Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

вторник, 26 август 2014 г.

ПРОБУЖДАНЕТО





Много промени се извършват в живота ви в настоящия момент - новият свят постепенно настъпва и човечеството се пробужда. Не можем да позволим съзнанието на тази планета да падне по-ниско от нивото, на което е в момента. Моля не смесвайте съзнанието на планетата със съзнанието на технологиите; технологиите ще ви повлекат надолу и това ще ви навлече само проблеми, и то твърде сериозни проблеми.


Единственият път за спасение е любовта. Колкото повече любов има във вашето тяло, толкова по-малко се нуждаете от технологиите. Вашите тела се ъп-грейтват, точно както компютрите, и по този начин вие се придвижвате към едно ново ниво на съзнание. Присъстващите в тази зала са свършили огромна вътрешна работа и са осъществили сериозно личностно израстване. Новото време наближава, скъпи мои, и знайте, че това е много специално време.


Време, когато започваме да се сбогуваме с добрата стара Земя и да приветстваме Новия свят; един нов свят управляван от осъзнати мъже и жени, извървели докрай своя път и открили любовта. Това е обръщане на полюсите на индивидуално ниво; вие сменяте полярността си от негативност към  позитивност и колкото повече вътрешна работа сте извършили и колкото повече хармония сте изградили в телата си, толкова по-лесно ще преминете през тази трансформация.


Нищо не е случайно. Както сме ви казвали, вие сте тук по предварителен план и любовта е единственият отговор. Няма друг отговор за тази планета освен да се обърнете отново към любовта и да възстановите връзката с Вселената и Майката Земя. Защото преди много, много години – цели 3600 - планетата бавно, но сигурно е започнала да понижава нивото си на съзнание. Вие сте се отдалечили от Бог, от  Вселената и едва сега отново обърнали посоката към възстановяване на тази свещена връзка.


Планетите се придвижват към определено място, и вашите тела могат да почувстват това, тъй като вие сте свързани с вселената. Тази връзка ще става все по-силна. Позволете на Майката Земя да се възнесе след вас, и я почувствайте как се издига от 3-то през 4-то до 5-то измерение. Почувствайте енергиите в своето тяло, енергиите на Светата майка. 


Много неща се случват тази вечер, скъпи мои.... много неща се разрешават... затова се потопете в усещанията на своето тяло... позволете им свободно да идват и да си отиват... това е вечерта, през която енергиите ви се активират… вие всички сте намирате на едно ниво на съзнанието, където това може да се случи... почувствайте енергиите в тялото си, почувствайте как те се променят и издигат....


Някои неща ще се освободят, други ще се енергизират, а определени енергии ще се придвижат към собствения си източник. Светът вътре във вас е едно точно отражение на външния свят (вселената), която е в нехармонично състояние; ние привеждаме вашите вътрешни енергии в хармонично състояние, като в същото време ви издигаме към една нова вибрация.


Продължавайте да не се съпротивлявате на тази активация, и нека енергиите свободно да се придвижат нагоре по гръбнака ви, пречиствайки го и навлизайки в ума ви... позволете на ума си да се разтвори в любовта...  позволете му си да докосне сърцето ви, и да му преотстъпи правото да властва над него.


Вашето сърце е новия ум в новата епоха... позволете на новата чакра на новата епоха да се отвори....  та се намира между сърцето и гърлото ви.... позволете на тимуса да се енергизира и да се пробуди и вижте прекрасната тюркоазена светлина на тази нова чакра...


Вие ще се превърнете в магически същества на тази божествена вселена и ще вървите по вълшебна пътека. Еволюцията на този настъпващ нов свят може да отнеме няколко години. Може и да ви отнеме известно време да станете цялостни, но това не е толкова важно, тъй като вашата енергия ще се отключи така, че да се изпълните с Божествена енергия, чрез която ще можете да изградите вашия нов свят. Както вече знаете, негативните мисли и негативните емоции създават негативна реалност.


Те насочват потока точно както стрелочникът отклонява влака и той поема по другия път - ако все още във вашето тяло има някаква негативна енергия, тя бавно но сигурно ще се освобождава. При някои посоката вече е зададена, вашите чакри постоянно се въртят по часовниковата стрелка, а вие бавно но сигурно сътворявате живот без любов...



През последните месеци на настоящата година във вашите тела ще се отворят нови енергийни центрове... позволете си да ги усетите... позволете на потока любов да тече... позволете си да съществувате в състояние на любов... тюркоазената чакра иска да говори с всеки един от вас тази вечер... изслушайте я...






------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
 споделяне в социални мрежи