Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 14 януари 2013 г.

МАГИЯТА, НАЙ-ТЪРСЕНАТА УСЛУГА

Красимир Куртев-Алеф-Професор по Психомедиаторика, Ултрасензорика и Феноменалност. Международен експерт в областта на езотеричното, паранормалното и метафизичното. Фънг Шуй кристал мастер в областта на минералолечението - литотерапия. Магистър на Магическите науки в САЩ и Канада. Член на Международната Академия по Българознание, Иновации и Култура – МАБИК.

В последният бюлетин на Световната Асоциация по Езотерика и Окултизъм –Ню Йорк , САЩ , нашата страна е посочена на челно място по поръчки и желания на А.Н.А или магия към второ или повече лица. Това е една тъжна оценка за нас българите...
Така наречените магии съществуват от както свят светува. Първоначално магията е била с предназначение за доброто на хората и здравето. Една от най-известните и прилагани магии е „Месопотамската плетеница”.

Съществуват многобройни описания на методите на струните и магия с възел в записа на Месопотамия. Ритуала - ensorcelment ("разсейване"), или за изцеление, магьосникът е използвал няколко опции. Първо , да се връзва на определен брой възли, и чрез приплъзване възела в кабела конеца, издърпва всеки един от общо деветте възли. След което е разхлабвал на стратегически места с ритуал, заклинателни думи в последователност, освобождавайки по този начин жертва от проблема, през цялото време се четял правописа на определена мистична глава от свещено писание или апокриф.

Понякога въпросната плетеница в зависимост от тежестта на обсебеният човек се е налагало да се изгори след сеанса.
Второ, магьосникът може да завърже с въже около главата на клиента, и / или на ръцете / или краката, а след това отсече кабела (ите), за да освободи проблема. И в определени ситуации, магьосникът рецитира свещеното заклинание, връзва кабела - конеца, и като се съсредоточава върху източника на проблема и отново прави заклинание, след това го е заравял в земята за три дни, за да се запази проклятието на място, тоест лошото проклятие да бъде погълнато от земята.

Сред гърците, възела се смята, че е в състояние да спре притока на кръв и по този начин се въздействало на жертвата за пълен провал във всяко една начинание или здраве
На Tzîtzîth, пискюл или ресни по четирите краища на еврейската Tallit, или шал молитва, може да се окаже ефективна за оцеляване чрез на низ магия, тъй като те са опаковани и навързани в определен модел - схема, с участието на неравни номера от рождените дати и съкращаване на гласните букви в името на определен човек. Като цяло спектъра на различните видове магии е широк като цяло.
Магиите с възли се използват за много цели, сред които и предпазване от енергийна атака.

Възлите се връзват по точно определени места по дължината на конеца или въжето, която варира от 1 до 3 метра.
Ритуалът със заравянето на конеца или въжето с определения брой възли в земята е траел 3 денонощия след което се изравя тази плетеница по същото време на деня, когато е била заровена преди 3 дни. При освобождаването на всеки един възел се е споменавало името на човека с проблем като съответната молитва се е произнасяла от 3 до 9 пъти отчетливо. След което плетеницата е трябвало да бъде унищожена, защото силата на проклятието (енергийната атака) вече е прехвърлена в нея. Ритуалът с изгарянето на практика е разкривал, че извършената целебна магия е много по-мощна от тази на магьосникът, който е искал да навреди.

Така е било преди. Магическите ритуали с различен инвентар и заклинания са били предназначени единствено за благото на човека. В днешно време това не е така. Магията вече се използва за срив в бизнеса, в семейството, атака срещу здравето на човека, дори и за смърт.
В България бе станало модно тенденция за се завързва червен конец на ръката против уроки, „зли очи” и др. Това е пълен абсурд. Човек, когато не знае езотеричното започва да върши това, което останалите вършат без дори да се замисля, че това може да има обратен ефект.

Бих желал да подчертая, че поставянето на „цветни” прилагателни пред думата магия от типа на черна магия, червена магия, бяла магия и т.н. е меко казано глупаво. Има само магия, няма бяла, черна, червена и т.н.
При така наречената „бяла магия” – използван термин за събирани на разделени двойки е много популярен у нас.

Какво става на практика, ние искаме от даден маг, вещица и други, да направи така, че харесваният от нас човек да се влюби. Но той не знае и вие в желанието си ставате поръчител на една магия, защото отсрещният не знае, какво се извършва зад гърбът. Друг е въпросът, когато даден специалист, посветен в магическите науки засили вашият харизматичен потенциал за привличане на желан от вас човек. Тук вече, няма на лице магия, а засилване на духовният потенциал.

Сега се използва корана за правене на магия, която може да доведе до необратим процес към поръчителите. В този ред на мисли ще Ви представя една глава стих от корана, която се възпротивява против такива неща:
“Опазил ме Господът на разсъмването, от злото на онова, което е сътворил, и от злото на тъмнината, когато настъпи, и от злото на духащи по възлите [магьосници], и от злото на завистник, когато завиди!” - Сура Ал-Фалак 113 - Свещен Коран.
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ
مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ
وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ
وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ
وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ

Магията, най-често търсената окултна услуга   

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!