са толкова често срещани, правят лечението по ефективно от онези, които са лесно достъпни. По скоро онези минерали и кристали, които можете да срещнете като „еликсири“ за всяко заболяване.
*Всяка група е с един основен камък и три под камъка. Всички групи образуват лечебната матрица.

*Ето и другите групи от минерали и кристали, които ще помогнат при това заболяване:
Т – Хелиотроп, Малахит, Lepdiocrocite, Petalite, Тибетски кварц, Селенит;
B – Зелен авантюрин, Cerussite, Chrysoprase;
A – Cassiterite, Цитрин, Розов кварц, Iolite, Selenite, Лимоненожълт кварц;
Y Sugilite,Chyrsoprase;
F – Родохрозит, Strawberry Quartz,Cuprite;
E – Barite, Black Star Diopside, Cuprite, Зелен яспис;
R - Rutilated Quartz, Alexandrite, Карнеол, Citrine, Bloodstone (Кървав камък), Dioptase, Topaz, Malachite, Peridot, Авантюрин, Тюркоаз, Злато (самородно), Черен турмалин;

*на английски език за улеснение в търсачките

В заключение ще споделя нещо духовно, което е основен фактор за психическата нагласа:
"Събуди се и живей! Живей истински пълноценен и прекрасен живот, който ти се полага по наследство. Не се страхувай от нищо! В себе си имаш цялата мъдрост, сила, власт и разбиране. Изтръгни плевелите на съмнението, страха и несигурността, които задушават красивата градина, цъфтяща дълбоко в сърцето ти.

Така най-доброто ще расте свободно и съвършено. Пусни онова, което е вътре в теб, да се прояви навън. Колкото и да се опитваш да го скриеш, няма да успееш. Ако в теб има хаос и обърканост, те ще се отразят във външния свят чрез начина, по който гледаш на нещата, чрез поведението ти, чрез това, което вършиш, и чрез това, с което си заобиколен. Когато мислите ти са възвишени, навън също излъчваш красота и съвършенство. Ти си като полирано огледало, нищо не може да остане скрито."

Медицински общи условия - Този сайт, не освобождава от отговорност читателите решили да се само лекуват без да са се обърнали предварително за медицински съвет и без да се посъветвали с лекар, нито пряко, нито косвено. Целта на сайта е само да предложи информация от общ характер, за да ви помогне в стремежа си за емоционално и духовно благополучие.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи