Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

КАБАЛА ТЕСТ
Кабаластичният тест протича  в три основни направления, "магии", "родово проклятие" и "демони".

Кабалистичен  тест - проверете Вашата духовна имунна система

Самите дялове - проценти, също странят от конкретика и остават на символично равнище давайки знак за  външни намеси, явления или процеси  през животът ви.  Така конфигурираният алгоритъм   регистрира  всички окултни вируси от дата на раждането ви до момента. Кабалистичният алгоритъм е съобразен също с Вашият зодиакален знак и асцендент.
Моля за внимание и проява на разбиране - Кабалистичният тест може да бъде проведен ЕДНОКРАТНО! За повече информация на: 0897 339585

Как да си направим Кабалистичен  тест?

След като отворите платформата попълвате, Вашето име, фамилия, рождена дата, месец и година. (виж снимка 1).
Натиснете www.kabala.ezoart.net*Важно: В случай, че линка не се отваря, това ще означава, че вече веднъж сте тествали от Вашето IP. В такъв случай за втори тест се обадете на: 0897 339585 - Услугата е платена.
Пример: Радомир  Станиславов , 04.10.1989 (виж снимка 2)  -  Натиснете ТЕСТВАЙ
Ще получите графика изразена в проценти, магии, проклятия, демони (виж снимка 3)
Съотношението на тези три компонента, магии, родово проклятие, демони дава обща рамка, но не характеризира моментното ви състояние. Тоест получавате общи данни, които се базират в процентно съотношение като цяло.
Въпросните проценти в примерният тест за магии отчитат наличие на 43%. Това е вид обобщена характеристика от самото Ви раждане включваща, уроки, наличие на негативна енергия, външни намеси, агресивни атаки и други паранормални явления. Същото се отнася и за останалите два компонента.
За да бъде ефикасен кабалистичният  тест следва да се изготви подробен анализ  и така на ваше разположение се явява информация, която засяга вас и безпокоящите ви въпроси.
За детайлна характеристика на получените стойности е необходимо  да се свържете с нас на 0897 339585 (без допълнителни импулси) както и на Viber, след заплащане на символична такса.
В случай, че невярвате на подобни неща може най-малкото  да се забавлявате.

Прегледайте статии на същата тематика в нашият блог - www.ezoart.net
*Важно - тест програмата не се препоръчва за лица под 18 години.

Този тест е проведен с помощта на патентован изчислителен алгоритъм от науката кабала - AlefAdeptus.

Патентования тест проект е продукт на www.ezoart.net

Всички права запазени © www.kabala.ezoart.net 2018

Използван източник: https://ezoart.net/kabalistichen-test-magii-proklyatiya-demoni/
Прочетете Цялата Статия...