Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 12 февруари 2013 г.

МАГИЯТА - ШАРЛАТАНСТВО ИЛИ НАУКА


Произходът на названието магия идва от гръцките думи Магос/Магьосник/ и Магейа /Магия/, които от своя страна произлизат от по-древните персийски изрази Мог, Мег и Маг, означаващи "Жрец", "Мъдрец", и "Великолепен". От същия корен произлиза и халдейската дума Махдим /Върховна мъдрост, Свещена философия/.

Магията представлява насочване на определено количество енергия, за да се постигнат желани събития.
Тя дава помощ и решава проблеми в труди ситуации. Магията отстранява привнесеното зло, помага да се разреши проблемът, с който човекът не може или се затруднява да се справи самостоятелно.
Целта на магията е подобряване на човешкия живот, за благоденствие, за благополучие, за финансови успехи и всякакви други положителни събития.

С помощта на магията ще се радвате винаги на прекрасно здраве, завиден късмет, благоденствие, любов и успех във всяко начинание.

С помощта на магията животът е прекрасен и много по-лесен.
Истинската магия не вреди по никакъв начин. Тя влияе на естествения ход на събитията в рамките на допустимото и единствено в съответствие с божествената воля.

Магията оперира извън действието на физическите закони.
Всяко магическо действие е чудо. Магията превръща невероятното в действителност.
Магията е изкуство за въздействие върху проявения свят с редица техники.
Науката се занимава само с това, което е измеримо.
Магията се контролира от вътрешното човешко състояние.
Тя действа посредством изкривяване на вероятността, като изменя начина и реда, по който обикновено се случват събитията.

Магията предизвиква реализиране на невероятното.
В магията всичко е възможно. Магията е океан на възможностите.
В магията не съществува нищо, дори и идеите, които ще съществуват.
В магията всичко е във възможност, очаквайки да се роди в реалния свят.

Това е една безкрайност на възможността вън от пространството и времето. Магията прониква във бездънния океан на възможността. което е вътре във всеки човек, както и всеки е вътре в него, и поражда този аспект от възможността, който се контролира от мага.

Източник: Дара


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!