Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 22 ноември 2010 г.

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – КОДЪТ V.A.S.





Минерали и кристали – кодът V.A.S. (Вибрационно Алтернатива Синхронизация) е сред моите сериозни разкрития у нас и чужбина.

Уникалния код V.A.S. (Vibrational Alternative Synchronization) представлява подредба на няколко минерала по строго индивидуална схема за:



• прилив на пари, защита на бизнеса, просперитет, прочистване на офисът

• против раздяла, събиране с любим човек, против изневери

• семейни проблеми, прочистване на домът, хармонизация

• любов, брак, щастие

• здраве, против сблъсъци и скандали

• късмет, благополучие, успех в работата и бизнесът

• защита, против уроки, обсебване и магии



Бих желал да внеса уточнение,  код V.A.S. не  е базиран на окултни ритуали или вълшебства. В този код действат вибрациите - необходимите трептения излъчващи от минерали и кристали. Всеки кристал има свойството да трансформира една форма на енергия в друга. Тоест всичко е протича в обмен, паричният поток, чувствата, работата на човешките органи и прочие.

Когато се говори за „прилив на пари“  се има в предвид вибрационният енергиен поток на обмена. Ако даден човек има настъпили нарушения, то те са следствие на нещо, което излиза извън необходимият баланс.  Ако даден субект е боравил със своите средства неправилно, същият е проектирал в бъдеще застой на паричният поток.  Примери, субекта не е преценил, че  е имал действия като прекалено пилеене на пари, игра на хазарт или неправилно балансиране с паричният поток.

Минерали и кристали няма да играят ролята на вълшебна пръчка, а ще компенсират и засилят необходимият потенциал за засилване на паричния поток при даденият субект.  Същото се отнася и за по горните точки.




Кодът V.A.S. бе проектиран преди 4 години. През този период от време направих изчисления, експериментирах, анализирах, събирах данни от Кабалата, Свещените книги, различни апокрифи на ацтеките и маите, и естествено от минерали и кристали.
Какво представлява и как въздейства Код V.A.S. :

Енергията Кунделини се движи нагоре по гръбначния стълб, контролира органите и жлезите с вътрешна секреция. Движението на енергията осигурява човешкото физическо здраве, емоционаления и духовен баланс. Тя е подобно на Божественото огледало отразява космичното в нас.

Освен всичко това, енергията в човешкият организъм е израз на неговото състояние изразено в събития, сривове в емоционален и материален план. Когато енергията започва да се върти неравномерно или обратно на часовниковата стрелка, настъпва дисбаланс. Причината е стрес, емоционални нарушения, травми. Ето защо се налага ревитализация

Думата ревитализация (от латински “vita” – живот) буквално може да се тълкува като “възвръщане към живот”. Откриването на явлението ревитализация се базира на уникални физико-химически процеси, които при определени условия могат да се появят в зоната на триене.

Накратко същността е в следното: при работа на определен механизъм в триещите се детайли възниква натоварване. При свръхнатоварване се отделя допълнително енергия, която отива за разрушаване на детайлите. Ако в зоната на триене се внесе материал-ревитализант, то в зоната на претоварване се създават такива условия, при които е по-добре да се възстановява, а не да се разрушава.

Когато се говори на окултен език, магии, обсебване, разделени двойки, спад в материален план, любов и прочие се има предвид отклонения от резонансът на хармонията. Именно този спад на Божественото в нас води до духовни и материални катаклизми.

Енергийната сила на кристали и минерали се явяват ревитализанти, които абсолютно подпомагат енергията да се движи плавно и безпрепятствено. Техните кристални решетки, цвят и химичен състав са един вид реставратори на човешките събития.

Полагането или подредбата на определени минерали и кристали при точно изчислена методика преобразуват времето в правилната посока посоката от която има отклонения.
Защо код , а не нещо друго? Защото под думата код има нещо закодирано и запаметено. Минералите и кристалите имат подсъзнание , те съхраняват необятно количество памет в себе си.

В свръх мощните чипове на компютрите има микрони от кристали, които запаметяват подадената информация, какво остава за един минерал голям колкото бобено зърно например – мощно хранилище от кодирана памет.

По тези и още причини създадох Кодът V.A.S. чрез който всеки един от вас може да промени нещата единствено и само във ваша полза.
Кодът V.A.S. е схематизиран от определен брой минерали и кристали изчислен на строго индивидуални база данни. Минералите се подреждат или полагат с абсолютна точност спазвайки посоки, градуси и ъгли.

Вече подредени те излъчват енергийни снопове от лъчи , които влизат в подкорието с необходимата за вас информация за да съхранят вашите намерения и ги реализират след определен период закодиран при изготвянето на самият кръг, квадрат, триъгълник и други подобни.

ВАЖНО! Подхождайте само с добри намерения в своите желания, настройте минералите по указания, които ще ви бъде предоставени.

За контакти:  0897 339585, 0887 392139, скайп: ezominerali

-------------------------------© 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!