Докоснете се до тайната философия на минерали и кристали.Минералите и кристалите имат феноменални свойства, лечебни и магически за човека.

КОНСУЛТАЦИИТАРО И НУМЕРОЛОГИЧНИ АНАЛИЗИ

Ключът на вашите отговори - Таро


„Предсказанията са само част от една консултация с таро. Бъдещето обаче е рожба на миналото и настоящето, на които също трябва да отделим нужното внимание – от къде идваме, къде сме в момента, да анализираме ситуацията, за да разберем и посоката, в която се движим, и при нужда да направим необходимите промени.  Получавате отговор,  как да възстановим изгубеното си равновесие, как да възстановим хармонията – първо в себе си, а така и в света наоколо. Как да намерим златната среда, точната доза, която прави лекарството. Как да съдействаме – не да противодействаме. И най-важното - не да се борим с тъмнината, а да увеличаваме светлината. „
Вие ще получите таро анализ  на вашата поща - цена 30лв. Просто задайте въпрос.
За повече информация: 0897 339585 и 0887 392139КОНСУЛТАЦИИ ОТНОСНО КРИСТАЛОГРАФИЯ

Господин Куртев, имам проблеми със щитовидната жлеза. Прочетох в интернет, че Содалит помага за подобряването на тази жлеза, вярно ли е това? 2013/12/05 Зорка Попова

Камъкът Содалит балансира ендокринната система и засилва метаболизма. Облекчава стреса и повишава физическата издръжливост. Понижава кръвното налягане и облекчава треската. Препоръчвам Ви да поставите Лазурит на гърлената ямка, може да съчетавате с бял кехлибар. За подробна рецепта използвайте посочените координати – мобилни.  Консултациите са безплатни.

*Моля да се има на предвид, че минерали и кристали хармонизират. Преди да прибегнете до само лечение, моля винаги се обръщайте и консултирайте с вашият личен лекар!

Здравейте господин Куртев! Имам проблеми с кожата, преди всичко на лицето, бихте ли ми препоръчал даден камък за това? 2012/07/16 Славка Митревска

Драга, Славка

Поставен върху сърдечната чакра, зеленият Авантюрин най-добре я балансира и успокоява. Насърчава позитивността и помага за облекчаване на стари емоционални рани. Защитава и лекува сърцето и носи емоционален покой. При сърдечни и емоционални проблеми, въздейства много добре в комбинация с Розов кварц. Помага при кожни проблеми, като акне, замърсяване на кожата и др. Кожата може да се почиства с изворна вода, в която е престоял камък Авантюрин за една нощ. С такава вода може да измивате и изтощената коса.

Авантюриновата вода стимулира кръвообращението и регенерацията на кожата. Много добра комбинация е използването и с талк на прах за масажно втриване. Положен върху засегнатите места, Авантюринът действа болкоуспокояващо. Облекчава болките при мигрена, уравновесява кръвното налягане, предотвратява сърдечни удари, атеросклероза, стимулира метаболизма и понижава холестерола. Минералът помага при състояния на страх, ако се държи продължително в ръка или се носи във вид на гердан. В Тибет се използва за подобряване на зрението, а също и за насърчаване на проницателността. Препоръчва се и при заекване и силни неврози.

*Моля да се има на предвид, че минерали и кристали хармонизират. Преди да прибегнете до само лечение, моля винаги се обръщайте и консултирайте с вашият личен лекар!

Имам проблеми със зъбите вследствие на стрес, препоръчаха ми Амазонит, Вашето мнение? 2013/11/17 Вера Симеонова


Амазонитът лекува и балансира сърдечната и гърлената чакра. Успокоява, премахва страха и притеснението и облекчава емоционални травми. Помага при депресии, безпокойства, страхови неврози, високо кръвно налягане, сърдечни проблеми – в тези случаи се полага върху сърдечната чакра или се носи като бижу в тази област. При проблеми със зъбите, камъкът се полага върху мястото с болка за известно време. Може да облекчи и главоболие – прави се лек масаж с камъка върху слепоочията до облекчаване на състоянието.

Консултациите са безплатни.

*Моля да се има на предвид, че минерали и кристали хармонизират. Преди да прибегнете до само лечение, моля винаги се обръщайте и консултирайте с вашият личен лекар!


 


------------------------------- © 2010, Красимир Куртев - Алеф автор, All rights reserved!
бутон за споделяне Прочетете Цялата Статия...