Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 4 юни 2014 г.

РАДИЕСТЕЗИЯ – МНЕНИЯ ОТ РУМЕН СОТИРОВ-radiestezia-mnenia-rumen-sotirov





„Моите знания трудно биха се приели. Всичко е замерено по Радиестезичен път и ми трябва време за да го докажа “ – Румен Сотиров
В долният край на Етерния канал винаги стои минуса, дали ще е орган, жлеза или с-ма, няма значение. В горният край стои плюса. До гърдите всичко е минус и над Щитовидната жлеза включително, всичко е плюс. Всичко е свързано по двойки. Това свързване, никой не може да го знае, освен разгадалия Шем ха-Мефораш. Всичко работи и се подчинява на закона за скачените съдове. Разболява се едното /-/, разболява се и другото /+/. Ако в единият край на канала има хипо функция на /-/ органа или жлезата, същата хипофункция я има и в другия край на тръбата при /+/ органа, т.е. при другарчето му. Същото важи и за хипер функцията. При лечението се лекува едно от двете, независимо кое ще е и на принципа на скачените съдове се излекува и другарчето му. Една болест винаги трябва да се разглежда двустранно, нещо което лекарите не го правят и от там идват статиите изсмукани от пръстите и дрънкането на глупости.

Да приемем за вярно, че млякото има слузообразуващо действие за организма. Когато се задръсти Епифизата, се намаля нивото на Мелатонина в кръвта и той не може да насмогне с чистенето на мазнините по кръвоносната с-ма. Затлачването по места, води до умиране на клетки от глад и това води до хипо функция на жлези, органи и с-ми. Но не съм съгласен, че млякото може да причини Рак, защото тук няма увреждане на Епифизата и Мелатонина е в нужните граници. Тук става въпрос за навлизане на повече енергия по Етерните канали, разкъсване на чакри от това повишено налягане, повишаване на налягането на кръвта в къвоносният съд захранващ увреденият орган и започва пръскане на клетки вследствие на завишеното налягане. Като изключим Рака предаващ се по наследство, за мен причината за останалите видове Рак е стресовият фактор.

За това Орфей е казал: опознай себе си и ти ще познаваш Вселената и Боговете. Загадките и мистериите идват от незнанието, от недоказаното. Няма нищо скрито, но хората искат в мъгливо време, при видимост 5м. да видят какво има на 50 м. Така не става. Тези 5 м. през които се вижда, трябва да се извървят със знание, за да се видят следващите 5 м. и така до като видим това, което искаме да видим. От изключителна важност е да стъпим на верния път в преследване на целта си.

Чакрите регулират налягането на Праната в Етерните и Астралните канали и разпределят Праната за нуждаещите се от храна клетки. С две думи играят ролята на разпределители, дистрибутори.Движи се Праната по каналите, движи се и кръвта по кръвоносните съдове. При разкъсване на дадена чакра, тази регулировка не може да се осъществи и се вдига налягането по канала, а от там и налягането по кръвоносния съд захранващ даден орган, жлеза или система. От повишеното налягане на кръвта по кръвоносния съд, започват да се пръскат клетките и те умират, защото не са пригодени да издържат на такова налягане. Получават се множество кръвоизливи и от организма започва да изтича Прана и дължината на вълната на болния пада на 7.95 м., като всеки следващ месец продължава да пада с по половин сантиметър.Тогава гъба Кандида се появява и започва да изяжда умрелите клетки, за да спаси организма от възпалението. Естествено, че мисията й е обречена на провал, защото тя не може да запушва пробойни и напразно чака Медицината да й помогне в борбата с възпалението.

Парат хормона е сборен хормон и се образува от 4 Паратироидни жлези, като всяка участва с 21 аминокиселини, или общо 84. Когато се затлачи едната жлеза, се получават камъни в жлъчката и в бъбреците, които са на калциево фосфорна основа. Когато се затлачи втората жлеза се получават камъни на същите места, които не са на калциево фосфорна основа. Когато се затлачи третата жлеза се получават шипове и когато се затлачи четвъртата жлеза, се получава костартроза. Ако не беше така, нямаше да има нужда 4 жлези да произвеждат един хормон и жлезата щеше да е една. Каква ли полза има от коментарите ми, като Медицината даже и да ги приеме за верни, няма да може да изчисти затлачените жлези, защото са на една честота и четирите.

Имунната с-ма, това се дължи на разкъсване на чакри вследствие повишено налягане в етерните канали и изтичане на прана от организма. За Рака разкъсаните чакри са две, а за Тумора една. Така, че не гъбата убива болния, а онколозите, с тяхното невежество. Сигурен съм, че някой ден ще успеят да убият гъбата, но ще остане възпалението, което ще довърши клетките в органа и от него ще остане само името му, без да може да изпълнява предназначението си. Това ли искате, кому е нужен генерал без армия. Лечението трябва да бъде насочено към възпалението в органа или жлезата и когато то бъде излекувано, гъбата ще умре от глад, защото няма да има с какво да се храни.

При свиване на дланите в юмрук, се преустановява изтичането на енергия от върха на пръстите. По този начин се съхранява енергията на тялото. За това бегачите на дълги разстояния, държат дланите си свити.

Прочетох статия за изпъкналите очи и за връзката с щитовидната жлеза и се налага да внеса яснота. Вярно е , че като се види човек с изпъкнали очи / ако не са по рождение /, означава, че има хипер -функция на щитовидната жлеза, но това не означава, че жлезата е виновна. Виновника за изпъкналите очи е хипер- функция на червата. Болестта е дисбаланс на енергии и за да съществува такъв, са необходими различни полярности в етерния канал. Щитовидната жлеза е с / + / полярност, а червата са с / - /. При хипер функция на щитовидната жлеза, се получава и хипер функция на червата. Именно те са виновни, за изпъкналите очи. Между два еднакви полюса не може да съществува дисбаланс. Очите са с / + / полярност и щитовидната жлеза е / + /. Сами виждате, че жлезата не е причина за изпъкналите очи. Така, че като видите човек с изпъкнали очи, това означава, че освен хипер функция на щитовидната жлеза, има и хипер функция на червата и именно те причиняват изпъкналостта.

Извадки от Фейсбук


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне