Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 7 юли 2014 г.

ЛЕЧЕНИЕ С КРИСТАЛИ – МЕТОДИ – lechenie-s-kristali-metodi




снимка:tatjana-mihaela.hubpages.com
 Лечебните скъпоценни камъни и  техните лечебни свойства са били прилагани в продължение на хилядолетия. Най-ранното писмено сведение в кристално лечението  идва от древен Египет. В папирусът Еберс са описани  лекарствени употреби на различни лечебни скъпоценни камъни. За такива камъни- кристали се споменава в аюрведа записите  от Индия както и в традиционната китайска медицина от преди около 5000 години. Лечението с камъни е известно като част от тибетската медицина. В християнски църкви, ритуалите  се извършват с помощта на кристали, скрити под олтарите, в кръстове и икони. С  помощта на кристали светото причастие има такава сила съдържаща трансформираща енергия.


Паметта  в нашите компютри и всички други електронни устройства се съхраняват в кварцови кристали -силициев диоксид.


Всичко във Вселената е направено от енергия. Учените са установили след пълни изследвания с мощен микроскоп, че няма неподвижен обект в която и да е било точка от човешкото тяло, съществува единствено и само постоянно движение. Това е енергията, това е животът.


В процеса на алтернативното  лечение - количеството и качеството на жизнената енергия са от изключителна важност. Много от болестите се пораждат  при хора, които  не разполагат с достатъчно на лична енергия. Без енергия е не е възможно нищо: ние не можем да бъдем здрави, ние не можем да работим, не можем да се фокусираме, не можем да изпълним нашите набелязани планове.

Кристали и минерали са един от начините чрез които можем да получим достатъчно количество висококачествена жизнена енергия.

Правилната употреба на лечебните кристали е свързан със състоянието на ума на всеки човек, който ги използва.  Всички кристали дават повече енергия,  но ако умът не е положителен, кристалите  могат да активират силен негативизъм! Отпуснатото състояние на ума и позитивното мислене  са задължителни. Това е причината, поради която използването  на кристали се препоръчва само за хора, които могат да имат положителен концентрация, докато ги използват.

Човешкия ум и емоции са пряко влияещи на кристалите, и когато попаднат в ръцете на добри – професионални лечители, обучени да използват правилно кристало лечението, тогава се разпространява  в тялото на реципиента  лечебна енергия от кристалите

Всичко е живо, и всяка форма на живот е това `собствена интелигентност: лечебни камъни са живи - така, за да ги използвате , означава да се научите  да общувате с тях, да ги обичате и да ги уважавате.

Аз се занимавам повече от 15 години с кристали и минерали, изучавам ги, тествам и провеждам лечение - хармонизиране. Обичам тяхната форма, цвят, текстура, тяхната енергия, структура и тяхната уникалност.
Има няколко начина за това как можем да приложим лечебните кристали:

1. Поставете ги върху частите на тялото, където е необходимо – патогенни зони, или върху чакрите. Отпуснато състояние на ума е много важно.

2. Разстоянието между камък и определена зона или чакра е от изключителна важност. Изучавайте формулите до като опознаете въпросните разстояния.  И ще се убедите, колко е силна лечебната енергия на кристалите.  

3. По време на третиране чрез биоенергия всеки лечител трябва да държи в себе си свои кристали. Те предпазват лечителят потоците на  отрицателната  енергия.  

4. Първата ми задача по време на кристална сесия е да ги програмирам  за хармонизиране, за тази цел поставям определени кристали върху снимки на мои реципиенти, след което правя анализи и едва тогава преминавам към синхронизираща сесия върху самите реципиенти.  Резултатите са невероятни.  * Използвам снимки направени не по късно от 36 дни.

5. Кристалографията  е мощен начин за лечение  с кристали, който е много семпъл и много ефективен.


Всички кристали - неполиран или полирани имат лечебни свойства. Аз лично предпочитам естествените камъни, но това не е задължително условие. Ума и емоциите на човека, който ги използва дават специфична честота на вибрация, която е необходима за хармонията.

Най-добрият начин как да изберете свой ​​собствен кристал е да се намери този, който ви харесва най-много. Това ще бъде най-десен кристал за вас. Кристалът отдаващ енергия.

След закупуване той трябва да се почисти - най-добрият начин за почистване и програмиране на кристала  е интензивна медитация, течаща вода е добра за повечето кристали. Някои от тях могат да се почистват с друг кристал, като някои от тях можете да почистите от пускането им на слънце или под земята, но никой от тях не иска да бъде почистен със сол, солта ще ги унищожи.

Има над 200 средства за защита, които са направени от най-различни кристали и минерали от най-високо духовно качество, както и много невероятни комбинации. Има и кристални средства, направени от диаманти, злато, сребро и много редки минерали, които много трудно могат да се закупят, така че с много по малко средства можете успешно да замените с други кристали и минерали, които са поносими по вашият джоб.

Ако се интересувате, можете да поръчате кристал или комбинация от минерали и кристали, което би било най-добре за вас, с моя помощ. Моля, свържете се с мен чрез моите мобилни телефони: 0897 339585 и 0887 392139

Следва………

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи