Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 3 май 2014 г.

СИНХРОНИЗАЦИЯ - sinhronizcia-za-meditacia



Предлагам на вашето внимание една мантра-медитация, която ще синхронизира частиците на Ци енергията и ще елиминира Ша енергията (негативната).  Направете кръг от вашите минерали и кристали, които ас изчислени индивидуално за вас. Влезте в този кръг, настанете се удобно – кристалите ще насочат своите вибрации към вас и ще се осъществи биолокация.

Имайте в предвид, че тази медитация влияе силно на Симпатикова нервна система. Този дял на вегетативната нервна система има свои предганглийни неврони в гръбначния мозък, които излизат от първия гръден до втори или трети поясен прешлен. Тази анатомична особеност показва че имат къс предганглиен аксон и дълъг следганглиен.  Нарича се още „Златната“, за това внимавайте да не се влива повече от необходимият серотонин.

Хармонизацията предшества Синхронизацията, това е важно да го запомните. Сред нас, хората има такива, в които съдържат прекалено много серотонин, което изисква охлаждане. В случай, че проявите интерес, може да се консултирате с мен на - 0897 339585.

Златото усилва лечебната сила и терапевтичните свойства на всички минерали и кристали обковани с него. Те добиват особена енергия. Може да помогне на всички чакри, затова е наречено „майстор лечител”. Златото притежава позитивната енергия на Слънцето и често се използва, като предавател на енергия. Използва се за балансиране на сърдечната чакра и за отваряне на третото око. А чрез теменната – 7-ма чакра, то ни пренастройва към вселенската енергия. В древността са смятали, че приемайки злато, човек започва да прилича на него – той става благороден, красив и устойчив към външни влияния. Златото удължава живота, лекува отравяния, усилва енергетиката (затова е противопоказано за хипертоници), подобрява паметта, повишава работоспособността и издръжливостта, укрепва сърдечният мускул.


Това просто упражнение е изключително дълбоко. Ако се прави продължително и с постоянство, то ще внесе повече мир и радост в живота ви с всеки велик и славен ден. Ето как да го направите.

Леко насочете вниманието си към сърцето и визуализирайте силен искрящ извор на безкрайна светлина. Почувствайте как започва да излъчва топлина като слънце отвътре. Дайте си време да го почувствате, защото топлите чувства, които ще изгреят от този образ, могат да станат фундамент на бъдещето на сърдечната ви чакра. Ако не се случва нищо или се появят негативни чувства, продължете да се фокусирате върху искрящата светлина. Може да са нужни дни или часове, за да нарасне силата на топлите ласкави чувства, затова постоянствайте. Помнете, че това, върху което задържаме вниманието си, расте и ще се превърне в наша реалност.

Моля приемете предизвикателството да поддържате тази визуализация на топлите чувства, докато се храните, докато взимате душ, гледате телевизия, четете съобщенията в електронната си поща, разхождате се, говорите по телефона или работите. Всяка секунда има значение, защото секундите ще се превърнат в минути и скоро ще нараснат в часове. Щом сърцето ви се отвори напълно за вечното Сега, вие ще достигнете онова изпълнено с блаженство състояние, в което съзнанието и тялото ви ще излъчват светлина и любов.

Започвайте всеки свой ден със съзнателно фокусиране в сърдечния ви център. Колкото по-често си представяте топлата искряща енергия в сърцето ви, толкова по-дълго тя сама ще се задържа там през деня. Скоро ще има свой живот и накрая целият ви живот ще бъде така изпълнен с дълбоко усещане за мир и любящо спокойствие, че нищо няма да е в състояние да спре този великолепен блясък! Сърцето ви ще стане основа за всяко ваше преживяване през целия ден, през цялата седмица, през целия ви живот. Накрая ще чувствате всеки човек като чиста есенция от Любов.

Вашата съдба е предвидила за вас великолепни неща, щом веднъж се отдадете на тази велика водеща сила на Любовта и надхвърлите основаното на страх вкопчено его. Истинското отдаване е продължаващ процес на освобождаване от страха, на преодоляване на съмненията и позволяване да ви водят пълното доверие, интуицията и любовта. Ако отдаването ви достигне до 99.99%, егото все още присъства. Трябва да се отдадете на 100%, за да бъде истинско.

В публикацията са използвани материали от - Пътешествие в Проявлението / Manifesting Journey


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне