Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 14 юли 2014 г.

ЛОШОТО НИКОГА НЕ ИДВА САМО-loshoto-nikoga-ne-idva-samo




Често ни се случват неща, които ни карат да си задаваме въпроси, "защо така", "защо на нас винаги най-лошото се случва", и още, и още тормозещи душевността човешка.

Да, нормално е човек да си задава такива въпроси, лошото е , когато не си ги задаваме.  Най често така наречените „лоши” неща идват от нас самите. Зареждаме се отрицателно, преекспонираме негативни депа в подсъзнанието и бедите си идват сами – „ Защото онова, от което се боях, случи ми се, И от онова, от което треперих дойде върху мене” – Иов (3 : 23).

Започваме излишно да импровизираме сценарии, да разиграваме нелепи анализи, като например - "ами ако това ми се случи и ме уволнят?" или "Съседката е мой набор и се разболя, следващата може би съм аз?" Тоест ние изграждаме така наречената матрица условно я наричам Едно. В нея побираме всичките си страхове и съмнения, те се превръщат в цифри и започва страшната математическа прогресия. 

Матрица Едно изглежда по следният начин, всяка една лоша мисъл се повтаря многократно. Пример, моята клиентка Б.М изпитвала съмнения относно, снаха си, че въпросната влияела зле на синът й. 

И попада в следната матрица – 1100023051954110003366666000027041977000811600. Във въпросната матрица се закодират нейната рождена дата, датата на снахата и брой негативни мисли (съмнения) за даден период от време, да речем 7 дни.

Ето как изглежда закодираната матрица: 1100023051954110003366666000027041977000811600. Датата на раждане на Б.М. – 23051954 и дата на раждане на снахата - 27041977. Останалите числа се възпроизвеждат на база брой „повиквания” или съмненията. След кратки изчисления – 1100023051954110003366666000027041977000811600 + Х=96753626 умножено по 4/ изчислено за един месец / = 3.8701450. 

Да проследим полученото, на 14-ти (3.8701450) 07 (3.8701450) дата 8 ми (3.8701450) на 2005 година (3.8701450) предстои събитие в числото 3 (3.8701450). Какво е събитието, с един от тримата (числото три) се случва нещо лошо, в моят случай с Б.М. се разболява тежко Владимир синът на клиентката ми, буквата В е в числото 3, третата буква от азбуката ни. Ето как моята клиентка е предизвикала съдбата, изграждайки сама една матрица.

Сега направим сверка чрез библейският код, главата е 3 (числото 3) стихът 14 (съдбоносната дата, 14 ти) – и....” И от нея нека принесе за жертва чрез огън Господу” – Левит 3 : 14 . Жертвата е Владимир в този случай. По онова време предсказах на Б.М., че ако не се разгради тази матрица на време нещата ще тръгнат на зле към юли месец 2005 година. Така и стана за съжаление. Клиентката решила, че това е направена магия и отишла при една дама която разваляла всякакви магии. Тук е мястото да се обърна към читателите, моля ви искайте помощ и съвети от професионалисти , защото боравенето с магии не е за всеки!


 Аз не навлизам матрицата още в самото начало, а паранормално влизам в биополето на човекът срещу мен. След негово съгласие разбира се по време на сеанс. Клиентът сам трябва да поиска и вярва най - вече,  в противен случай информацията се разпилява.



Матрица Две нека така да я назова. Как се заформя тази матрица? Най често се попада в матрица Две, при пряк контакт, като например здрависване с даден субект. Ако въпросният има сериозни нерешени проблеми, то Вие попадате в неговата матрица и съответното неговите тегоби стават Ваши. Защо в източните народи избягват така нареченото често здрависване, именно поради тази причина. Друг пример, намирате свободно място в трамвая и сядате, но преди това е бил седял човек също с подобни проблеми. Ще попитате , как става това. Учените вече са доказали следното, ако една звезда е изчезнала преди 50 000 години, тя е видима за човешкото око все още .

В ПЛЕН НА МАТРИЦИТЕ

Така и е с човешкото биополе, ние не го виждаме, но то съществува. Предаването на заразата по соматичен път е същата и в духовен план. Когато сте в близост до даден човек, да речем на две педи от него и той е разгневен от проблемите си, Вие приемате неговата прана, която излиза от устата му. Казано е - „ Не е мръсно туй що влиза в устата, а онова, което излиза от нея”. Ето как , макар и неволно попадаме в чужди матрици. Това не означава да се вманиачаваме, просто да внимаваме. Друг проблем за проникването в чужда матрица е нашето жилище. Стаите са под ъгли, и именно там са депата на негативната енергия.

И това също е повод за изграждане на чужда матрица, скандали, споделяне на проблеми и т.н. Негативните числени стойности се наслагват в тези депа и се размножават с минути. За това е хубаво да поставим нещо заоблено в ъглите, или да си закупим така наречените Р-чета от магазините за строителни материали.

„ Обичайте враговете си като ближните си” в този стих библейски има закодирано следното: Влизате в магазина да пазарувате, докато Вашето дете е в пред изпитна треска. Изведнъж някой Ви прережда и Вие влизате в безумен спор, приемайки нещата лично. Вместо да отправяте позитивни импулси с мислите си към детето си, Вие обръщате внимание на даден профан . Тоест отделяте енергия, време и нерви на врага, не на ближният. И „доброволно” навлизате в матрицата на отсрещният.

Ние българите имаме ужасна традиция, когато се храним хули ме, присмиваме се, злоба, клюкарстване и какво ли не още на онова благословено нещо, което ни храни. После защо така? Ами така , невежо е след като "плюеш" над храната си - не очаквай добро!

Подобна ситуация на матрица Три е заклеването напразно. Ние даваме обет чрез клетва, но не бива да се кълнем в деца, очите си и прочие. Давайки обет пред Всемира ние сключваме договор за смирение, честност и преданост. Нарушим ли този обет, нарушаваме матрицата си и навлизаме в друга, а другата носи код за наказание. Или да кълнеш другият. 

Как би изглеждала подобна матрица – ако старата Ви е 110001110001110011000, то след неспазване на обет или проклинане следва такава – 00021000333000119990000011. За да не Ви обременявам със сухи цифри, ситуацията е следната, ако е трябвало да Ви се случи нещо добро, то след тези си деяния вече злото се умножава по 999 пъти. Забележете нулите застават пред единицата, тоест , каквото хванете ще изсъхне в ръцете Ви. После защо така, а ми ето така.

Имах подобен случай, жена с буква В. Кълняла, желаела смъртта на други и ето нейната матрица изглеждаше така след направените изчисления – 3.2408078100041008110001631. Ако си направите труда да откриете буквите в тази матрица ще прочетете, какво е наказанието й – "ЗАХАР КАЧВА". Оказа се, че наистина В. / числото 3 / на 24.08.2007 година тя заболява от диабет.

И последната матрица на която ще обърна внимание е матрица 4. Това са умишлените матриците, магиите. Човек веднъж вкаран матрица 4 попада под властта на определени хора, които са поръчали магия или родово проклятие. Тук нещата стават сложни. Необходимо е да се отстрани дадената матрица от специалист. Понякога определен човек е вкаран не в една, а в цели три матрици. Тоест ако разкодираш и коригираш матрица номер 3, то закодираното отива в матрица 2 и става необхватно обикаляне в един омагьосан кръг. Постоянно се препрограмират. За това казах и пак ще повторя, премахването на магии не е за всеки, внимавайте. Търсете специалисти, магове които знаят как да проанализират магията, да я деактивират и изчистят.


Бях свидетел , как контактьор се опита да развали магия. Помолих клиента да напише произволно 12 цифри, след което да ги постави написаното в кутия. Той ме послуша написа 12 цифри и ги пъхна в кутията от цигари.. Контактьора започна да разваля магията, вареше яйца, лееше восък, изричаше разни ритуални заклинателни думи и какво ли не още. След това препоръча на клиента / мой близък, който настояваше именно там да се отиде / да яде варени гребени от петел 2 дни, нищо друго. Когато свърши сеансът, помолих контактьора да напише 12 числа. Нещо ме караше да мисля, че въпросната магия / матрицата / се е ре транслирала от единият към другият. Извадихме и двата листа съпоставихме ги след едни и същи изчисления.


Матрицата в клиента имаше следните цифри – 610963680014, на което бе написано „ от север „. Отворихме листа на контактьора, изчислих го по същият начин пред тях, без никакви промени. Получи се същото число 610963680046. Разлика в последните цифри. Проверих чрез библейският код числото 14 – „Тогава Господ ми рече: От север ще избухне зло Върху всичките жители на тая земя.” – Еремия 1 : 14. След това сравнихме последното число на контактьора – „ Защото Аз ще докарам зло от север, И голяма погибел.” – Еремия 4 : 6. Разбрах, че контактьорът бе приел матрицата на клиента, и двамата попаднаха в един и същи капан. Човекът наистина не бе маг и това му изигра лоша шега за съжаление. Ето именно това имах в предвид като на два пъти споменах да се търсят специалисти в областта на магиите.



Разбира се, че има начин да се избегнат нежеланите матрици. Всеки от нас ходи на лекар, кой поради заболяване, друг за профилактика. След като има дух и тяло, следователно и духът би следвало да се лекува и да му се прави профилактика. Всеки от нас има енергийни центрове – чакри, те трябва да се прочистват дори и да се прави профилактика. Аз притежавам нещо невероятно Чакра камъни доставени ми лично от Иван Митев при това от Лечебен институт в Германия. Когато поставиш определен минерал в дадена зона и тя е в блокада повярвайте ми специално направеният камък не се отлепва докато не си свърши работата, поразителен ефект.

Също така по нас има меридиани, като всеки един има определени точки, именно прочистването на тези меридиани балансират енергиите в нас. При един такъв сеанс човек не може да изпадне нито в една от трите матрици. Не споменавам матрица 4, защото тя е обект на маговете професионалисти. Съвети и напътствия ще получите от тях самите.

Да продължа, другият начин за избягване на матриците е дишането, ние не дишаме правилно и това води до лоши последствия. Човек трябва дълбоко и правилно да вдишва, задържа и издишва. Ще е провокирате , че въздухът е лош, да така е, но замърсеният въздух съдържа груби частици, а в самият въздух има фини частици, които са необходими за нас хората.

Прави ли Ви впечатление, че на някои хора от социалните мрежи, включително и моя снимка са или без фон, или с изкуствен фон? Защо, защото на мен не ми е нужно някой да прониква в аурата ми. А в една необработена снимка аурата е като разтворена длан.

Все повече и повече ще се натрупва негативна енергия, така че просто внимавайте и се съобразявайте с природните закони. Бъдете непримирими с нещата около Вас, борете се за Вашето достойнство, бъдете смирени и пред мравката дори, защото тварите нямат грехове. Вършете добро, въпреки , че няма ненаказано добро.

И най-вече, пуснете духът си на воля, не го дръжте в клетката на проблемите, просто го освободете. Забравете злото от миналото не го спотайвайте в себе си, защото не знаете нищо за бъдещето си.

------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
споделяне в социални мрежи