Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 14 април 2014 г.

ЕЗОТЕРИКАТА Е СТАРА КОЛКОТО САМОТО ЧОВЕЧЕСТВО



Крайният етап от езотеричното развитие е постигането на истината и пълното й реализиране в собствения живот. Има само една истина и тя е независима от времето, културните епохи и религията. Методите използвани в различните исторически епохи за достигане до нея са различни, но са еднакво добри и полезни като помощни средства. Но все пак човек се намира по-близо до системите и символите на историко-културната епоха, в която живее. 

Когато западният човек се стреми да върви по Пътя с помощните средства на Изтока, напредването му обикновено е по-трудно и по-бавно. Напоследък заниманията с източни езотерични системи и религии са се превърнали в мода, която пречи на много хора да забележат, че ние, представителите на западната цивилизация, разполагаме също с богат избор от езотерични системи - богомилското учение, розенкройцерското учение, учението на Учителя Беинса Дуно. 

Те имат предимството, че са по-добре пригодени към нашето мислене и житейски навици.
Езотериката е стара колкото самото човечество. От зората на човешката цивилизация тя съхранява сбора от знания за Вселената и човека. Те не зависят от времето, никога не остаряват, не могат да бъдат коригирани или модернизирани. Съвременната наука не разбира, че овладяването на знанието е вътрешен процес. Тя живее с илюзията, че с всяко ново откритие се приближаваме все по-близо до истината и че е въпрос на време, докато узнаем „всичко". От езотерична гледна точка нещата стоят точно по обратния начин.
Истината е винаги тук, но Пътя до нея трябва да се извърви самостоятелно от всеки един човек.



Красимир Куртев ( Алеф) - Doctor honoris causa литотерапевт,VIP сътрудник - изследовател в научно направление: „Мултимедиаторна сакрална хармонизация, езотерична кристалография и минералогия.
Изключително ефективни минерало-кристални матрици против: блокади, срив в бизнеса, разпад в личен и семеен план, негативни влияния.
Премахване на отрицателна енергия и хармонизация на домът и офисът Ви.
Сбъдване на желани събития. Откриване и отстраняване на първопричината на вечното „Не ни върви”.
Определяне на Вашите съдбовни минерали (от 5 до 9 броя) по строго индивидуална схема за:
• прилив на пари, защита на бизнеса, просперитет, прочистване на офисът
• против раздяла, събиране с любим човек, против изневери
• семейни проблеми, прочистване на домът, хармонизация
• любов, брак, щастие
• здраве, против сблъсъци и скандали
• късмет, благополучие, успех в работата и бизнесът
• защита, против уроки, обсебване и магии
Телефон за консултации - 0897 339 585, 0887 392 139

източник:  www.astrohoroscope.info


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне