Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

петък, 20 юни 2014 г.

МИНЕРАЛИ И КРИСТАЛИ – КАК ДА ГИ АКТИВИРАМЕ – minerali-i-kridtali-kak-da-aktivirame





В ежедневния живот, ние плуваме посредством енергийните полета около Земята. Аз наричам това слой от енергията - живот  "хоризонтален във Вселената". Често ние се включваме в околните енергиите на този хоризонтален поток като добавка или източник. Може да не сме наясно с качеството на тези "хоризонтални" енергии.

 Например, една разходка по плажа може да ви отпусне и да обнови. Докато се прибирате от работа до своят дом пътувате часове и у вас се запечатват патогенни зони от които се чувствате напрегнати или изцедени.


Природата  естествено синтезира хоризонтални и вертикални потоци. Къде Природата отсъства или присъствието й е сведено до минимум, хоризонталните енергиите са склонни да изградят отломки. Традиционните духовни подходи за улесняване на почистването на хоризонтални енергии и вливане на свежи космически и земни енергии са свещи, тамян, аромати, растения, животни, деца, цветя, пера, фонтани, хора, които съзнателно работят енергия и като кристали!


Кристалните канали , усилват и отразяват чисти космически и земни енергии като светлина. Камъните имат по-гъста решетка и уловя тези енергии в по-бавно движещи се честоти. Кристалите се формират в рамките на плътта на нашата Земя. Вибрациите на кристала и камъка се влияят от матрицата, минерални видове, семейство, формирането и географския произход. Някои камъни, например мрамор, могат да предложат това, резонират с пулса на Земята, и ви подканват  да се свържете и да комуникирате със Земята чрез този ритъм.


Ако един камък е "замърсен", светлината и енергията, преминаваща през него ще носят този замърсител в същия поток, който сте възнамерявали този кристал или камък, за да се очисти и просветли. Поради тази причина е важно да се очисти и презарежда кристал или кристали, които използвате, за да държите в  пространство, в една стая, кристали, с които работите в медитация и само лечение и кристали, използвани в лечението на другите на периодична основа.

Минералите могат да бъдат настроени да се повиши тяхната вибрация, или програмирани да се въведат вибрации с цел камъкът е предназначен да ви служи. Същата природна динамика, енергия, която преминава през молекулярната решетка на кристала или камъка, ще носи този резонанс в околната среда или в енергийното поле на лицето, което работи или получава изцеление от камъка.

Предлагам ви четири лесни стъпки. Просто следвайте тези четири прости стъпки:

1.Пречистване -  изчиства чужди енергийни източници и застроени токсини от кристалната матрица.
2.Презареждане - възстановява енергийните нива в рамките на кристала.
3.Активиране - увеличава източници на енергия и светлина достъпни от кристала.
4.Посвещаването на вашия кристал е последната стъпка за определяне намерението и това,    което имате като цел за хармония и синхрон.

В следващата лекция ще коментираме тези четири метода.

Почистване и презареждане са стъпки, които ще искате да се повтаря периодично. Вие ще активирате и посвети си камък, когато за пръв път го получите.

Активирането  на вашите кристали увеличава капацитета на самият кристал за енергия и светлина. Когато активирате вашия кристал вие ще отворите спещите области на енергичната матрица на кристала и ще увеличите  достъпа на светлинния спектър до кристалът.

Може да използвате различни методи и техники  за активиране, това ще ангажира вашата способност да се визуализират на пътищата  на енергия, вливащи се в кристалната решетка, след това, със своите намерение – мисловни модели ще  се фокусирате върху самото активиране, ще откриете вече  съществуващите канали за увеличаване на капацитета и нови канали такива. Ако вече имате техники, използвайте ги по време на медитация или по-високи триизмерни обекти, чрез които можете да се свържете, да „призовавате“ и да активирате вашето кристал.

Много от техниките за презареждане може да се използват за активиране. Например, слънчева светлина, лунна светлина, кристални оформления, енергия , и мълния . Въпреки това, аз чувствам, че един от най-добрите катализатори за кристално активиране сте самите вие.

Вие най-вероятно ще се активирате  по-голямата част от вашите кристали като у дома си. Въпреки това, когато имате възможност, вземете със себе си един или повече кристали  при евентуални  пътувания с вас, така кристалите ще получат необходимите  вихри-електрически точки, свещени места и специални събития като лунни или слънчеви затъмнения, или духовните събирания. Това е една много добра методика за да активирате кристалите си към нови нива на светлината в областта на енергийната Кристална матрица.


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне