Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 11 август 2014 г.

A PRIORI DOCTOR HONORIS CAUSA – КРАСИМИР КУРТЕВ





На 07.08.2014 година чрез протокол № 19, Висшата комисия при Академичен научен съвет на НИУМФ – МАСФЕН, му бе присъдено ПОЧЕТНО НАУЧНО ЗВАНИЕ –  Красимир Куртев  Почетен доктор по заслуги - A PRIORI DOCTOR HONORIS CAUSA. ( Подписано от Доцент доктор инженер Емил П. Минев и д-р М.Аврамова.) за особен принос в научните изследвания и образователното развитие (здраве, феномени явления в природата, разкрития чрез светите книги и исторически такива) на езотеричната минералогия (лечебни, физични, метафизични, химически и езотерични свойства на минерали и кристали.

Красимир Куртев (Алеф) е роден под знака на зодия Дева. По маянският календар е под слънчевият знак Бяло Галактическо куче. През 1989 година Красимир Куртев започва да развива своят път към езотериката.

Известният Кубрат Томов председател на ПУНК (Първи университет за нова култура), на ДНК(Движение за нова култура),  открива способностите на Красимир Куртев през далечната 1999 година, давайки му указания и насоки, как да развива своите способности като езотерик и преди всичко да се ръководи и спазва  етиката и лоялността в езотериката, подчинявайки се на Вселенските закони. Красимир Куртев следва напътствията на Кубрат Томов, като негов последовател, за обединяване на наука и езотерика, като отхвърля крайният окултизъм. По-късно Кубрат Томов му предоставя псевдоним Седмократен – Septiformis.

През 2003 година Красимир Куртев е обучен от световни майстори на Кабалата в разчитане на Библейската геометрия  чрез Clavicula Salomonis (Ключът на Соломон).  Година по-късно вече е Feng Shui  Crystal Master - работа с минерали, кристали и езотеричните им свойства. Красимир Куртев-Алеф  е в 26 ниво на посвещението.

За неговите феноменални разкрития, за които може да прочетете тук , Красимир Куртев става член на Международната Академия по Българистика, Иновации и Култура – МАБИК.
Издава две книги: "Великата симбиоза" /2008 г./, "Защо не ни върви?" /2010 г./.

 Член на Международната Академия по Българознание, Иновации и Култура – МАБИК.




Автор: Елен Николов – главен секретар на НИУМФ
 

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи