Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 27 юни 2014 г.

ЛЪЧИТЕ, КОИТО НИ РАЗБОЛЯВАТ-lychite-koito-ni-razboliavat



ЛЪЧИТЕ, КОИТО НИ РАЗБОЛЯВАТ



  Живеем в полярен свят на полярна планета. Електричните потоци и магнитните полета са полярни. Полярен е и самият човек – половината ни енергийни меридиани са положителни – ян, другата половина са отрицателни – ин. Артериалната кръв е с положителен заряд, венозната – с отрицателен. Биотоковете, разпределяни по нашата нервна система, също носят положителен или отрицателен потенциал. И именно в равновесието на плюса и минуса в човешкия организъм е тайната на доброто здраве. От древни времена това е известно на всички лечители по света.


Повечето видове радиестезични вредни вълни, описани от Луи Тюрен, торсионните излъчвания на електромагнитните полета, йонизиращата радиация и др. имат ярко изразен едностранен поляритет. Когато човешкото тяло е подложено продължително време на такова облъчване, се нарушава неговото вътрешно равновесие. Всички дълготрайни отклонения в посока плюс или минус, водят до заболяване на конкретен орган или система и на човека като цяло. Знаете, че ако радиацията е достатъчно силна, тя може да ви унищожи на място. Много по-коварни са по-слабите излъчвания, които понякога ви въздействат години наред преди да си дадете сметка, че не се чувствате добре на определено място. Ако не вземете мерки срещу подобен род лъчения обаче, те също могат да ви разболеят тежко и в крайна сметка да ви убият.


  Жлезите с вътрешна секреция в човешкият организъм притежават неприятното свойство да трупат, да акумулират вредни вълни. Ако не им се помогне своевременно да се освободят от вредното въздействие, много бързо следва влошаване на техните функции, а оттам следва и влошаване на управляваните от жлезите органи и системи.

Често казват, че ако спиш върху вода, ще се разболееш от рак, ако си върху кръстовка на геомрежа – от артрит и т.н. Вярно ли е всичко това?

И да, и не. По-вярно би било да се каже, че ако спиш, работиш или си почиваш на място, проникнато от вредни вълни, рано или късно ще се разболееш. Най-вероятно в началото ще се събудят наследствено предопределени заболявания. В зависимост от силата на геопатогенната зона те могат да се задълбочат, да станат хронични и труднолечими, а в крайна сметка могат да преминат в тежка форма, която да ни коства живота.

  Навремето Луи Тюрен внимателно е изследвал цели райони във Франция с повишена заболеваемост на туберкулоза. След продължителни замервания той по безспорен начин установил, че освен пряко голяма част от хората се заразяват индиректно чрез излъчванията на заразените с патогенните микроорганизми на туберкулозата подземни води в района. След изграждането на радиестезични защити за населението от тези излъчвания, броят на заболелите рязко намалял.


Трябва несъмнено да се знае, че съчетаването на повече от един вид вредни вълни усилва многократно опасността за вашето здраве. И ако вие чрез схема №2 или чрез физикални свидетели установите наличието на няколко вида лъчения у дома си, това е сигурен сигнал за незабавна реакция от ваша страна. Като начало можете да помолите и някой по-опитен радиестезист да провери резултатите от вашето замерване.


Ако се касае за радиация, непременно трябва да се извърши проверка и със съответните съществуващи за целта уреди, защото това е едно от най-коварните и разрушителни лъчения. При всички случаи, ако на местата за спане, работа и отдих има геопатогенни зони и вредни лъчи, налага се да помислите за разместване на мебелите и за сериозна защита.

  
  Като говорите за вредни електромагнитни излъчвания, какво точно имате предвид? Домовете ни са пълни с домакински електроуреди и битова електроника, нима и те са вредни?
Нека напомним, че електричеството притежава две качества – мощно полярно излъчване и силно магнитно поле. Около повечето елекродомакински уреди с помощта на махало или багети това поле може лесно да се регистрира. Дори когато уредът е включен само в електрическата мрежа, без да работи в момента, около него се регистрира пулсиращо елекромагнитно поле. То е най-силно около готварските печки, грилове, микровълнови печки, хладилници, фризери и др. Когато тези уреди работят, тяхното електромагнитно излъчване лумва на 1,5 – 2 метра около тях.


При това то не признава прегради от типа на бетонни или тухлени стени. А както често се случва в нашите боксониери, гарсониери, едностайни и двустайни жилища, именно една стена дели кухнята от спалнята. Много често поради теснотията хората поставят хладилници и фризери в спалните или холните помещения, а вибрациите на техните компресори са изключително вредни за сърдечно-съдовата система на човека.


  Един полезен съвет, за да се предпазим от негативни последствия върху нашето здраве, е да изключваме от електрическата мрежа онези електроуреди, които не ползваме в момента. Това се отнася също за телевизорите, видеоапаратите, персоналните компютри и музикалните уредби. Тяхното пасивно излъчване е 0,5 – 1 метър, а когато са включени от 1,5 до 5 метра. Излъчването на повечето от тези уреди може да бъде осезаемо намалено като поставим върху тях умалено копие на хеопсова пирамида. За предпочитане е обаче те да са на разстояние поне 2 – 3 метра от мястото, на което спим или си почиваме.

Защитата на цели сгради изисква сериозни средства. Електромагнитният облак вълни може да бъде заземен и неутрализиран, ако срещне по пътя си метална електропроводима решетка. Такава може да бъде изработена от арматурно желязо с дебелина 3 – 5 милиметра, наредено през 5 до 7 сантиметра. С такава решетка трябва да бъде покрита цялата фасада, изложена на лъчението. Разбира се, металната защита може да бъде прикрита под външната мазилка. В повечето случаи обаче това може да означава за вас повторно измазване на къщата.


Ако сградата се намира под далекопровод, то може да се наложи подобно екраниране под покривната конструкция. Краищата на решетката обаче трябва да бъдат заземени по същия начин както гръмоотводите. Не се препоръчва включването на защитата в бетонни плочи и конструкции, защото това води до рязко намаляване на ефективността й.


  Съществуват и други средства за защита, които са сравнително по евтини, но са също така ефективни. Това обикновено са комбинирани каталитични, цилиндрични и пирамидални радиестезични защити, които разсейват и неутрализират електромагнитния смог. Единственото условие е, че за всеки конкретен случай е необходимо замерване на място и изработване на индивидуална защитна схема.


Ако сградата не бъде защитена по никакъв начин, последиците могат да бъдат наистина плачевни. Голям процент от раково болните хора по света, са стигнали до това положение при получени прекомерни дози електромагнитно или радиационно облъчване.

Из книгата на инжинер Иван Тодоров - “Зодия Човек” 


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне