Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 13 юни 2014 г.

КВАНТОВАТА МЕДИЦИНА ЗА РАКА-kvantovata-medicina-za-raka



СПОРЕД ТОЗИ ПЛАН 1 МЛН. БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ЖИВЕЯТ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,
1 МЛН. ДА СА УМРЕЛИ, ВСИЧКИ ДА СА БЕЗ СОБСТВЕНО ЖИЛИЩЕ И ДА СА НИСКОКВАЛИФИЦИРАНИ.



Д-р Олга Елисеева и Евгения Алексеевараз правят следните разкрития на квантовата медицина и нови методи на лечение на болестта рак.
Ракът дотолкова се е подмладил, че кара специалисти от цял свят да търсят лек срещу него.

Книгата на д-р Олга Елисеева и Евгения Алексеева е рeзултат от изследванията на авторките-физик и медик.

В своята творба -  „Защо човек боледува от рак?” са представени данни, които обосновават съвършено нова квантова теория за провокиране на рака. В тази светлина са разгледани механизмите на зараждане на болестта, процесите, водещи към нейното развитие, както и някои нови подходи на лечение.

В книгата се описва , че на микрофотографии се показва механизмът на действие на раковото заболяване и протичащите физически процеси. В първата глава се описва материята на кръвната плазма и лазерното костно лъчение, докато втората се спира на механизма на раковото заболяване. Разглежда се кръвната плазма на здрави и болни хора, като в следващата глава се търси нов метод на лечение на заболяването.

„Основната ни работна бе въздействието на електромагнитното поле върху организма. Това ни даде възможност да изградим квантовата теория за рака” – твърдят авторките. Те показват възможностите на квантовата медицина за възстановяването на човешкото здраве, спират се на диагностиката с методите й, както и възможността за квантова терапия.
В последната глава на книгата се прави анализ на промените, настъпили в кръвната плазма под въздействие на лазерното излъчване. Оказва се, че причините за рака се коренят в пред биологичната еволюция. Книгата е не само полезно и любопитно четиво за широката аудитория и за специалистите, но и възможност да се разгадае мистерията около болестта на века.

Представям ви и мнението на Д-р Румен Стоилов от Пловдив

Всяко професионално или личностно развитие има 3 етапа. Първият е, в който трябва да научиш занаят, да имаш знания и сръчност като занаятчия. Ако си добър занаятчия, вторият етап е да вложиш артистичност във вършеното, то да става с лекота и финес. Но това не означава, че пак обичаш това, което вършиш. Да речем, при лекарите може да мразиш човека, който е дошъл да ти се оплаква, че е болен. Само някои хора стигат до третия етап, в който работата става начин на живот, призвание, започват да живеят с това, което работят. Радвайки се и живеейки пълноценно, вършиш и работата си, която ти е професия, с лекота и удоволствие. Има много хора, които казват: “Дай да ми свърши работното време, че да отида да живея.”

Тибет е една от трите енергийни опори, възлови места, на нашата планета. Според някои езотерици Тибет е входът към Шамбала. В същото време той е ос на света, всички енергийни влияния като в гръмоотвод влизат във връх Кайлас, който никога не е качван от човек! Според митологията там живее бог Шива със семейството си. Някъде по-долу преди върха е входът към Шамбала. Обиколката Кора, която направихме, е с дължина 57 км. Нарича се свещена, защото се минава през свещени места. Предполага се, че там човек поема енергията и светостта от свещените места, които обикаля. В същото време ти отдаваш на света тази свещена енергия, до която си се докоснал.

Медицината не гледа на човека като цялост, като съвкупност от емоционални проблеми, болки, преживявания, които са го довели до болест. Наличието на болест всъщност е заради дисбаланс в организма, появил се като резултат от случки, които психически и емоционално са ни наранили. В този смисъл сърдечните заболявания са голяма част от емоционалните травми. 

Сърдечните заболявания са най-близо до психичните травми и до енергийните дисбаланси. Всяка болест е сигнал на живота и на тялото, че нещо в начина, по който мислим или живеем, не е правилно. Всъщност болестта се явява, за да ни накара да се замислим и да се огледаме, за да видим къде грешим в мисленето и в живота си.

Трябва да променим и мисленето си. Тези неща се опитвам да ги предам на всеки от пациентите си като част от лечението им. Ние сме се оттеглили само в главата си, почти всички сетива, които използваме, са там. Иначе използваме тялото си само като някакъв вид услужливо наше притежание, без да търсим душа и разум в него. А всъщност всяка клетка има разумност и може да бъде управлявана с мисъл и с намерение.

Милиардите клетки, които са в коляното ни например, всички червени и бели кръвни клетки, са някакъв вид разумни цялости. Те общуват помежду си, разменят си информация и работят в синхрон. Ние трябва да си върнем умението да общуваме с клетките си. Нашият език на общуване с клетките е въображението, представата и да се обърнеш към тях с молба или с изказване какво искаш и какво очакваш от тях. Но преди всичко е равнопоставеността, че си разпознал и забелязал тази клетка сред всички милиарди клетки в тялото си, и я молиш да ти помогне за справянето с даден възникнал проблем. Най-трудното за лекарите и за хората е да променим начина си на мислене, всичко, което сме свикнали да приемаме за тялото си.

Считам, че повече от колегите  не са готови  да се променят в начина на мислене и лечение. У нас има около 20-50 такива колеги. Тези, които са добри лекари, не работят за разширяване на светогледа си. Част от тях не са мотивирани или нямат време за това. А 90% от всички лечители нямат професионализъм за работа с човека, с биохимията, с психологията му.

В началото на прехода дойдоха двама американци, които създадоха план как българите да влязат в новия период от развитието си. Има го публикуван в интернет. Та, според този план 1 млн. българи трябва да живеят вън от България, 1 млн. да са умрели, всички да са без собствено жилище и да са ниско квалифицирани. Но планът им не успя. Да, 1,5 млн. българи са в чужбина, но ние все още имаме жилища, все още се радваме на живота и раждаме деца, колкото и да са малко.

При третия етап от развитието, за който ви говоря, идва момент, в който през цялото време си себе си, но без да се насилваш, а това ти носи пълноценност и удоволствие.

Част от интервюто снето от МаргаритаБлагоева

В крайна сметка се оказва, че се забранява на честни и почтени лечители и знахари да помагат на хората, а онези, които са се заклели в клетвата на Хипократ не са наясно...Парадокс или?

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне