Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 15 април 2014 г.

СЪБИРАНЕ НА РАЗДЕЛЕНИ ДВОЙКИ ИЛИ ХАРМОНИЗАЦИЯ НА ХАРИЗМАТА?



Често се срещат рекламни послания, че даден окултист събира двойки разделени за броени часове или дни. Какво всъщност представлява този акт, магия?
Не! Това въздействие трябва да се базира на основният потенциал подчинен на закона на привличането.
Извършването на така познатата „бяла магия“ е акт в противовес на всички Вселенски закони.
 Когато се извършва действие без знанието на един от двамата е вид агресия, удар в гръб и това естествено води до тежки последствия. 

В случай обаче, че се засили харизмата на определен субект, същият започва импулси на привличане към желаният бивш или друг партньор по телепатичен път. Телепатията е всъщност езика на Вселената, колкото повече се внесе висок интензитет в харизмата , толкова повече се засилва ефекта отсрещният да преосмисли, дали да се завърне или пък да се изгради връзка между двата индивида.  

Тайният характер на езотеричните знания няма нищо общо с укриването и засекретяването на информация, което се практикува в съвременното общество. Езотеричните учения сами се пазят в тайна, без външна помощ. Даден човек може да прозре определено знание и да го оползотвори, само ако нивото на съзнанието му е адекватно на това знание. Например, човек, който не е учил физика, няма как да разбере значението на една физическа формула, дори да я прочете сто пъти и я научи наизуст. 

За него тя няма да носи никакъв смисъл, дори и ако е от епохално значение за науката. Формулата сама пази тайната си от невежите, затова и не е необходимо да се крие. Когато този човек положи години усилен труд, за да усвои добре физиката, формулата ще му се разкрие и ще му помогне да направи крачка напред в познанието. Същият принцип се отнася и до езотеричното знание. Не случайно древната мъдрост гласи: “Учителят идва, когато ученикът е готов”, т.е. разбирането на тайните, следва усилието, което човекът ще приложи за овладяването им.
Хармонизирането на разногласия между партньорите в личен план се окачествява в езотериката като един вид превенция. Ето няколко примера при които може да се приложи това хармонизиране:

- Заплаха от развод или раздяла с любим човек;
- Изострени конфликти и възникнали спорни взаимоотношения в определена връзка;
- Изневери;
-Охладняване на чувствата от страна на партньорът ви, липса на любов, кризисни отношения;
- Самотност, обърканост, липса на възможност за сключване на брак;
- Партньорът ви е изоставил и е отишъл при друг човек;

Преди да престъпите към хармонизираща услуга следва да зададете въпрос или въпроси базирани на принципа за не поисканото добро, защото подобно нещо, ако ви се предложи, без да сте го поискали, то определено ще има обратен ефект.

Примерни въпроси:           
Какво мисли за мен, човекът за когото мисля, имали чувства към мен?
Очаква ли ни сериозна връзка в бъдеще?
Очаква ли ни раздяла или ще съхраним отношенията си?
Как да се измъкнем от кризата във взаимоотношенията ни?
Струва ли си да възлагам надежди за тази връзка?
Как да съм по привлекателен/на за противоположния пол?
Как да направя щастлив човекът до мен?
Каква е причината да съм сам/а?
Или други въпроси, които ви тревожат.

За повече информация и консулт:  0897339585 и 0887392139
Skype: ezominerali





------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне