Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

четвъртък, 1 май 2014 г.

ЗА ХАРИЗМАТА za-harizmata



„Искам да се харесвам на тези, на които искам. Обаянието е не опакован подарък. Искам да бъда подарък. Искам всички около мен да ми се възхищават. Искам! Искам! Искам! Искам да знам как това се прави!” – каза ми в пристъп на откровеност едно мило момиче
В своето житие срещаме хора, общуваме с тях. Понякога ни карат да сме щастливи, понякога ни натъжават- Perpetuum mobile — „вечно движение“...В тези хора ние сякаш търсим своето огледало, онзи огледален ефект чрез който бихме искали да прочетем мислите на другите за нас - Резонанс.

Така ни се иска, а правим ли го правилно? Когато сме изнервени или щастливи чрез харизмата си излъчваме фотони (от гръцки φωτός — светлина) елементарни частици, едни от калибровъчните бозони, които са приносители на квант енергия. И в двете ситуации възниква великият космичен сблъсък.
Ние предаваме част от себе си на отсрещните, от този взрив - конгломерат ние се превръщаме в холограма, те - хората са радостни от нас или са ни гневни. Нашето излъчване е харизма - " 

Харизма – това е силата на личното влияние, това е обаяние, което излиза от човека. Харизма – това е твоето сияние, твоето светене, това е силата на твоето влияние върху обкръжаващите.
Харизмата – това е енергия, която излиза от човека. Но енергия тайнствена, светла.  Тя привлича хората. Хората попадат под влияние на харизматичните личности. Тя предизвиква възхищение и обожание. Тя сякаш извлича от другото его положителна енергия. И то, почувствало това, се отплаща с възхищение и обожание към този, който е предизвикал в него тези чувства."

Сиреч от нас самите зависи дали ще драснем клечката кибрит и ще запалим изпепеляващ огън, изгаряйки всяка надежда да се харесаме, или ще превърнем кибритените клечки в благовонно ветрило на добронамереност...

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне