Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

сряда, 9 юли 2014 г.

ПИРАМИДИТЕ – ЗДРАВНА ТЕРАПИЯ/ piramidite-zdravna- terapiya





Наличието на пирамиди във вашият дом въздейства изключително благоприятно на организма като цяло, болести, симптоми, депресивни състояния и още.

Какъв е ефектът от подобна терапия? 

Обикновено се усилва ефектът на лекарственото средство, намаляват страничните явления от приемането му и настъпва по-бързо общо стабилизиране на лекувания.


Като цяло организмът много по-бавно изработва привикване към лекарството. В редица случаи по естествен път след стабилизиране на общото състояние намаляват дозите на приеманите лечебни средства, а в някои случаи се стига дори до пълното им спиране. Освен това пирамидата изчиства натрупани вредни вълни в организма на човека. По този начин тя му дава възможност много по-бързо да се възстанови от налегналите го болежки.

В “Тайната сила на пирамидите” колегата Богомил Герасимов говори много по въпроса за неприемливостта на металите, но отбелязва един феномен – алуминия. Той споменава, че пластинки алуминий, поставени под картонена или дървена пирамида, запомнят енергийните характеристики на пирамидата и след това излъчват същата вълна. Като цяло алуминият е благоприятен за човешкото здраве. Същото може да се каже и за медта (Cu).

Алуминият има три предимства – благоприятен е за човешкото здраве, лесно се обработва и задържа устойчиво придадената му форма. Всъщност има и още едно немаловажно качество – евтин е като суровина и изработените от него пирамиди не са скъпи. Вече няколко години работя с този материал и получените резултати ме убеждават, че съм на прав път. И тъй като практиката е най-добрият съдник, оставил съм отдавна на нея преценката кое работи и кое не. Останалото са теоретични приказки от хиляда и една нощ.

Още повече, че все още се срещат много колеги, които признават единствено изработените от тях пирамиди, а всички останали считат за негодни. Според тях дори Джосер и Имхотеп са били големи некадърници, защото не могли да си направят пирамида като пирамида, ами построили стъпаловидна някаква! (Нищо, че стои непокътната вече няколко хиляди години).

Впрочем дори учените признават вече, че хронологията на древно египетската история е сериозно объркана. Направените напоследък открития, сред които стотиците статуи на преддинастичните фараони, изместват времето на възникване на тази цивилизация с около 28 – 30 хиляди години назад. Колкото и да е странно по българските земи също има доказателства за една такава датировка. Храмът под открито небе Мадара, пещерата Магура, Белоградчишките скали и находките в Странджа планина тепърва ще ни разкриват много от своите ревниво пазени тайни.

Известен от хрониките факт е, че фараонът Тутмос, комуто приписват изграждането на Сфинкса, всъщност е сънувал пророчески сън и само е посочил мястото, където под пясъците се намирало загадъчното творение. Работниците просто го изровили и почистили. Голямата пирамида на платото Гиза също е построена далеч преди царуването на Хуфу (Хеопс). Всичките тези факти обаче са в разрез с официално приетата хронология на династичен Египет.

Много от тях находчиво са били натъкмени, за да паснат на писанията на съвременните хронолози и учени. Но нека оставим изясняването на истината на посветените и маговете, които единствени изглежда пренасят в нашето съвремие спомените си от онези далечни времена. А знанието само ще изникне в нужното време и място.

С помощта на пирамидите можем да почистим от токсини храните, които консумираме. Можем да усилим лечебния ефект на лечебните средства, които приемаме. Можем да защитим дома си от вредни излъчвания. Можем да подкрепим и да подобрим значително здравето си. Можем да укрепим домашните си растения и любимци.

Кои са най-често използваните пирамиди?

Умалено копие на Хеопсовата пирамида в Гиза. Това е телурична пирамида. Предназначена е за почистване на хранителни продукти от нитрати, радиация и други вредни вълни. Тя може да ви помогне да възстановите лечебната стойност на лекарства и билки с близък до изтичане срок на годност.

За почистване на хранителни продукти с тегло около 2 килограма поставете пирамидата върху тях минимум за 7 - 8 часа. Препоръчвам да подлагате на тази процедура преди всичко плодовете и зеленчуците, които ще консумирате сурови, но може да почистите и тези, които ще готвите. Лекарства и билки престояват 24 часа под пирамидата за възстановяване и почистване. Ако поставите пирамидата за по-продължително време върху домашната си аптечка, вие ще си гарантирате по-дълготрайно и по-сигурно съхранение на лекарствата в нея. Поставена върху домашния хладилник, пирамидата ще осигури допълнителна защита от разваляне на хранителните продукти дори при минимална степен на охлаждане.

Също така може да се използва за лечебно-профилактични цели при гастрит, колит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, панкреатити и други проблеми с храносмилателната система; при общо отслабване на имунната система. Тя се поставя последователно в зоната на слънчевия сплит и зоните на изявената болка по 15 - 20 мин. за всяка точка. Процедурата се повтаря няколко дни поред до изчистване на болката и стабилизиране на здравето.

При хронични заболявания препоръчвам да се правят три поредни сеанса от по 9 дни въздействие с 3 дни почивка между отделните сеанси. Не превишавайте посочено време за енергийно насищане на дадена зона, защото пирамидата дава само толкова, колкото е необходимо за възстановяване на енергийните баланси. Не съществува опасност да “преенергетизирате” даден орган или система, защото след като отдаде нужното количество енергия пирамидата практически се “самоизключва”. Нека не забравяме, че в природата енергия се отдава само там, където има недостиг, и само толкова, колкото е необходимо...

От книгата: „Зодия човек“

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи