Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

понеделник, 24 май 2010 г.

книгата "ЗАЩО НЕ НИ ВЪРВИ"




“ ЗАЩО НЕ НИ ВЪРВИ ? “
електронно издание


След зашеметяващите разкрития в първата книга на Красимир Куртев – “ Великата симбиоза “, авторът отново провокира творческото мислене в книгата си “ Защо не ни върви?” .

Типично в стилът на авторът, наподобяващ режисьорското виждане на Куентин Тарантино и мистично поднасяне както в
“ Шифърът на Леонардо”, Красимир Куртев поставя по загадъчен начин отговорите на вечният въпрос – Защо не ни върви.

В новата си книга авторът търси диалог с читателите, кара ги заедно да “седнат на една маса по на чашка” духовност.

В книгата на Красимир Куртев преплита своите съвети, ежедневни случки, притчи и безценни съвети за коригиране на нашето мислене. Подсказва със скритите си отговори, защо не му върви на човекът.

Това издание може да Ви промени, може да Ви накара да излезете от задънената улица в която сте попаднали. Предоставям ви въведението на книгата “ЗАЩО НЕ НИ ВЪРВИ?”

„Благословени са тези, които се борят със собствената си тъмнина, защото ще се докоснат отново до светлината от която произлизат”
Родни Роени

Написах тези редове, защото някой ще има нужда от тях, написах същите редове, защото никой няма да вникне в тях. Онези, които вникнат в написаното ще си отговорят на въпроса – Защо не ни върви? Онези, които не вникнат, винаги ще си задават въпроса – Защо не ни върви?

Тибетците казват – „Животът е един меч, ние хората вървим по острието на меча. Дали ще оцелеем или ще се нарежем зависи, как ще под ходим в своите дела, чрез нашите стъпки по острието.“
Всичко събрано в тази книжка ви го поднесох като знаци да внимавате, къде и как стъпвате. Но човек има едно исконно право, правото на избор, този избор грешен или не си остава за наша сметка, никой друг не ще носи нашите грехове.

За това реших да не давам напътствия, а да бъда част от читателите, седнали заедно на по чашка “Духовност“… реколта годината, в която съгреших. Заедно да размишляваме и по умуваме над нещата и глътка по глътка да поемем кой, колкото може да носи… мъдрост.

Поръчайте си тази книга и няма да съжалявате , а на против .
Професор Игнат Белев


Цена на електронното издание е 8.90 лв. Книгата може да я заявите на: lithoterapia@abv.bg, skype ezominerali, 0897 339585 и 0887 392139.