Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 15 април 2014 г.

Магически висулки и камъни от Планински кристал planinski-kristal



Красимир Куртев (Седмократен) • VIP – сътрудник - изследовател в научно направление: „Мултимедиаторна сакрална хармонизация, езотерична кристалография и минералогия”
За заявки на обработен планински кристал или висулка: 0897 339585, 0887 392139


Планинският камък носи постоянство, скромност и вярност на човекът който го притежава. Помага при сърдечни, стомашни и очни заболявания, предпазва от безсъние и действа успокояващо при дихателни проблеми. Също може да предпазва от световъртеж и нормализира кръвното налягане, а ако се постави в стаята, то той пречиства въздуха в нея, спомага за концентрация на вниманието и проникване в същността на нещата. Изостря мисълта и укрепва паметта. Символизира богатството на Земята и носи щастие и късмет. Дава защита, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие. Изключителен камък срещу биоинтервеции.

Планинският кристал действа благоприятно върху парализирани части на тялото и рани. Действа балансиращо на всички чакри. Зарежда със сила и жизнерадост всички зодии. Минералът засилва зрителните способности и облекчава състоянието при катаракта на очите. При нервни възпаления и мигрена се масажират дланите и челото с него. Планинският кристал действа стимулиращо върху целия организъм. Може да се съчетава с всички минерали.

Държан в ръка, успокоява при стресови ситуации. Магнитните трептения на планинския кристал в естествения му вид привеждат в хармония жизнената енергия на хората около него. Съвършената му кристална решетка осигурява мощна защита от негативни енергии на мястото, където е поставен.

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне