Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 6 май 2011 г.

2012 ГОДИНА - ОГНЕНАТА „ ЖЪТВА „ ЗАПОЧВА.

От 21 май започва подготовката за преминаване в четвъртото измерение. Очакват се много странни неща

- Г-н Куртев, по всичко личи, че идва отдавна предсказаната от Христос „Жетва”. И че вече трябва да се раздели „плявата” от „житото”. Предрекохте и наближаващи жестоко високи температури. Огнена „жетва” ли ще бъде това”?

- Да, определено идва Часът на жетвата. Тази цивилизация е пред прага на заличаването си. Нивото на духовния погром духовен е толкова високо, че вече напълно се припокрива с описанието в Светите писания. Содом е САЩ, а Гомор е в Гърция и Кипър. Вавилон или Вавилонската блудница е Европейският съюз. При вникване в описанието на Вавилонската кула могат да се открие броят на страните-членки в ЕС в нейните етажи

Днешната трансформация е необходима и поради това, че заедно с покачването на населението на планетата ни, правопропорционално се изчерпват и земните ресурси. Така чрез отсяването на житото от плявата вече след прехода Земята и хората ще са съвсем други. И въпреки че, както казва Библията, „днешните небе и земя са натрупани за огън, пазени до деня на страшния съд и погибелта на нечестивите човеци”, няма място за паника. И без друго никой не може да победи Времето. Пък и то е една доста относителна категория, както се казва във 2 Петрово3:7,8 ”…за Господа един ден е като хиляда години, и хиляда години като един ден”.

- Библията говори /Откр.11:11/, че Преходът ще продължи 3,5 дни, след което в оцелелите хора ще влезе жизнено дишане от Бога. Това вид извеждане от кома, ступор или нещо друго ще бъде? И на каква цена?

- Според тринадесетия старейшина на маите Дон Алехандро, човеците трябва да се подготвят за идването на новото време. В един древен санскритски апокриф е описано, за това че Слънцето ще залезе на запад и след около 10 минути /това число е особено важно/ ще изгрее отново от запад. След което ще настъпи пълен мрак, който ще трае близо 30 часа, а не три дни. Хората не трябва да изпадат в паника, а, за да оцелеят, е нужно смирено да приемат това чудновато явление. Дават ни се последните 30 часа на размисъл за промяна на мисленето ни. Спомнете си – „ Последните ще бъдат първи”. В противен случай много хора ще погинат от собствения си страх. Будните и осъзнатите за случващото се ще издържат с успех изпитанието и преживяването на нечуваното и несрещано досега събитие и състояние и ще преминат в четвърто измерение. Останалите поетапно ще си отидат от различни вече познати катаклизми.

Така нареченият Апокалипсис не е нищо друго , освен духовен обрат.

Библията предупреждава за това в много от скрижалите си , като един от тях е / Матей 4 : 15 – 18/.

- В минало интервю казахте, че 13-те кристални черепа ще повторят 13-те календарни цикъла на маите. Те имат ли връзка с 13-те сфери на пространството, с Исус, наричан 13-ят? И как кореспондира 13 с наричаната от Щайнер 10-та, Божествена сфера, наричана още Антихтон. Как 10 кореспондира с 13?

- На този въпрос е даден чудесен отговор в книгата на Людмила Филипова - „Антихонът на Данте”: „Флорентинска легенда разказва как в края на XVII век търговец на антична поезия с прякор Вергилий решил, че е открил математическа формула, по която може да се разшифрова „тайната на десетте“, скрита в Божествена комедия от Данте Алигиери.Няколко месеца преди да почине, търговецът записал откритата от него формула на последната страница на стар екземпляр от Божествена комедия и я депозирал в библиотека Валичелияна, на площад Киеза нуова в Рим. Формулата гласяла: 33+33+34=100 песни = 10 х 10; => 10 кръга x 10 сфери = 34 Ад + 33 Рай + 5 Чистилището; 28 = ≤ ≥ в движението; => 72 х 139 = 10 008; 8 → ∞ в 9 – 10 = -1 ∞ 10 = /+-/ 10 000 = 9 + 1 = /+-/ Антихтон”

Тази формула за можещите да разчитат цифрите дава отговор за много отминали, сегашни и бъдещи събития.

А във връзката между числата 10 и 13 са кодирани четирите ъгъла или 4D, Четвъртото измерение, което плавно и в последователен ред вече навлиза. Двете числа са символ на Великата симбиоза – ЕТЕР=ЛЮБОВ.

Иисус пък е осмото слънце във Вселената.

- Маите и днес вярват, че скритият им живот в паметта на 13-те черепа, отново може да се материализира.

- Според една легенда, магическото число 13, в комбинация с 20, контролира жизнения път на човека от рождението до смъртта. За нормалното развитие на живота и времето било необходимо свещеният и слънчевият календар да се обединят, да тръгнат едновременно от първия си ден и да се срещнат на изходната си точка.

- Да кажем нещо за прословутия пети елемент, възпят във фантастиката и във филмите. Кристалографията го нарича Етер-Любов, образуван от сливането на другите 4 елемента на кристалната решетка. Има ли връзка между него и Бозона Х /Божествената частица/, която търсят в ЦЕРН?

- С отчаяния си и скъпоструващ опит да открие Бозона Х, познат като „Божествената частица”, която представлява петия елемент/Етер Любов/,

ЦЕРН предизвика Божия гняв с нарушеното от него магнитно поле.

Елементарните частици не са неизменни. Те могат да преминават една в друга, без да се съдържат една в друга. Така например, неутронът може да се превърне в протон, електрон и антинеутрон, но не представлява съвкупност от трите частици, те се пораждат в момента на превръщането. Според Аристотел, материята е непрекъсната, т. е. можем да делим един къс материя на все по-малки и по-малки парчен­ца безкрай и пак няма да стигнем до зрънце материя, което да не може да се дели повече. Други пък, като Демокрит, твърдели, че всичко в зърнистата материя е изградено от голям брой различни по вид атоми.

Затова експериментът "First beam", разработен от ЦЕРН чрез големия адронов колайдер, по-известен със съкращението LHC/от Large Hadron Collider/, който бе проектиран и финансиран от ЕС /Вавилонската блудница/, отвори портите на голям взрив в Япония. Впоследствие ще има още множество земетресения, както и повишаване на радиация. И двете явления вече са факт, въпреки че това е едва само началото на разрушителните процеси. Но разрушителите никога не са се съобразявали с предупрежденията в Свещените писания.

- Сега ставащите катаклизми /земетресения, торнада, цунамита и др./ част от Великата Симбиоза и Хармонизация ли са?

- Не, това са следствия от човешките деяния. Днешната цивилизация не прибавя нищо към вече изграденото, тя само граби, разрушава и нарушава природния баланс. Но всички сме допринесли за това изключително падение ще си понесем заслуженото.

Лука/18:25/.
Защото по-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието царство.

Това, което предстои е единствено полезно за човечеството. Няма нито една оцеляла цивилизация, която е достигнала своят апогей в материален план. Планетата Земя се пази зорко и няма да се допусне нейното разрушаване. Загине ли Земята, загиват вселените.

- Напоследък се появиха доста страховити прогнози за датата 21.05. Но преди това е 05.05 - денят, в който ще има бдение около гробницата на Бастет в Странджа, какво се очаква да се случи там?

- Ще се появи сияние, което ще се окачестви окултно като знак от идолопоклонниците. Всъщност това ще бъде природно явление, макар да се появи за част от секундата. Огледален образ на млечният път. Но Странджа е силно енергийно поле и всякакви бдения и ритуали не са допустими.

А на 21.05 няма да се случи нищо страшно, тогава започва подготовката за прехода в четвъртото измерение, който ще приключи на 21.12.2012г. Но след тази дата ще се случват доста странни неща. Ще се появят и две нови, незнайни до сега болести.

- Наскоро бяхте посочили инициалите на известен човек, оказа се Иван Славков-Батето, който ще си отиде при странни и мистични обстоятелства. Какво повече може да кажете за това?

- Да, отдавна бях предсказал, че известна наша личност, посочих и неговите инициали, ще поеме към небитието през месец май. За жалост, Иван Славков – Батето, Бог да го помилва, си отиде от нас и с това загубихме една прекрасна харизматична личност. Той знаеше много за черните футболни и олимпийски каси по света. Клопката, която му постави Би Би Си, бе ясен знак, че вече е белязан.

Тънка маркирана линия на мократа поръчка е следната : Двама „ княза” от олимпийската ложа, дават карт бланш на представител от международният футболен съюз, същият дава ход за мокра поръчка, изпълнител - руски лекар, схема аналогична с тази при папа Йоан Павел II. Познат почерк.

Интервюто взе: Лили Петрова

Интервюто е публикувано в Чудесата- нет! Следвайте линкът






http://www.chudesa.net/2012-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%E2%80%9E-%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B2%D0%B0-%E2%80%9E-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B2%D0%B0/