Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

четвъртък, 22 май 2014 г.

МАГИИТЕ МИТ ИЛИ РЕАЛНОСТ? magiite-mit-ili-realnost



Имам ли направена магия?

С този въпрос, дами и господа, вие си търсите сами белята. Задавайки подобен въпрос, какво друго очаквате да чуете освен – „Ела де, ще проверя и ако има такава ще я премахна на часа.“ 

Отивате например, в уговореният час при кака врачка. Притеснени влизате в стаята й, която е отрупана като сергия с икони, иконостаси, свещници и друг вид интериор, който ви напомня гробницата на някой фараон, че тук нещата са мистика, тук е спасителният храм. Каката лапнала цигарата, бълва кълбета дим и слуша вашият треперещ глас историята ви за направената “магия”. Следи всяка ваша думичка, дори ще пита и пита, докато се убеди, че вие просто сте едно опитно зайче и нямате лице с човешки облик, а сте просто банкнота.


Какъв е процесът при магията?
Отрицателната енергия се движи светкавично в прави линии. Загнездва се там, където Ин и Ян не са в хармония именно в този момент равновесието се разпада и започва разрушителен цикъл. Тази отрицателна Ци /енергия/ се нарича Ша или Ша Ци. Всъщност това е едната от двете крайности. По същият начин Ян ци енергията се превръща в Ша, ако е многократно увеличена.


Ша енергията „полепва” по ъгли и остри предмети в нашият дом. Застоявайки се тя вече е лишена от виталността на живота и става опасна за живущите. Какво всъщност представлява Ша енергията, заседнала в къщата ни - едно ядро закрепено здраво, което се разлага и отправя лъчи наречени “черните стрели”. По принцип енергията се влияе от цветове, форми, осветление, температура, миризми и всичко що е осезателно. Например отвореният капак на тоалетната само за по-малко от 3 часа превръща Ци енергията в коварната Ша енергия.

Прекалено огромните прозорци също са предпоставка за наличието на черните стрели, да навлиза светлина, но тя е прекалено много и поглъща баланса. Неправилната посока при спане също води до критични моменти, осветителните тела, които спускат светлинните си лъчи от горе на долу, когато са повече превръщат Ци в Ша енергия.  Оставянето на недоизпита чаша вода става предпоставка за трансформация на енергиите – от добра към опасна за вас. Тоест домът ви всъщност се превръща в щам, който ви заразява и води до неприятни моменти в живота ви.



Магията е наука която включва в себе си физика, биология, психология и други, като разбира се при това е запазила всичко ценно и действащо за себе си от древните учения. Магията се занимава с енергийни въздействия върху живи и неживи обекти, т.е. хора, животни, сгради, земя, гора и всичко, което ни обкръжава.

Повечето хора разделят магията само на бяла и черна. Но магията е една.  Няма цвят, просто игра на думи. Всяко действие извършено без знанието на човека е вид магия за зло!
Да разгледаме различните видове Агресивна Негативна Атака – А.Н.А.:

Уроки
Уроки, предизвикват пробиви в енергийното тяло през които изтича жизнена енергия и в следствие човек страда. Децата са най- силно уязвими от урочасване, поради недостатъчно стабилното си енергийно поле. Детето става неспокойно, започва да не спи, да плаче, да се страхува, често боледува.
При възрастен човек уроки, предизвикват неоправдана уплаха, тъпа болка в главата, очите сълзят и се чувства необичайно напрежение в тях.При по- сериозните случаи се появява притъпеност на мисловния процес, общо усещане за физическа немощ, болки в областта на 2-ра и 5-та чакра при проверка за уроки.
Разбира се не всяко физическо неразположение, здравословен проблем или лошо настроение следва да се обясняват с уроки, но те могат и да бъдат тяхно следствие.
Специфика на уроки е, че обикновено поразените хора са с естествено слаба аура. Веднъж отключил се процеса на урочасване, той започва да се повтаря многократно и именно това създава сериозните проблеми. И още уроките имат свойството да се натрупват, при което ауричното поле се разпада и в някой случай може да доведе както до енергиен вампиризъм, така дори и до обсебване.


Енергиен вампиризъм и психоатаки
С този термин обозначаваме всеки нерегламентиран и несъобразен с личната воля енергообмен, при който единия индивид е в доминантна позиция, спрямо другия. Съществуват няколко разновидности на енергиен вампиризъм, като най- разпространената е несъзнателната форма. Той може да има израз както на сексуална основа, така и на емоционална.
Един енергиен вампир, обикновено е конфликтна личност, или е човек който обича да бъде съжаляван. И в двата случая той стимулира определени емоции у жертвата, като по този начин я кара спонтанно да освободи големи количества енергия, които той усвоява. Именно силната емоция сваля енергийните защити и това благоприятства процеса на освобождаване на енергия.

Често в действителността енергиен вампиризъм се наблюдава в семейства, където има възрастен или болнав човек, който съжителстват с малко дете. В случая детето става донор на жизнена енергия, но не може да се твърди, че то съзнателно е атакувано, а по скоро става въпрос за нещо подобно, на изравняване на ‘осмотичното’ налягане. В резултат на този процес, енергията която е в по- голямо количество при малкото дете, се усвоява от полето на възрастния и по този начин той става жизнен и енергичен, а детето обратно- може да придобие болнав вид.

Този механизъм на енергообмен е бил познат още на древните гърци, които са го прилагали като лечебна терапия.

Енергиен вампиризъм
Макар и много рядко срещан вид, енергийният вампиризъм е осъзнатия такъв. Той е присъщ за онези персонажи, на които им стига да задоволяват низките си страсти по този начин. Те съвсем целенасочено подбират ‘жертвите’ си с оглед на количеството енергия, което могат да усвоят от тях.
При неосъзнатия вампиризъм, жертвата се чувства отпаднала, губи жизнеността си; по- редки са случаите когато пада кръвното налягане. При по- продължителен контакт човек става болнав, апатичен, нерядко се стига до сериозни анемични състояния и др.
Обекта на съзнателно вмешателство чувства неразположение в областта на стомаха и слънчевия сплит, главоболие, рязко спадане на жизнеността. В режим ясновидство енергийния вампиризъм се вижда, като ясно изразена патологична връзка на ниво 3та чакра. В самата чакра, могат да присъстват тъмнооцветени, мътни вихри.

Клетви
Отново основата е емоционална, това е най- често срещаната форма на въздействие. За съжаление в народопсихологията на българина е залегнала практиката на проклетисването. Всяка негативна мисъл, облечена в слово и заредена с енергията на емоцията се превръща в клетва. Принципът на действие е подобен на баенето- вид заклинателство. Благодарение на анатомичната особеност на гласните връзки на човек, при звукоизвлиането се създава вибрация, в която може да се вложи информация. Поразява се отново енергийното тяло на човек, то става нехармонично, това пречи на нормалния енергообмен и като резултат възникват проблеми.

Въпреки, че на теория всеки може да проклина, то в реалността клетви може да ‘хвърля’ човек, който е в състояние свободно да генерира и изнесе емоционален заряд, и той да се запази относително стабилен в свободното пространство, докато достигне жертвата.
В режим ясновидство клетвите се виждат като фини сиви паяжини, най-силно изразени във 2-ра(при проклинане от близки) и 5-та чакра(клетвата е свързана с комуникацията). Ауричното поле избледнява и посивява.

Магия
По определение магия е концентрирането на информация и информационен поток, и изнасянето му ‘навън’ с помощта на енергия, с цел въздействие. В последно време думата е натоварена само с негативното си значение и магия се приема за насоченото въздействие, несъобразено с волята и личния свободен избор на индивида.
При всички видове магии, се наблюдава и затруднено или невъзможно ясновидство. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса между ясновидеца и човека. 

В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, пре-подрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.
Характерно за всяко подобно въздействие е програмата за самосъхранение, каквото има във всяка магия както и програма, която кара човек да не вярва във възможността живота му да се оправи (тоест магията да се отстрани). Знаем обаче, че без никой и нищо не е в състояние да ни помогне, ако ние сами не пожелаем това.

Контактна магия
Това е най-често срещаният вид магия по света. Философията при направата е аналогична на тази при изработването на амулети и талисмани. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за определена цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни треви и билки, мъртви животни, въглени, восък, муски, подлива се баена вода и др.

При Контактната магия се използват дрехи на „жертвите“, както и обувки. Не са редки случаите с тяхното заравяне с цел тотално увреждане на субекта или субектите.
Към контактната магия влизат и някой любовни магии, като те атакуват аурата, влагат чужда информация, най- често 2-ра, 4-та, 6-та чакра. Опитвайки се, инстинктивно да се освободи от чуждото влияние, човек започва да се поболява.

Всички използвани предмети играят роля на преносител на информация, като за да се осъществи информационно заразяване, е необходимо жетвата да влезе в контакт с преносителя, или той да се намира в близост до него.
Причината да се използва този вид магия е неспособността на изготвящия я, да концентрира информацията и да я изнесе свободна и стабилна в пространството.

При намирането на предмети с неизяснен произход, то не бива да бъдат в пряк допир с тялото ни. Посредством помощни средства те се отстраняват, след което се изхвърлят на естествено течаща вода. Силно разпространена заблуда е, че с намирането на предмета се разваля магията; и още, че без предмета тя не може да бъде изчистена.

В режим ясновидство, подобна магия изглежда като сиво- черни паяжини и мътни петна в дома и около жертвата. Аурата е мътна и също оплетена с паяжина. Понякога се наблюдават обръчи, черни безформени обемни петна.

При тази и при всички видове магии, се наблюдава и затруднено или невъзможно концентриране. Това се обяснява с факта, че енерго-информационната структура на магията нарушава резонанса у човека. В същото време, ако магията е по- силна тя непрекъснато модулира, преподрежда и замъглява събитията, с цел изпълнението на програмата си.

Симпатична магия
Това е втората по разпространеност техника на омагьосване. Работи се върху предмети- съответствия, които имат информационна връзка с жертвата. Това може да са органични течности и тъкани (кръв, косми, нокти и др.), лични предмети (бельо най- често, чорапи и дрехи) и снимки.
Този метод на работа често се комбинира с контактната магия.
Познатите ни восъчни кукли от Холивудските филми, също принадлежат към този клас енерго- информационни въздействия. Куклата се изготвя така, че максимално да прилича на жертвата, като в нея се влага и предмет притежания на атакувания.
Резултат от подобен род въздействие, се получава вследствие на факта, че всеки два обекта били в контакт за известен период от време, придобиват информационна връзка помежду си. Това важи особено силно за органичните течности и тъкани. В ДНК молекулите, се съдържа цялата информация за създаване на нов индивид. Точно това направиха и учените, клонирайки овца от единствена телесна клетка.
Благодарение на информационната връзка може да се прехвърли информация, към нищо не подозиращата жертва.


Ментална магия
Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията. Ритуалността е сведена до минимум. Единствен инструмент е самият магьосник, който резонира с определени структури, настройва ги към себе си и ги използва за своите цели.
За да се направи подобна магия е достатъчно да има някаква лична информация, за обекта върху който ще се въздейства ( име, визуална представа) или други данни, които да укажат къде във времето и пространството се намира обекта върху който се въздейства.
Работи се в режим на съзидателна визуализация, по определени ментални схеми. Рядко се среща, тъй като на практика, твърде малко хора са в състояние само с мисъл да създадат стабилни и действени енерго- информационни структури, затова се използва и помощният инвентар, който играе роля на усилвател и модулатор.

Менталната магия поразява винаги 6та чакра- отговаря за централна и периферна нервна система, 7-ма чакра, както и всички останали необходими за целите на въздействието чакри.
В режим на ясновидство се открива трудно, защото освен към енергийните центрове, подобна магия е насочена към целия житейски път, линията карма- съдба. Може да се наблюдава кафяво оцветяване на ниво 6-та и 7-ма чакра. Менталната магия формира нови събития, изчиства потенциални други събития, прави коренни промени в съдбата или в психиката на човек.

Подобна въздействие се открива най- вече от хора, които са овладели хронофизиката и хрономагията, и могат да работят в други времеви измерения. При разглеждане на ‘Лентата на съдбата’, най-ясно се виждат въздействията от менталната магия. Те изглеждат като черни петна, сива мъгла, черни заплетени нишки. Трябва да подчертая, че тази магия не винаги е насочена пряко върху човека. Тя може да има събитиен характер, където променяйки степента на вероятност едно събитие да се случи, човек се ‘вкарва’ насилствено в нов житейски модел.

Магия с Отвъдното
Това е често срещан подход за работа, свързан с вярванията на народите в задгробния живот. Често срещан подход за работа, свързан с вярванията на народите в задгробния живот. Често този тип въздействие се явява частен случай на контактната, симпатичната и менталната магия.
Условно можем да разграничим две категории тук. Сравнително по- рядко се работи с истинска същност- това е предизвикано магическо обсебване. В повечето случаи се използва само негативната вибрация на Отвъдното и на починалите.
Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително нехармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на Отвъдното.

При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуудуу ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.

В режим ясновидство магията е трудна за откриване (освен ако не се отнася за контактен тип магия, където вниманието на ясновидеца може да бъде насочен към специфичен предмет, но тогава се изисква защита за работещите). Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със същността. Като цяло при магия с отвъдно се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.

Много бурни аномалии се наблюдават при диагностика с църковна свещ.
При магия с Отвъдното, жертвата сънува кошмари и мъртъвци. Изключително характерно е избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.


Други видове магии:
Традиционна българска магия.

Традиционна турска магия.

Циганска магия.

Руско чернокнижие.

Демонология-Гоетия

Спиритизъм.

Ангелска магия.

Енохова магия - Магия предимно за спиритисти продиктувана на Джон Дии и Едуард Кели през 16 век от Ангели.В основата си е контакт с ангели , ритуали и заклинания на Енохов език ,който се води като официален за Ангелите.Много силна магия,като теория описва духовния свят,символите ,  ранговете на отделните същества и устройството на вселената.Има теория че е дадена във връзка с апокалипсиса.Използвана и развита в 20 век от Мак Грегър Мадърз и др,днес Lon Milo DuQuette виж… е един от водещите специалисти в материата.

Сатанизъм.
 Хаос магия-Сравнително нов метод за магия развил се към 80те години на миналия век.Работи се главно с подсъзнанието и личната сила на мага като се използват Сигили/символизиране на целта и намерението на мага/ ,визуализация ,медитации за постигане на определено състояние за Магическа работа наречено Гнозис и др.Един от основателите и е художника Остин Спеър.
Вуду магия-Африканските култове са пренесени в Бразилия и Хаити от роби, пленени и доведени да работят на захарните и какаови плантации или за да слугуват на заможни  семейства от Западна Европа.

Кармичната магия - Кармичната магия е по-сложна. Тя включва действия, извършени в някои от предишните прераждания и съпроводени със специално проклятие, осигуряващо пренасяне на тази магия от едно прераждане към друго и спираща еволюцията на душата по стъпалата на кармата.

Обсебване
При определени условия се създава предпоставка една същност да вземе контрол над друга. В зависимост от вида, едно обсебване може да намери израз в неспособност да се вземат самостоятелни решения, насилствено налагане на чужди мисловни модели и избори; и се стигне до състояние в което личността престане да съществува. Наред с това се появяват и сериозни здравословни, психически и психологически проблеми. Разглеждаме две групи обсебвания- такива от хора, и такива от енерго- информационни структури.

1 - От хора

Работи се главно на телепатичен режим, или чрез НЛП, както и чрез т.нар. психотронно оръжие. Подобни експерименти са правени в Русия и САЩ. Често срещани обсебвания от този тип са обсебванията в семейството, наблюдаваме го и при т. нар. секти. В първата форма, при които един индивид се опитва да влияе върху избора на своите близки, имаме комбиниране с енергиен вампиризъм. В този случай е характерен психически тормоз, желание за тотален контрол над личния избор, на жертвата й се вменява чувство за вина при положение, че не спазва определени норми. Класифицира се, като патологичен психологически проблем. От гледна точка на енергетиката, човек придобива здравословните и житейски проблеми на другия и неговите ментални модели. В режим на ясновидство се получава информация само за една личност, чакрите са слети, ‘лентите на съдбата’ на субекта се преплетени, с тъмни овързвания.

Формата на обсебване наблюдавани при сектите, е утежнена форма на гореразгледаният случай, като тук имаме задаване на определени ментални програми. В резултат човек рязко променя поведението и характера си. Рядко споменаван факт са промените в житейския и здравословен статус. Така дори човек да напусне сектата, той остава с енерго- информационна връзка с нея, която позволява осъществяването на контрол. Създават се патологични връзки между лидера на сектата и членовете, които ясно личат при ясновидство (черни нишки от 6та чакра на лидера, към 6та чакра на членовете). Още може да се видят и връзки излизащи от всеки член, към обща егрегорна структура.

Изчистването става, като се прекъснат връзките, възстанови се и се стабилизира енергийното тяло и житейския път.

   2 - От енергоинформационни структури

Това е друга форма на обсебване, при която се осъществява подключване на индивида, към външен енерго-информационен източник, който взема превес над личността.

3 -  От починали

Грешното интерпретиране на погребалните и траурните ни ритуали, съчетано със силна емоционална привързаност на опечалените с починалия, са причина за най- често срещаната форма на обсебване. Сведения за него откриваме в митологиите на всички народи по света.

След смъртта душата на починалия се трансформира и се подготвя за преминаване в Отвъдното. От степента на нейната хармоничност зависи, колко бързо ще стане този преход. Има случаи, при които енергията й е недостатъчна да осъществи прехода и тя остава в междинно измерение. Ако в същия този момент се получи резонанс на база емоции (независимо позитивни или негативни) между нея и някой жив, то се установява енерго- информационен обмен.

Отличаваме два типа с превес на информацията и с превес на енергията. При превес на информацията човек придобива характеристиките на мъртвия, тоест имаме радикална смяна в характера и мисловния модел. В този случай се наблюдават паранормални явления, но той е изключително рядък тип обсебване. При превес на енергията, човек започва да линее, става силно лабилен психически, налице са житейски сривове, здравето се влошава чувствително, трудно се уточнява диагноза ( често съвпада с причината за смъртта на доминантната същност) Наблюдават се: анемия, неврози и депресии, шизоидни отклонения, проблеми със съня и кошмари.

В режим ясновидство подобен тип обсебване се вижда като, медузообразна структура, която при енергийния тип обсебване е отдалечена от човек (виждат се само ‘пипалата’), а при информационния, тя е като ‘каска’ около главата. При проверка със свещ, поведението на пламъка говори за наличие на негативна енергия.

4 -  От демонични същности
Разграничаваме няколко типа обсебване от демонични същности. С духове, демонични същности, извънземни същности, като при последните две се допуска възможността за симбионтни отношения. Всички демонични същности представляват определени енерго- информационни структури, с различна степен на осъзнатост.

Играта например  с призоваването на ‘Дама Пика’. Това същност с много ниска степен на осъзнатост. В интерес на истината в повечето случаи не се касае за реално съществуваща структура, а по- скоро за ‘ларва’, която се създава в момента на призоваване. Тази същност няма достатъчно енергия, която да и позволи да съществува, ето защо тя е склонна да търси обект, от който да черпи жизнена енергия. Създава се и негативна емоция- страх, която допълнително я подхранва. Основна характеристика на подобен тип обсебване са паранормалните явления, проблеми от житейски характер, по-рядко смущения в здравословното състояние- подобни на тези при енергиен вампиризъм.

Нещата с демоничните същности стоят доста по- различно. При тях енерго-информационната същност е с голяма степен на ‘осъзнатост’ и като цяло се наблюдава енергийна стабилност, което й позволява да съществува. Може да бъде достигнато състояние на пълно информационно обсебване, като характера на човек се променя рязко и коренно. При такава ситуация, може да се достигне и момент в който личността престава да съществува. Обсебване от демонична същност, е изключително рядко и обикновено свързано с обект или място, проводници на енергиите на съответната същност. В режим ясновидство картината е подобна на обсебването от починал човек, но медузообразната структура е много по- тъмна и по- плътна. Аурата на човек е силно замътена- достигаща до черно.

Сред поръчковите магии е най-известната чрез заупокойна молитва. Изпълнителят предоставя имената и дати на свещеника и го записва като покойник… „Прах при прахта,Пепел при пепелта“…
Следва…

*В публикацията са използвани различни материали от моята книга -

„Защо не ни върви” © 2010,
 © Красимир Куртев-Алеф - автор, All rights reserved!
 © Силвия Атанасова – предпечатна подготовка, както и публикации в  интернет.

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне