Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

събота, 6 март 2010 г.

КАМЪНИТЕ ИМАТ МАГИЧЕСКИ СВОЙСТВА


Уважаеми гости и потребители на този блог,

Минерали ,кристали , треви и билки,притежават подсъзнание, животни – съзнание, човека подсъзнание, съзнание и самосъзнание.
Бих желал да ви сведа до знание за това, за тава, че камъните наистина имат магически свойства.

Техните кристални решетки отговарят на същите в човешкият организъм. Те могат да се използват както за бижута, така и за лечение, но най голямата им сила се крие в тяхната мистериозност. Ето защо в този форум аз НЯМА да разкрия тайнството на различните камъни техните магически свойства.

Основната причина е, че различни субекти използват всяка информация за минералите и извършват ритуали за любов, щастие, привличане на пари, болести и смърт. В различни медии ще срещнете, какви ли не “схеми” и “рецепти” за магически влияния .

Настоятелно ви моля да не вярвате на такива постулати , това са измислици!!! Разни некомпетентни врачки, магове и шамани се изявяват едва ли не като богове базирайки се не на тайнството, а на митове и легенди. Като например, за привличане на партньор – розов кварц, против и за магии – аметист и други свободни словесни еквилибристики. Не, това са глупости за да ви манипулират. Истинското тайнство на минералите и кристалите се пази изключително прецизно и духовно овладелите тайнството предават на онзи, който е търсач, достигнал онова ниво, което заслужава титлата си.

Макар и нескромно от моя страна аз бях посветен с това тайнство и дадох обет пред моите тибетски наставници и най вече духовният ми учител Ло Дзи Лау, че не ще го разкривам. Ще ви помагам, но никъде във форумът няма да срещнете рецепти на тайнството. Имайте предвид едно, рецепти за изцеление е нещо строго индивидуално съобразено с ДНК –то на всеки индивид.

Не е възможно кака врачка или чичко маг да ви определят, кой камък ще ви пази, защото камъкът НЕ е един, а група от определени минерали съобразени с много лични данни . От мен ще получите безценна информация за бижутата ви и за здравето. Лечебните рецепти ще ги получавате индивидуално, за да се избегне спекулата от “професионалните” шамани. Ако някой псевдо шаман ви е препоръчал този или онзи камък, споделете с мен и аз ще ви отговоря да или не.

Имам много случаи, където “ пророци и пророчици “ са де балансирали енергийният поток на клиенти, препоръчвайки им камъни, които не съответстват на правилната циркулация на енергията им. Така че, бъдете внимателни и се пазете.