Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 7 юни 2014 г.

ЛЕЧЕНИЕТО ЗА РАК-НАЙ-ПАЗЕНАТА ТАЙНА В СВЕТА-lechenieto-za-rak-nai-pazenata-taina




Всяка година от рак умират 8 милиона души в света. Очакванията на специалистите са, че до 2030 г. броят им ще се увеличи и ще достигне 12 милиона. "Хората продължават да боледуват и да умират от заболявания, които елитни фамилии и техните фармацевтични картели отказват да лекуват", пише британският журналист и писател Дейвид Айк.

В своя статия той разказва интригуващ случай от 1969 година, свързан с д-р Ричард Дей - ръководителят на организация "Планирано родителство", занимаваща се предимно с евгеника, и контролирана от Рокфелер.

Пред лекари в Питсбърг д-р Дей говорил за наближаваща трансформация на глобалното общество. Той помолил всички присъстващи да изключат своите записващи устройства и да не си водят бележки. Тогава прочел дълъг списък с планирани мерки, целящи изменение на обществото на планетата. Все пак един от присъстващите лекари си водил записки, благодарение на които днес мнозина са наясно с този таен проект на социалното инженерство.

"Можем да излекуваме всеки вид рак. Цялата информация за лечението се пази във фонда "Рокфелер", но може да бъде обнародвана само при наличието на съответното разрешение", заявява д-р Дей по време на конференцията през 1969 г. Той допълнил, че ако хората умират бавно от онкологично и друго заболяване, то това ще забави прираста на населението...

Всъщност на практика се оказва, че фармацевтичната индустрия няма за цел да лекува рака. Защо да се лекува заболяването, след като може да се печели от борбата със симптомите? Според Айк това дори не се прави само заради парите.

Крайната цел на елита е редуциране на населението.

Именно по тази причина хората трябва да умират по-рано... А ако някой учен или лекар открие работещ и надежден метод за лечение на рак, то той веднага попада под обстрела на официалната медицина.

Един от лекарите, които съвсем открито тръгват срещу системата, е италианецът д-р Тулио Симончини.

Източник ТУК  

Според Румен Сотиров, цитирам:

"Не мисля, че това е точно така. По вероятно според мен е опитите върху мишки и плъхове да са дали обнадеждаващи резултати и Медицината да се е изфорсирала с прибързано изказване за лечебните свойства на содата и когато се е видяло че и след излекуването на Рака, хората са продължили да умират, тогава спират и всякакви коментари за " вълшебните " свойства не само на содата, но и на други " прехвалени " лекарства за Рака.

В подкрепа на моите думи са изказване на онколози в едно забранено за Рака клипче, които в недоумение констатират, че след като Рака е излекуван, онкоболните са продължили да умират. 

Мисля, че не трябва да се обвиняват онколозите за някаква скрита от тях тайна от човечеството, а просто става въпрос, че лекарството не е оправдало очакванията им и си замълчават.

Моето мнение от позициите на знанията ми за Рака е, че такова лекарство не може да бъде създадено. За поддържане на живота - да, но за пълно излекуване както на нас ни се иска - едва ли. Ще се получи нещо като онази задача в която се казва, че един басейн се пълни за еди колко си часа през една тръба и се изпразва през друга за еди колко си часа. Само ,че тук при
Рака няма да става въпрос за изпразване на басейна, а за поддържане на нивото на водата му с цел той да не се изпразни. Повярвайте ми, всичко това ще е много трудно, даже Медицината да вземе правилната посока на лечение на това заболяване."

Все още „виси“ в световното пространство, защо се пази така ревниво лечението за тази коварна болест…

Благодаря на господин Сотиров за тази прекрасна идея!


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне