Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 4 август 2012 г.

ЛЕЧЕНИЕ С МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ В НЯКОЛКО ИЗРЕЧЕНИЯ-lechenie-s-minerali-i-kristali

Минералите се ползват за тонизиране на тялото, те действат и на физическото, и на енергийното ни тяло. Имат вибрации, които точно отговарят на вибрациите на органите в нашето тяло. Когато органът има достатъчно силна енергия, той е здрав и работи нормално - и обратното, ако не му достига енергия, органът боледува. 

Затова трябва да поставим правилния минерал на точното място за съответния орган и тогава и минералът, органът и тъканите работят в обща вибрация, която е еднаква с космическите вибрации. Когато има несъответствие между тях, настъпва болестно състояние. А то се усеща в умората, отпадналостта, неразположението и чрез болката. Преди това , трябва да има наличие на поставена диагноза от лекар! По тялото се полагат нечетен брой минерали. Рубинът и александритът излъчват лазерен лъч, затова те не бива да бъдат по-големи от грахово зърно.

Останалите минерали е добре да са между сантиметър и три сантиметра големи. Големите друзи пък са подходящи само за пречистване и зареждане на помещенията. Розовият Кварц тушира вредните лъчения от компютъра, телевизора, мобилния телефон. Минералите могат да закодират информация също както водата. Водата от някои минерали може да се пие, на други се ползва само за обливане на тялото. Минералите не са панацея. Лечението с литотерапия при наличието на хронични заболявания е бавен процес. И много важно е човек да вярва във всяко лечебно средство – минерали и кристали.

Те всички имат енергия и когато човек не вярва в минералотерапията, в процедурата, тялото му излъчва отрицателни вълни, които отблъскват всякакво благотворно влияние. Носенето на огромни количества полускъпоценни камъни и метали – злато, сребро, мед, платина, може да доведе до умъртвяване на тъканите. Достатъчно е два пъти на ден за по 15 - 30 минути да ползвате минералите и енергията във вашето тяло ще бъде възстановена и достатъчно мощна. 

Често ми задават въпроса – Какво „ програмиране на камъните”? В метафизиката с термина „програмиране на кристал” се означава да се предаде и съхрани определен енергиен модел в кристал. Този енергиен модел може да бъде някаква мисъл, идея, цвят, емоция, звук или каквато и да било друга вибрация. Вибрационният модел се запазва в кристала докато не бъде целенасочено изчистен от него. 
 ------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!