Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

четвъртък, 12 юни 2014 г.

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – ХЕЛАЦИО-minerali-i-kristali-helacio



„(Хелацио произлиза от гръцката дума „хела”, означаваща „клещи”. Процесът, използван от тази терапия, се състои от „приклещване” на вредните вещества от молекулата на ЕДТА и извеждането им от организма).

Хелацио-терапията е полезна в много аспекти, всеки от които води до дълъг и здравословен живот. Въпреки че няма изследвания, доказващи директната връзка с дълголетието, някои от тях показват благотворното й влияние върху четирите основни заболявания с летален изход в Съединените щати: сърдечни заболявания, рак, заболявания на мозъка и на кръвоносните съдове и хронични белодробни заболявания. „

С минерали и кристали могат спокойно да снемат вредните вещества. Структурирана вода от чист , необработен Диамант , самородно злато и още 8 минерала  дават много по силни показатели от молекулата ЕДТА, за това тази вода са я наричали в древността – Жива вода.
„По време на лечението лекарите предписват човешка аминокиселина, наречена ЕДТА, вкарана по венозен път. Попаднала в кръвта, ЕДТА се свързва с тежките метал, като олово, кадмий и живак, обхваща тези субстанции, докато ги изведе от организма през бъбреците. Елиминирането на тези вещества предпазва от преждевременно остаряване и редица заболявания.”

Общо 45 минерала имат способността да неутрализират тежките метали в организма с тях се борави от 3 до 5 минерала в зависимост от индивида. Те се групират спираловидно по определени прешлени и сблъсквайки  се с тежките метали буквално  ги разграждат. По тази схема въпросните не могат да достигнат до мозъкът и бъбреците.

„При нашата замърсена среда много лекари препоръчват хелацио-терапията при хора над тридесет години. С напредването на възрастта токсичните метали от обкръжаващата ни среда, особено оловото, се вграждат в скелета. Дори естествения калций може да се натрупа в неподходящи места. Хелацио-терапията ще изтегли калция от кръвоносната система и ще го върне обратно в дългите кости, като по този начин предпази от остеопороза.”

Същото въздействие има един невероятен минерал, който се полага на сакралната кост . Както вече споменах , лечението се провежда с ГРУПА от определени минерали и кристали.

„Друго полезно действие на хелацио-терапията е, че подпомага работата на мозъка. Като се отстранят блокиращите артериите вещества, се увеличава притокът на кръв към мозъка и се подобряват свързаните с него способности. Когато кръвоносните съдове са освободени и отворени, хората са изложени по-малко на риск от инфаркт.”

В публикацията са използвани материали от „Наръчник по алтернативна медицина”

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне